Prisgaranti på Proteinbolaget

Handla alltid till de bästa priserna!

Vi lämnar prisgaranti på våra produkter i 7 dagar. Om du skulle hitta en vara med ett lägre pris på någon annan hemsida, prismatchar vi det. Om vi själva sänker priset inom 7 dagar, får du mellanskillnaden tillbaka på ditt kundkonto.

Så här gör du för att nyttja prisgarantin:

Fyll i kontaktformulär för prisgaranti och berätta för oss att du vill nyttja prisgarantin. Förfrågan måste innehålla en länk eller annat som tydligt påvisar erbjudandet som du vill matcha mot. En skärmdump på ett erbjudande godtas inte.

Vad händer sedan?

Du kommer att få ett besked om din prismatchning är godkänd av oss eller inte, om allt ser okej ut kommer vi att justera priset på din order, detta gäller endast om din order ännu inte är skickad. Om din order redan lämnat vårt lager matchar vi genom att sätta in mellanskillnaden på ditt kundkonto hos oss!

För att prisgarantin ska gälla krävs det att:

Produkten ska vara köpt från Proteinbolaget.se.

Du ska personligen, dvs inte genom tredje part, ha kontaktat kundtjänst antingen innan ditt köp eller senast 7 dagar från det att du har genomfört köpet. Har din order inte lämnat vårt lager kan priset justeras, har ordern skickats från oss erbjuder vi mellanskillnaden på ditt kundkonto.

Prisgarantin gäller endast på samma produkter. Det vill säga varor av samma märke, smak och storlek. Produkter med särskilda villkor omfattas ej av prisgarantin, till exempel varor med kort datum som säljs ut till ett lägre pris. Vi kombinerar inte prismatchning med eventuella rabattkoder.

Om andra avgifter tillkommer som t.ex pant ska det inkluderas i jämförelsen.

Produkten som du vill prismatcha mot måste kunna köpas via en svensk webbshop och finnas i lager på denna sida samt hos Proteinbolaget.se vid köptillfället. Prismatchning kan alltså inte göras mot priser på varor som återfinns i fysisk butik.

Webbshopen måste drivas av ett svenskregistrerat företag med ett synligt organisationsnummer och kontaktinformation.