Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 4 av 4

Chaga – effekter av mirakelsvampen

Anledningen till att chagasvampen är så rik på näring är att den växer på björk och suger åt sig näringen från stammen. Den lever således som en parasit och ser ut som en knölig utväxt på trädet. Det som är viktigt att förstå är att det både finns falska och äkta sprängtickor eller chagasvampar och att det är den äkta som lever på förhållandevis få björkar. Har du väl fått tag i den kan du dock skatta dig lycklig – och brygga te och göra pulver av den för att tillgodogöra dig dess fantastiska näringsinnehåll.

Köp chaga pulver som kosttillskott

Vi gör det enklare för dig genom att direkt erbjuda ett urval av chaga kosttillskott med pulver som du kan ta dagligen. Komplettera genom att brygga chaga te på pulvret. Det blir en god och hälsosam dryck. Du får i dig en rad antioxidanter och kan även använda chaga pulver som detox och strö i smoothies, juicer eller ha på filmjölken om morgnarna. Det ger dig en näringsrik bas att stå på!

TIPS! Smaksätt eller krydda gärna chaga teét med vanilj, kakao eller lite kanel så blir smaken godare.

Biverkningar?

Det finns inga kända bieffekter av chaga, men du ska inte överdosera. Var också försiktig om du ammar, är gravid eller äter läkemedel. Rådfråga läkare först om du är osäker.

Läs mer här:

Sprängticka