Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
-25%
Oktoberkampanj
431 GAAM Candy Series EAA, 400 g
Fler varianter
114 GAAM EAA, 400 g
Fler varianter
-20%
Veckokampanj
2 BioTechUSA EAA ZERO, 350 g
Fler varianter
-20%
Veckokampanj
2 Swedish supplements EAA Engine, 450 g
Fler varianter
-29%
Oktoberkampanj
6 Strength EAA, 520 g
Fler varianter
1 Better You Premium EAA, 480 g
Fler varianter
7 ä NANO EAA, 420 g
Fler varianter
7 Fairing Amino Rush, 500 g
Fler varianter
0 SSN EAA+, 300 g
Fler varianter
4 Redcon1 Grunt, 285 g
Fler varianter
1 PULS Nutrition EAA, 300 g
Fler varianter
Nyhet
0 Aware Nutrition EAA, 330 g
Fler varianter
Artikel 22 av 22
Loading...

Vad är EAA?

Som vuxen behöver du 8 essentiella aminosyror för att kroppen ska kunna återuppbyggas och repareras som den ska. EAA är förkortning av essential amino acids som du måste tillföra kroppen via kost eller kosttillskott. Om du dessutom tränar mycket behöver du i regel mer av proteinets byggstenar för att snabbare kunna återhämta dig och återgå till ett tufft träningspass inom kort.

När ska man ta EAA?

Ät gärna proteinrik kost såsom baljväxter, kött, ägg och fisk för att vara säker på att få i dig EAA och stimulera din muskeluppbyggnad. Dock bör du ta kosttillskott med de essentiella aminosyrorna om du tränar mycket eller är vegan.

Vilken tid på dygnet bör man då ta EAA? Faktum är att du kan ta EAA när som helst - både innan, under och efter träning. Det är du som bestämmer. Du kan även välja att inta aminosyror under vilodagar, protein behövs varje dag.

Träna med EAA som kosttillskott

Eftersom du behöver rikligt med protein när du tränar är EEA det perfekta kosttillskottet. Det är ren och skär protein som tas upp direkt av kroppen vilket gör att du kan inta det när som helst under dagen och märka snabba resultat. Dina muskler får sin dos av hjälp för att återhämta sig omedelbart, vilket i sin tur skapar bättre förutsättningar för att du ska kunna återuppta träningen redan inom kort.

EAA är ett lämpligt kosttillskott oavsett om du tränar mycket styrketräning eller konditionsutövande.

Köp EAA med fri frakt över 499 kr
Hos oss hittar du EAA och även BCAA till rimliga priser och från flera stora leverantörer. De flesta preparat med EAA hittar du i pulverform som du kan spä ut i vatten eller mjölk och dricka. Fördelen med denna variant är att den smakar gott och är lätt att få i sig. Den ger även en viss mättnadskänsla.

TIPS! Du som hellre gillar smak på vattnet under träningspasset kan med fördel dricka några klunkar EAA med vatten istället för vanligt smaklöst vatten. Du får protein och släcker törsten på samma gång.

Gardera dig med det som kroppen behöver allra mest – byggstenar för en bättre muskelmassa och snabbare återhämtning!