Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Artikel 1 av 1

Vad är en massagepistol?

En massagepistol använder vibrationer för att massera och mjuka upp stela muskler. Denna form av djupvävnadsmassage ökar blodflödet och förbättrar rörligheten. När du köper en massagepistol från oss levereras den med utbytbara massagehuvuden. Det innebär att du enkelt kan anpassa massagen beroende på vilken del av kroppen du vill massera.

Hitta rätt massagepistolar

Våra massagepistoler har också justerbar hastighet. På så sätt kan du själv välja att variera intensiteten på massagen beroende på situation. Att använda en massagepistol förkortar återhämtningstiden och hjälper till att lindra smärta. Unna dig en massagepistol och få omedelbar tillgång till effektiv massage för att försäkra dig om att du alltid presterar på topp.


Fördelar med massagepistoler

Elitidrottare från hela världen använder idag massagepistoler då fördelarna är många. En massagepistol erbjuder en effektiv och djup vibrationsmassage för dina muskler. Använd den före ett träningspass för att mjuka upp stela muskler eller efter för att undvika träningsvärk och muskeltrötthet. Massagepistolen hjälper till att syresätta dina muskler och minska mjölksyran. Den ryms enkelt i träningsväskan och med laddat batteri är den alltid redo att massera.

Att köpa massagepistol innebär att du har tillgång till snabb och effektiv massage 24 timmar om dygnet, oavsett vart du befinner dig. När dina muskler ömmar vill du inte vänta längre än nödvändigt på behandling. Utöver att pistolen förbättrar blodcirkulationen till dina muskler hjälper den även dig att koppla av. För dig som har problem att sova kan massagepistolen vara lösningen. Det är helt enkelt en oumbärlig massageapparat som bland annat minskar muskeltrötthet, spänningar och lindrar muskelsmärta.

Köp en massagepistol från Proteinbolaget

Trött på ömma och stela muskler? Då har vi lösningen! Ge din kropp och dina muskler den behandling de behöver för att må bra. Med en massagepistol kan du snabbt och enkelt ge dig själv en effektiv massage för dina ömmande muskler. Du behöver absolut inte var elitidrottare för att dra nytta av en massagepistol. Har du ett stillasittande jobb hjälper massagepistolen dina muskler att slappna av och ökar samtidigt blodcirkulationen. Denna typ av behandling kallas även neuromuskulär vibrationsterapi.

Hos oss på proteinbolaget kan du köpa massagepistoler från välkända varumärken. Vi är återförsäljare för Hypervolt från Hyperice. En laddningsbar ergonomiskt utformad massagepistol med fem utbytbara massagehuvuden och reglerbar hastighet. Vi erbjuder prisgaranti, fri frakt över 599 kr och fri retur, om du av någon anledning skulle ångra ditt köp. Välj en massagepistol när du vill ha en skräddarsydd massageupplevelse varje gång. Det gynnar både dig och dina muskler!