Köp vassleprotein hos Proteinbolaget | Ett bra standardprotein!
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Vassleprotein

Vassleprotein, eller Whey som det heter på engelska, är ett proteinpulver som blivit ett standardprotein hos många som tränar. Det är ett prisvärt och ofta smakfullt alternativ för dig som är ute efter att säkra ditt intag av protein. Om du är osäker på vilket proteinpulver du ska välja så kan vi rekommendera att du ska välja vassle. Vi har vassleprotein från välkända varumärken som GAAM Nutrition, Aldrig Vila och Women's Best


Vad är vassleprotein?

Vassleprotein är ett protein du naturligt hittar i mjölk. Ungefär 20% av mjölkens protein utgörs av vassle medan resterande 80% består av kasein. Vasslen filtreras tills bara koncentrerat protein återstår. Vassleprotein, eller Whey, har en bra sammansättning av de aminosyror som din kropp behöver när du vill bygga muskler.
Läs mer
PB-1533
25
Efterfesten
GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg
PB-1265
25
Efterfesten
GAAM Nutrition Candy Series Whey, 1 kg
PB-1647
25
Efterfesten
4 x GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg
PB-0388
Womens Best Fit Whey Protein, 1 kg
PB-1688
Nutramino Protein, 1,8 kg
PB-2020
Aldrig Vila Whey, 1 kg
PB-8200
Womens Best Iso Whey Protein, 1 kg
PB-1686
25
Efterfesten
8 x GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg
PB-3114
BioTechUSA 100% Pure Whey
PB-7870
Elit Nutrition ISO Complex, 2 kg
PB-1685
25
Efterfesten
16 x GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg

Egenskaper och funktioner

Vill du utveckla din muskelmassa kan vassleprotein vara något för dig. Vassle är ett komplett protein som innehåller alla viktiga aminosyror. Eftersom vassle tas upp snabbt av kroppen upplever många att det är ett ultimat kosttillskott efter träning för dig som vill bygga muskler.

Vill du gå ned i vikt kan vassleprotein hjälpa dig på traven. Ditt proteinintag är också sammankopplat med din förmåga att kunna bränna fett, gå ned i vikt och hålla dig mätt samtidigt. Proteinpulver hjälper dig att få i dig mängden protein du behöver utan att du får i dig onödigt med kalorier och fetter.

Vill du förbättra din återhämtning kan vassleprotein absolut hjälpa till. Genom att använda ett proteinpulver med snabb upptagningsförmåga ser du till att dina muskler fylls på med protein och motverkar att dina muskler bryts ned.
1  2  3  4  Nästa »