Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 28 av 72

Kosttillskott för snabbare återhämtning efter träning

Hos Proteinbolaget kan du hitta mängder med olika kosttillskott som är framtagna just för återhämtning efter träning. Prova exempelvis GAAM, Optimum Nutrition eller NJIE PruPud Recovery. Prova olika proteinshakers, bars, proteintillskott och olika viktökningsformula för dig som samtidigt vill bygga extra muskelmassa under återhämtningen.

Glöm inte sömnen!

Kosttillskott för återhämtning i all ära men glöm för all del inte vikten av sömn. Att få en god natts sömn både dagen innan och kvällen efter ett tungt träningspass gör att du återhämtar dig på bästa sätt. Kosttillskottet tas dessutom upp bättre av kroppen när hela din organism har fått sin betydelsefulla vila.

Protein bra för återhämtningen

Försök äta kosttillskott med protein både på morgonen och på kvällen när du tränar hårt. Tänk på att det du äter före läggdags kan vara kalorisnålt men ändå proteinrikt eftersom vävnaden tar hjälp av proteinet under natten för att återhämta och bygga upp sig.
På morgonen kan du fylla på med en proteinrik frukost. Glöm heller inte vikten av kolhydrater för att tillföra kroppen energi när du tränar hårt. Att äta rätt och få i sig rätt kosttillskott för en gynnsam återhämtning gör också att sötsug stillas och att mättnadskänslan infinner sig.

Läs mer om återhämtning här:

Dags för återhämtning!

Få bättre sömn med kosttillskott och boosta din hälsa!