Logga in
Historik

Vätskedrivande kosttillskott

Vätskedrivande tillskott, även kallat diuretika, är tillskott som är speciellt framtagna för att öka mängden vatten och salter som lämnar din kropp som urin. Ett vätskedrivande kosttillskott använder man ofta i samband med en diet eller träning där det är viktigt att framhäva musklerna eller minska i vikt. Vi har vätskedrivande tillskott från välkända varumärken som Scitec Nutrition och Sportlab. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 12 av 12

Senast besökta produkter

Vad är vätskedrivande produkter?

Vätskedrivande tillskott är livsmedel och örter som ökar kroppens förmåga att göra sig av med överflödig vätska genom att öka produktionen av urin.

Varför samlar kroppen på sig vätska?

Det finns en del orsaker till att kroppen samlar på sig vätska. En vanlig orsak kan vara en dålig kosthållning eller ett överdrivet intag av salt som lätt binder vätska. Kolhydrater kan också påverka vätskebalansen i kroppen. Det beror på att överskottet av energin vi får av kolhydrater sparas i musklerna i form av glykogen, vilket gärna drar till sig vätska.

Framhäv dina muskler och nå rätt vikt

Många ser också fördelen i att använda sig av vätskedrivande kosttillskott för att framhäva sin muskulatur eller för att maximera reningseffekten i kroppen under en detox. För dig som tävlar inom fitness eller en sport där viktklasser tillämpas är vätskedrivande tillskott vanligt innan invägningen för att hamna på rätt vikt.