Köp vassleprotein hos Proteinbolaget | Ett bra standardprotein!
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Vassleprotein

Vassleprotein, eller Whey som det heter på engelska, är ett proteinpulver som blivit ett standardprotein hos många som tränar. Det är ett prisvärt och ofta smakfullt alternativ för dig som är ute efter att säkra ditt intag av protein. Om du är osäker på vilket proteinpulver du ska välja så kan vi rekommendera att du ska välja vassle. Vi har vassleprotein från välkända varumärken som GAAM Nutrition, Aldrig Vila och Women's Best.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-1647
14
4 x GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg
PB-0388
Womens Best Fit Whey Protein, 1 kg
PB-2020
Aldrig Vila Whey, 1 kg
PB-1686
21
8 x GAAM Nutrition 100% Whey Premium, 1 kg
PB-736
25
Kampanj
Delta Nutrition Supreme Whey 100, 900 g
PB-1688
Nutramino Protein, 1,8 kg
PB-625
25
Kampanj
Delta Nutrition Supreme ISO PRO 100, 900 g
PB-28548
Nutramino Protein, 500 g
PB-24650
BioTechUSA Protein Power, 1 kg
Artikel 1-28 av 122

Du kanske också gillar

Vad är vassleprotein?

Vassleprotein är ett protein du naturligt hittar i mjölk. Ungefär 20% av mjölkens protein utgörs av vassle medan resterande 80% består av kasein. Vasslen filtreras tills bara koncentrerat protein återstår. Vassleprotein, eller Whey, har en bra sammansättning av de aminosyror som din kropp behöver när du vill bygga muskler.

Egenskaper och funktioner

Vill du utveckla din muskelmassa kan vassleprotein vara något för dig. Vassle är ett komplett protein som innehåller alla viktiga aminosyror. Eftersom vassle tas upp snabbt av kroppen upplever många att det är ett ultimat kosttillskott efter träning för dig som vill bygga muskler.

Vill du gå ned i vikt kan vassleprotein hjälpa dig på traven. Ditt proteinintag är också sammankopplat med din förmåga att kunna bränna fett, gå ned i vikt och hålla dig mätt samtidigt. Proteinpulver hjälper dig att få i dig mängden protein du behöver utan att du får i dig onödigt med kalorier och fetter.

Vill du förbättra din återhämtning kan vassleprotein absolut hjälpa till. Genom att använda ett proteinpulver med snabb upptagningsförmåga ser du till att dina muskler fylls på med protein och motverkar att dina muskler bryts ned.
1  2  3  4  5  Nästa »