Köp Mineraler & kosttillskott | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Mineraler

Vitaminer och mineraler nämns ofta ihop trots att dom till viss del fyller olika funktioner i kroppen. Det är många hormon- och enzymsystem som är beroende av mineraler för att fungera som dom ska.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-0496
33
Aprilkampanjer
GAAM Nutrition Health Series Multivitamin, 100 caps
PB-2889
Vitamin Well Upgrade Citron Kaktus
PB-321
Viterna Multivitamin & Mineral, 90 caps
PB-1687
Fairing Kalium, 100 caps
PB-4630
Pro Brands Rehydrate, 20 Tabs
PB-387
Viterna ZMA, 90 caps
PB-1556
39
Aprilkampanjer
Self Omninutrition Potassium-Magnesium, 120 caps
PB-4631
10
3 x Pro Brands Rehydrate, 20 Tabs
PB-824
Viterna Kalium, 100 caps
Artikel 1-28 av 82

Du kanske också gillar

Vad är mineraler?

Mineraler är icke organiska ämnen som kroppen behöver i relativt stora mängder. Kroppen kan inte producera mineraler på egen hand utan dom måste likt vitaminer tillföras genom maten du äter eller genom kosttillskott. Mineraler bidrar till att bygga upp delar av din kropp som till exempel skelett, tänder och brosk.


Mineraler är viktiga

Mineraler är helt enkelt livsnödvändiga för våra kroppar. Här handlar det inte om att det är skillnad på att vara en hårt tränande människa eller någon som föredrar fikastunder i tid och otid. Alla kommer att behöva ett tillskott av mineraler i sin kost, eller genom mineraltillskott.

Det är skillnad på mineraler och mineraler. Vissa av dem behöver vi stora mängder av, och de kategoriseras i gruppen makroelement. Här ingår mineraler som kalcium, fosfor, natrium och magnesium. Sen finns det också de mineraler som vi inte behöver lika mycket av – mikroelementen –och här hittar du järn, zink, selen och koppar.
1  2  3   »