Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Fri från
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 3 av 3

Ginsengprodukter – olika varianter av ginseng

Man talar i regel främst om asiatisk, koreansk och amerikansk ginseng. Dock har ginsengprodukter framför allt varit ett erkänt och vanligt kosttillskott i både Kina och Korea, både på grund av de uppiggande egenskaperna och de antioxidanter som roten medför.

Enskilda eller blandade kosttillskott

Du kan hitta ginseng som kosttillskott, både som enskilda ginsengprodukter men också som en del av ett annat kosttillskott. Effekten av ginseng kan variera beroende på produkt, men vill du vara säker på att få en riktigt god effekt, både vad gäller behandling av trötthet och förbättring av fysisk kapacitet, ska du köpa ginseng hos oss. Vi erbjuder även sport edition ginseng för den som tränar hårt.

Vad är ginseng bra för?

De aktiva ämnena i ginseng heter ginsenosider. Det är dessa som bidrar till mer energi samtidigt som de innehåller antioxidanter, immunförsvarsstimulerande effekt samt antiinflammatoriska egenskaper.

  • De hjälper till att vidga blodkärlen i kroppen
  • Detta bidrar till bättre potens och lägre risk vad gäller hjärt/kärlsjukdomar
  • De piggar upp och ersätter svaghet med ork
  • Ökar den mentala kapaciteten vilket är bra för atleter
  • Bättrar på den fysiska prestationsförmågan

Ginseng får dig att orka mer – köp ginseng på Proteinbolaget

Använd gärna ginseng om du tränar och måste hålla dig stark och alert. 1-2 tabletter eller kapslar om dagen räcker för en vuxen. Ta de helst i samband med måltid.

Påbörja din energikur av ginseng med oss på Proteinbolaget. Med våra kosttillskott kan vi garantera den bästa ginseng effekten!