Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kön
Kategori
Varumärke
Färg
Storlek
Pris
Visa kampanjartiklar
-30%
Summer Sale
2 Gorilla Wear Pixley Sweatshorts Grey
Fler varianter
-50%
Kampanj
0 Gorilla Wear Venice Shorts Multicolor Mix
Fler varianter
Artikel 3 av 3
Hotpants kommer från engelskan och betyder kort och gott korta shorts i tajt format. De blev moderna under 60-och 70-talet men har gjort en rejäl comeback den senaste tiden. Här på proteinbolaget kan du hitta hotpants shorts i flera utföranden från erkända varumärken.


Kombinera dina hotpants

Det råder ingen tvekan om att hotpants är riktigt läckra att bära. De är korta och tämligen sexiga och vem vill inte se sexig ut när man tränar? Bär dina hotpants för träning med en snygg topp eller en bekväm t-shirt under styrkepasset, dansen eller spinningträningen. Slipp känslan av korvande byxor som gör dig ännu mer svettig. Du kan även bära hotpants över ett par längre cykelbyxor om du vill visa mindre av benen och låren.

Komfortabla hotpants till bra priser

Ett par riktigt sköna hotpants ska sitta ordentligt på plats och även ge stöd åt midjan när du tränar. Vi erbjuder flera olika typer av hotpants för din träning:

  • Sömlösa hotpants
  • Med hög midja
  • Push up-modeller
  • I ett set med överdel
  • Med olika mönster och färger

Välj den modell som passar dig bäst eller satsa på flera varianter för att varva med under olika träningspass. När du tvättar det ena paret kan du bära det andra. Vi på Proteinbolaget älskar hotpants lika mycket som du gör!