Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 4 av 4

Krom kosttillskott för viktminskning

Får du i dig för lite krom, det vill säga långt under det rekommenderade dagsintaget 50 milligram, kan du både bli insulinkänslig och få en negativt påverkad ämnesomsättning. Du som strävar efter att gå ner i vikt gör rätt i att köpa krom kosttillskott. Samtidigt är det viktigt att poängtera att krom lagras i din kropp och att ett för stort överskott kan bli toxiskt för dig.


Vad är krom bra för?

Mineralen krom kan ha många potentiella hälsofördelar. Några av dessa inkluderar:


  • Stabiliserar dina blodsockernivåer
  • Krom minskar sötsuget
  • Hjälper till med viktminskningen
  • Påverkar ämnesomsättningen till det positiva
  • Minskar risken för diabetes

Krom i samband med träning

Om du vill gå ner i vikt och tränar mycket för att uppnå resultat kan krom kosttillskott vara ett bra komplement till dina träningspass. Träning i sig påstås också ha en positiv inverkan på sötsuget och tillför du krom får du dubbel effekt.

Utöver kosttillskott med krom kan du även hitta den här mineralen i fullkornsprodukter och nötter. Vi kan även glädja alla kaffeälskande svenskar att krom finns i kaffe. Lagar du mat i rostfria kastruller och stekpannor kommer du, precis som järn, få i dig en liten dos krom.

Krom kosttillskott hittar du hos Proteinbolaget – vi har många produkter från en rad varumärken. Börja boosta din viktnedgång redan idag!