Logga in
Historik

Snabbverkande kreatin

Den egentliga skillnaden på kreatin monohydrat och snabbverkande kreatin är egentligen inte jättestor, i grund och botten ger det samma effekt. Några nämnvärda skillnader är att snabbverkande kreatin varken binder vätska eller behöver någon uppladdningsfas. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 15 av 15

Senast besökta produkter

Vad är snabbverkande kreatin?

Snabbverkande kreatin är ett samlingsnamn för dom former av kreatin som inte kräver någon uppladdningsfas. Ett vanligt kreatin kan doseras i princip när som helst under dagen men används inte av kroppen förens vid fysisk aktivitet. Ett snabbverkande kreatin ska intas direkt innan träning för att du ska känna maximerad styrka och explosivitet. En annan skillnad är också att snabbverkande kreatin inte binder vätska på samma sätt som till exempel kreatin monohydrat.

Kreatin vs Kre-alkalyn

Det är egentligen ingen jättestor skillnad på kreatin och kre-alkalyn, i grund och botten är det en kreatinmonohydrat. En av skillnaderna som är är att kre-alkalyn är en så kallad buffrad form vilket innebär att pH-värdet är mycket högre och kan stå emot syrorna som finns i din mage bättre. Då kan din kropp ta upp en större mängd samtidigt som du kan använda dig av en lägre dos, och en lägre dos är även skonsammare mot magen. En annan skillnad är att kre-alkalyn inte binder vätska, en annars relativt oönskad effekt av kreatin.