Kre-alkalyn & snabbverkande kreatin - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Snabbverkande kreatin

Känner du dig lite seg och ska precis sätta igång med ett skivstångspass, eller är det kanske allmän trötthet som infinner sig innan du ska börja ditt nästa träningspass. Då är det snabbverkande energi som du behöver. Då är det snabbverkande kreatin som är din räddning. Med snabbverkande kreatin exploderar du, och når maximal effekt på din träning på nolltid. Med snabbverkande kreatin kommer du aldrig någonsin att ha en ursäkt till att skippa träningen! Upptäck Proteinbolagets stora utbud av detta kreatin, omåttligt populärt bland många av världens elit.
Läs mer
Att komma igång inför ett träningspass är inte det lättaste. Det kräver förberedelser och långsam upptrappning av en fysik för att man ska nå den nivå där musklerna agerar som allra bäst och ger mest effekt i resultatet. Det kan vara en mödosam tid att avsätta, och det är inte alldeles lätt att nå dit, och vill det sig riktigt illa så kanske du inte når dit alls under träningspasset. Då är det dags att ta kontroll över inledningen och radera ut osäkerheten. Snabbverkande kreatin, eller kre-alkalyn och Kreatin Ethyl Ester som det också heter, hjälper dig att snabbare nå maximal styrka och explosivitet i din träning. Du slipper med andra ord uppladningsfasen med kre-alkalyn – det snabbverkande kreatinet!

Undviker viktuppgången
Ett problem många har med kreatin och vissa andra tillskott är att det gör att man lägger på sig vikt. Visserligen behöver inte det vara negativt när man tränar, men vill man undvika viktuppgången samtidigt som man tränar på sin maximala nivå så är det snabbverkande kreatin som man ska använda sig av. Snabbverkande kreatin, så som Kre-Alkalyn, binder nämligen inte vätska, vilken gör att vikten hålls stadig och kontrollerad. Hitta din unika lösning här i Proteinbolagets stora utbud av populära snabbverkande kreatin!