Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
203 GAAM EAA 400 g
Fler varianter
-5%
Paketpris
17 2 x GAAM EAA 400 g
Fler varianter
-50%
Lagerrensning
6 fitnessjunkie EAA 300 g
Fler varianter
-10%
Paketpris
10 3 x GAAM EAA 400 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
4 BioTechUSA EAA ZERO 350 g
Fler varianter
fr. 239 kr fr. 299 kr
-15%
Kampanj
1 SSN EAA+ 300 g
Fler varianter
280 kr 329 kr
2 Better You Premium EAA 480 g
Fler varianter
-9%
Paketpris
0 2 x fitnessjunkie EAA 300 g
Fler varianter
5 Prime Nutrition EAA 330 g
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
4 Olimp EAAnabol Xplode 520 g
Fler varianter
-12%
Paketpris
0 3 x fitnessjunkie EAA 300 g
Fler varianter
1 M-nutrition EAA+ 500 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
5 Aware Nutrition EAA 330 g
Fler varianter
Artikel 19 av 19

Det kan vara svårt att reda ut vad skillnaden är mellan EAA vs BCAA – det sistnämnda är tre essentiella aminosyror medan EAA inkluderar 8 av dem, det vill säga Fenylalanin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Treonin, Tryptofan och Valin. Köp billiga EAA tillskott här på Proteinbolaget!

Vad är EAA?

Som vuxen behöver du 8 essentiella aminosyror för att kroppen ska kunna återuppbyggas och repareras som den ska. EAA är förkortning av essential amino acids som du måste tillföra kroppen via kost eller kosttillskott. Om du dessutom tränar mycket behöver du i regel mer av proteinets byggstenar för att snabbare kunna återhämta dig och återgå till ett tufft träningspass inom kort.

När ska man ta EAA?

Ät gärna proteinrik kost såsom baljväxter, kött, ägg och fisk för att vara säker på att få i dig EAA och stimulera din muskeluppbyggnad. Dock bör du ta kosttillskott med de essentiella aminosyrorna om du tränar mycket eller är vegan.

Vilken tid på dygnet bör man då ta EAA? Faktum är att du kan ta EAA när som helst för att produkten ska ge effekt - både innan, under och efter träning. Det är du som bestämmer. Du kan även välja att inta aminosyror under vilodagar, protein behövs varje dag.

Träna med EAA som kosttillskott

Eftersom du behöver rikligt med protein när du tränar är EEA det perfekta kosttillskottet. Det är ren och skär protein som tas upp direkt av kroppen vilket gör att du kan inta det när som helst under dagen och märka snabba resultat. Dina muskler får sin dos av hjälp för att återhämta sig omedelbart, vilket i sin tur skapar bättre förutsättningar för att du ska kunna återuppta träningen redan inom kort.

EAA är ett lämpligt kosttillskott oavsett om du tränar mycket styrketräning eller konditionsutövande.

Hos oss hittar du EAA och även BCAA till rimliga priser och från flera stora leverantörer. De flesta preparat med EAA hittar du i pulverform som du kan spä ut i vatten eller mjölk och dricka. Fördelen med denna variant är att den smakar gott och är lätt att få i sig. Den ger även en viss mättnadskänsla.

TIPS! Du som hellre gillar smak på vattnet under träningspasset kan med fördel dricka några klunkar EAA med vatten istället för vanligt smaklöst vatten. Du får protein och släcker törsten på samma gång.

Gardera dig med det som kroppen behöver allra mest – byggstenar för en bättre muskelmassa och snabbare återhämtning!

Läs mer om EAA här:

EAA eller BCAA