Köp kosttillskott för återhämtning | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Återhämtning efter träning

Styrketräning går ut på att bryta ner musklerna för att sedan låta kroppen bygga upp dom starkare igen. Men för att din kropp ska ha chansen att bygga upp dina muskler behöver den tid för återhämtning. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
19
Utgående design
2 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Fler varianter
41
Lagerrensning
NJIE ProPud Recovery, 1,2 kg
Fler varianter
Weider Mega Mass 4000
Fler varianter
10
3 x Pro Brands Rehydrate, 20 Tabs
Fler varianter
Artikel 28 av 79

Senast besökta produkter

Vad är återhämtning?

Återhämtning handlar om läkning och återställning. Det omfattar kroppens strävan efter att bygga upp sig själv igen efter du tagit ut dig under ett träningspass. Medan du vilar så reparerar kroppen sig själv och gör dig lite starkare under tiden.

Varför ska man återhämta sig?

För att kunna förbättra din form måste du pressa dig själv under dina träningspass. Det är självklart lika viktigt att du ger din kropp en ärlig chans att vila upp sig efteråt. Om du skippar återhämtningen riskerar du träningsskador och att din form försvagas istället för att förbättras.

Kosttillskott som är bra för återhämtning

Kosttillskott för snabbare återhämtning finns i många olika former och kan vara ett sätt att ge din kropp bättre förutsättningar för återhämtning. Det handlar om att ge dina muskler dom bästa förutsättningarna för att växa och samtidigt korta ner tiden det tar för dom att göra sig redo för nya utmaningar.
1  2  3  Nästa »