Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 16 av 16

Regler för skyddsutrustning

Oavsett vilken kampsport det gäller finns det krav på utrustning som du måste följa. Dessa typer av sporter innefattar alltid någon form av kamp och man skulle kunna tro att det är var och en för sig själv under utövandet. Dock är det precis tvärtom – kampsport kräver enorm självkontroll och regeletik samt en skyddande utrustning för att undvika skador på alla inblandade parter.

Våra kampsport tillbehör

Utförs kampsport på rätt sätt är det en perfekt träning för både kropp och själ, och ett sätt för dig att lära dig utveckla kontroll. På Proteinbolaget har vi ett mixat urval av de viktiga tillbehör och den nödvändiga utrustning som behövs för ett stort antal kampsporter.

  • Boxningshandskar
  • Boxningsshorts
  • Hand wraps för extra skydd vid slag
  • Shin guards (benskydd som skyddar mot sparkar)
  • Rashguards (figurnära, kompakta tröjor)
  • Muay Thai shorts för thaiboxning

Utöver kampsport tillbehören kan du även behöva liniment för att stärka musklerna och ömma punkter inför eller efter träning, samt vattenflaskor och knä- och handledslindor med mera. Tänk på att skydda dig ordentligt vid all utövande av kampsport för bästa prestering både under träningspassen och tävling.

Proteinbolaget har tillbehören för alla nivåer

Oavsett vilken nivå du är på i din kampsport har vi de rätta kampsport tillbehören för dig. Om du är osäker på vad du behöver kan du enkelt kontakta vår kundtjänst som bistår dig med rådgivning och guidning. Bli en fighter med oss på Proteinbolaget!

Populära kategorier:


Boxningshandskar