Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-18%
Kampanj
40 GAAM DAA 120 caps
Fler varianter
139 kr 169 kr
-20%
Lagerrensning
2 Scitec Nutrition DAA PRO 100 caps
Artikel 4 av 4

Vad är DAA?

DAA står för D-Aspartic Acid, eller D-asparaginsyra. Det är en aminosyra som tros spela en roll i produktionen av hormonerna GH och IGF-1. Det är hormoner som kan ha betydelse för din återhämtning och reparationen av dina muskler. GH är ett uppbyggande hormon som främst bidrar till delning och nybildning av dina celler. Det kan också hjälpa till att öka proteinsyntesen och på så sätt även bidra till en förbättrad återhämtning och en förbättrad reparation av dina muskler. IGF-1 är också ett uppbyggande hormon som stödjer skelettet på samma sätt. D-asparaginsyra (DAA) har visat sig kunna höja det kroppsegna testosteronet vilket ökar dina möjligheter till fysisk och psykisk prestation.

DAA som kosttillskott

Du hittar vanligtvis DAA som ett enskilt tillskott eller som ingrediens i andra produkter med syftet att öka återhämtning och muskeltillväxten. Något att tänka på när du letar efter ett DAA-tillskott är att asparaginsyran i sin L-form (fria form) fungerar annorlunda och har en annan funktion i kroppen. L-asparaginsyra ger alltså inte samma resultat som DAA.

DAA är populärt hos många som håller på med bodybuilding. Det används ofta i uppbyggnadssyfte och kan naturligt bidra till frisättningen av flera hormoner!