Köp EAA aminosyror | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

EAA

EAA är ett tillskott med aminosyror som är av stor vikt för proteinsyntesen samt muskeluppbyggnaden. Aminosyror som EAA är ett snabbt protein eftersom det blir tillgängligt för dina muskler på bara några minuter efter intag. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 20 av 20

Senast besökta produkter

Vad är EAA?

EAA står för Essential Amino Acids. EAA innehåller nio essentiella aminosyror som kroppen inte kan producera på egen hand, men som du måste få i dig. Essentiella aminosyror behövs för att bygga upp och reparera dina muskler efter träning.

EAA eller BCAA?

BCAA kallas för grenade aminosyror medan EAA kallas för essentiella aminosyror. EAA är en sammansättning av nio aminosyror i jämförelse med BCAA som innehåller tre aminosyror. Båda har en positiv effekt på återhämtningen och proteinsyntesen, men det finns ingen konkret forskning som säger att det skulle vara någon större skillnad på BCAA och EAA. 

Aminosyror och träning

Fördelen med aminosyror som EAA är att det är protein i ren form. Det betyder att din kropp kan ta upp det direkt och det blir tillgängligt för dina muskler på några minuter. Till skillnad från proteinpulver som måste brytas ned till aminosyror innan det kan tas upp av din kropp.

Att dricka EAA före/under/efter ditt träningspass är ett enkelt sätt att stimulera muskeluppbyggnaden. Plus att det kan vara godare än att dricka vanligt vatten.