Tropical Pineapple släcker törsten i sommar! | Proteinbolaget Magazine
Hem
Sök
Historik
Bonusar
Här hittar du ny inspiration varje vecka!

GAAM är tillbaka med BCAA Drink!

Lagom till solen börjar titta fram levererar GAAM Nutrition en helt ny dryck som strävar efter att bli en sommarfavorit. Med nyheten BCAA Drink som har en uppfriskande smak av ananas är dom på god väg! Vad innehåller BCAA Drink?

BCAA Drink från GAAM Nutrition är en färdigblandad BCAA-dryck. Det innebär att den innehåller färdigblandade aminosyror (i det här fallet grenade aminosyror), tillsammans med 180 mg koffein, vitaminer och mineraler. Aminosyror underlättar din återhämtning och förbättrar din muskelreparation samtidigt som vitaminerna och koffeinet ger dig ihållande energi.

Även om aminosyror och vitaminer inte ligger i ditt största intresse så är en burk BCAA Drink en bra törstsläckare. Med lätta bubblor och smak av tropisk ananas kommer du känna dig uppfriskad redan vid första sippen, oavsett om du dricker Tropical Pineapple till träningen eller till vardags.


Skillnaden från Candy Drink

BCAA Drink Tropical Pineapple är inte GAAM Nutritions första dryck. Dom har tidigare gett oss Candy Drink i smakerna sura colanappar, hallonbåtar och sour pops. Där togs inspirationen från GAAM Nutritions väldigt omtyckta kosttillskott-serie Candy Series. BCAA Drink skapades med inspiration att göra någonting helt nytt för GAAM Nutrition när det kommer till dryck.

En annan skillnad mellan BCAA Drink och Candy Drink är att BCAA Drink är berikad med vitaminer och mineraler.Vi sammanfattar! 

Nyheten BCAA Drink Tropical Pineapple har målet att bli sommarens smak, det är ändå därifrån GAAM Nutrition hämtat sin inspiration i från. Med grenade aminosyror, 180 mg koffein, vitaminer och mineraler är BCAA Drink en perfekt törstsläckare i sommar. 

  • Uppfriskande smak av ananas och en hint av mango
  • Aminosyror som förbättrar din återhämtning och muskelreparation
  • Koffein, vitaminer och mineraler för ihållande energi
  • Hoppas på att bli en sommarfavorit! 🍍Omnämnda Produkter
PB-4219-1
25
Kampanj
GAAM Nutrition BCAA Drink, 330 ml, Tropical Pineapple
Tankar på inlägget? Skriv en kommentar nedan
Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: tzATbL (motverkar spam)