Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
-25%
Veckokampanj
218 GAAM Health Series ZMA, 100 caps
Fler varianter
-30%
Veckokampanj
46 GAAM Health Series ZMA, 200 caps
Fler varianter
-34%
Veckokampanj
22 GAAM Power Series ZMA, 120 caps
Fler varianter
-35%
Veckokampanj
30 GAAM Health Series ZMA, 300 caps
Fler varianter
-34%
Veckokampanj
10 GAAM Power Series ZMA, 240 caps
Fler varianter
-20%
Veckokampanj
9 Swedish Supplements ZMA, 120 caps
-20%
Veckokampanj
9 BioTechUSA ZMAttack, 60 caps
-34%
Veckokampanj
11 GAAM Power Series ZMA, 360 caps
Fler varianter
Artikel 26 av 26
Loading...

Vad är ZMA?

ZMA är en hopsättning av tre naturliga ämnen (zink, magnesium och vitamin b6) som bland annat har en påverkan på hormonbalansen och proteinsyntesen. Zink har en viktigt roll för produktionen av muskelbyggande hormoner och fettförbränningen. Magnesium ser bland annat till att kroppens enzymer fungerar ordentligt och att dina muskler kan slappna av. Vitamin B6 (Pyridoxin) bidrar till nervsystemets normala funktion, till en normal bildning av röda blodkroppar och till en normal protein- och glykogenomsättning.

ZMA och sömn

Det är ingen hemlighet att mycket händer i kroppen när vi sover. Det är bland annat då cellreparationen, hormonproduktionen, muskeltillväxten och återhämtningen tar fart. Många aktiva människor som använder sig av ZMA har upplevt en positiv inverkan på just sömnen. Magnesium har ju en avslappnande effekt på musklerna, Vitamin b6 en positiv inverkan på nervsystemet och zink upprätthåller uppbyggnaden av hormoner som kan ge effekt.

Bättre drömmar med ZMA

Det är inte bara ett bättre välbefinnande och en bättre träning som kosttillskott ZMA har. Det har även effekt på sömnen, och när du regelbundet äter ZMA så kan du uppleva bättre sömnkvalitet. Med andra ord så finns det inte många anledningar till att inte prova på ZMA. Det är något så enkelt som naturliga ämnen i en perfekt kombination som både jobbar helt enskilt och tillsammans för att effekten ska bli större. Hitta din lösning på trötthet och känn skillnaden i din träning med hjälp av ZMA-kosttillskott.