Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Finns i lager
Artikel 3 av 3

Ta del av en rad hälsofördelar med Chaga

Oavsett om du väljer Chaga i kapslar, pulver eller som extrakt, får du ta del av en rad olika hälsofördelar. Denna kraftfulla svamp kan lindra infektioner och inflammationer, boosta immunsystemet, balansera blodtrycket, förbättra hud- och hårkvaliteten och så mycket mer! Det är alltså med andra ord en rejäl hälsobomb, vilket är varför sprängtickan är så populär!

Våga vara kreativ

Chaga te är inget nytt koncept, det är det vanligaste sättet att konsumera Chaga. Men begränsa dig inte! Chaga, sprängtickan, passar givetvis till en god kopp varmt te, men den kan också användas som bas i smoothie, blandas i flytande föda som gröt och yoghurt. Det är endast fantasin som sätter gränser med vad du kan göra med Chaga, eller som man säger i Kina - kungen bland plantor!


Chaga – effekter av mirakelsvampen

Anledningen till att chagasvampen är så rik på näring är att den växer på björk och suger åt sig näringen från stammen. Den lever således som en parasit och ser ut som en knölig utväxt på trädet. Det som är viktigt att förstå är att det både finns falska och äkta sprängtickor eller chagasvampar och att det är den äkta som lever på förhållandevis få björkar. Har du väl fått tag i den kan du dock skatta dig lycklig – och brygga te och göra pulver av den för att tillgodogöra dig dess fantastiska näringsinnehåll.

Köp chaga online på Proteinbolaget

På Proteinbolaget kan du köpa billiga bra chagatillskott online, och du kan räkna med att få mycket kvalitet för pengarna. Du kan känna dig trygg med hur vi hanterar ditt köp, och ditt nya chagatillskott levereras till dig på ett snabbt och säkert sätt.

Biverkningar med chagatillskott

Det finns inga kända bieffekter av chaga, men du ska inte överdosera. Var också försiktig om du ammar, är gravid eller äter läkemedel. Rådfråga läkare först om du är osäker.

Läs mer om chaga här:

Sprängticka