Träningsskor hos Proteinbolaget | Välj rätt skor!
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Träningsskor

Vi börjar enkelt med olika träningsskor tjänar olika syften. Så det första du behöver göra innan du beslutar dig för vilken träningssko du ska välja är att tänka efter vad du vill att den ska tjäna för syfte. Löparskor är bra för löpning och träningsskor är bra för träning.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-9493
Gorilla Wear High Tops, black
PB-2083
Gorilla Wear High Tops, red
PB-2840
Gorilla Wear High Tops, pink
PB-3919
Gorilla Wear Chicago High Tops, navy
PB-89427
Gorilla Wear Perry High Tops Pro, White
Artikel 1-19 av 19

Du kanske också gillar

Ska jag välja träningskor?

När du styrketränar så belastar du kroppen på ett annorlunda sätt än om du löper och rör dig mycket. I knäböj eller marklyft så belastar du kroppen med tunga vikter med endast dina fötter som kontaktyta. Det betyder att du behöver ett hårt underlag som ser till att du får bättre kontroll och kontakt. Här kan en sko med för mycket dämpning göra dig instabil eftersom du inte får samma kontakt med ytan du står på.

Ska jag välja löparskor?

Löparskor (och gympaskor) har generellt mer dämpning i och med att den typen av skor är till för att just dämpa belastningen när du springer eller hoppar mycket. Många löparskor är anpassade och uppbyggda för att hjälpa kroppen transporteras framåt och är därför inte optimala att lyfta tungt i. 

Vilka träningsskor ska jag välja?

Börja med att fundera på vilken träning du behöver skorna till. Sen är det bara att börja leta efter ett par skor du gillar. Vi har säkert ett par för dig!