Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-10%
1 GAAM Vitamin C 180 caps GAAM Vitamin C 180 caps
Fler varianter
-15%
4 GAAM Vitamin C 270 caps GAAM Vitamin C 270 caps
Fler varianter
-15%
0 3 x GAAM Vitamin C 250 g 3 x GAAM Vitamin C 250 g
Fler varianter
-10%
0 2 x GAAM Vitamin C 250 g 2 x GAAM Vitamin C 250 g
Fler varianter
Artikel 28 av 28

C-vitamin tillskott

C-vitamin finns främst i frukt och bär samt i grönsaker. Dock kan du skaffa C-vitamin tillskott som ger en liten extra kick för din organism. Det piggar upp, gör dig friskare och motverkar inflammationer och infektioner. En riktig vapendragare med andra ord!

Vad är c-vitamin bra för?
Den här antioxidanten är bra mot mycket, framför allt hjälper den till att bilda kollagen för att hålla huden och din insida frisk och kry och armera dina celler mot oxidation. Men C-vitamin bringar även lycka på andra sätt.

Vad gör C-vitamin mer?
Utöver att tillföra kroppen med friskare celler och mer kollagen, blir det också lättare att ta upp andra ämnen som järn och övriga vitaminer eller mineraler om du tar dessa tillsammans med C-vitamin. Du som alltså tränar mycket eller bara är mån om att hålla dig friskare bör inte slarva med vitamin C.

Hur mycket C-vitamin per dag ska man ta?

C-vitamin är en vattenlöslig antioxidant som inte lagras i kroppen. Du kan därför ta ganska ordentliga doser men se upp med magproblem om dosen råkar bli lite för hög. Vuxna bör dock ta minimum 75 milligram vitamin C per dag. Gravida och ammande kvinnor bör få i sig en aning större dos, minst 85-100 milligram per dag.

Prova våra olika C-vitamin tillskott här på Proteinbolaget. Vi har kraftfulla C-vitamin kosttillskott som inte bara täcker dagsbehovet utan ännu mer än så.