Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-17%
Kampanj
100 GAAM ZMA 100 caps GAAM ZMA 100 caps
Fler varianter
149 kr 179 kr
-12%
Kampanj
23 GAAM ZMA 200 caps GAAM ZMA 200 caps
Fler varianter
298 kr 339 kr
-7%
Kampanj
18 GAAM ZMA 300 caps GAAM ZMA 300 caps
Fler varianter
447 kr 479 kr
Artikel 25 av 25

Förbättra din sömn med ZMA

Det är inte bara ett bättre välbefinnande och en bättre träning som kosttillskott ZMA har. Det har även effekt på sömnen, och när du regelbundet äter ZMA så kan du uppleva bättre sömnkvalitet. Med andra ord så finns det inte många anledningar till att inte prova på ZMA. Det är något så enkelt som naturliga ämnen i en perfekt kombination som både jobbar helt enskilt och tillsammans för att effekten ska bli större. Hitta din lösning på trötthet och känn skillnaden i din träning med hjälp av ZMA-kosttillskott.

Det är ingen hemlighet att mycket händer i kroppen när vi sover. Det är bland annat då cellreparationen, hormonproduktionen, muskeltillväxten och återhämtningen tar fart. Många aktiva människor som använder sig av ZMA har upplevt en positiv inverkan på just sömnen. Magnesium har ju en avslappnande effekt på musklerna, Vitamin b6 en positiv inverkan på nervsystemet och zink upprätthåller uppbyggnaden av hormoner som kan ge effekt.

Vad är ZMA?

ZMA är en hopsättning av tre naturliga ämnen (zink, magnesium och vitamin b6) som bland annat har en påverkan på hormonbalansen och proteinsyntesen. Zink har en viktigt roll för produktionen av muskelbyggande hormoner och fettförbränningen. Magnesium ser bland annat till att kroppens enzymer fungerar ordentligt och att dina muskler kan slappna av. Vitamin B6 (Pyridoxin) bidrar till nervsystemets normala funktion, till en normal bildning av röda blodkroppar och till en normal protein- och glykogenomsättning.

Vanliga frågor om ZMA

Hur fungerar ZMA kosttillskott?

ZMA kosttillskott kan bidra till ökad muskeluppbyggnad, bättre sömnkvalitet och hormonreglering. Zink hjälper till att öka testosteronnivåerna i kroppen, medan magnesium och vitamin B6 kan hjälpa till att förbättra sömnkvaliteten.

Hur kan ZMA påverka mig?

De vanligaste fördelarna med att ta ZMA kosttillskott inkluderar ökad muskeluppbyggnad, förbättrad sömnkvalitet, och hormonreglering. ZMA kosttillskott kan också hjälpa till att öka energinivåerna och förbättra återhämtningen efter träning.

Kan jag få biverkningar av ZMA?

Vanliga biverkningar av ZMA kosttillskott inkluderar magbesvär och illamående. Vissa personer kan också uppleva ökad drömaktivitet och mer livliga drömmar när de tar ZMA kosttillskott. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner och prata med en läkare om du upplever några biverkningar.