Köp vassleprotein hos Proteinbolaget | Ett bra standardprotein!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Vassleprotein

Vassleprotein, eller Whey som det heter på engelska, är ett proteinpulver som blivit ett standardprotein hos många som tränar. Det är ett prisvärt och ofta smakfullt alternativ för dig som är ute efter att säkra ditt intag av protein. Om du är osäker på vilket proteinpulver du ska välja så kan vi rekommendera att du ska välja vassle. Vi har vassleprotein från välkända varumärken som GAAM Nutrition, Aldrig Vila och Women's Best


Vad är vassleprotein?

Vassleprotein är ett protein du naturligt hittar i mjölk. Ungefär 20% av mjölkens protein utgörs av vassle medan resterande 80% består av kasein. Vasslen filtreras tills bara koncentrerat protein återstår. Vassleprotein, eller Whey, har en bra sammansättning av de aminosyror som din kropp behöver när du vill bygga muskler.
Läs mer
PB-2020
25
Kampanj
Aldrig Vila Whey, 1 kg
PB-1688
40
Nutramino Protein
fr. 89 kr fr. 149 kr
PB-9660
40
Womens Best All-In-One Whey Protein, 500 g
PB-2465
BioTechUSA Protein Power

Egenskaper och funktioner

Vill du utveckla din muskelmassa kan vassleprotein vara något för dig. Vassle är ett komplett protein som innehåller alla viktiga aminosyror. Eftersom vassle tas upp snabbt av kroppen upplever många att det är ett ultimat kosttillskott efter träning för dig som vill bygga muskler.

Vill du gå ned i vikt kan vassleprotein hjälpa dig på traven. Ditt proteinintag är också sammankopplat med din förmåga att kunna bränna fett, gå ned i vikt och hålla dig mätt samtidigt. Proteinpulver hjälper dig att få i dig mängden protein du behöver utan att du får i dig onödigt med kalorier och fetter.

Vill du förbättra din återhämtning kan vassleprotein absolut hjälpa till. Genom att använda ett proteinpulver med snabb upptagningsförmåga ser du till att dina muskler fylls på med protein och motverkar att dina muskler bryts ned.
1  2  3  4  Nästa »