Köp Kolhydratsladdning | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Kolhydratladdning

Tränar du inför ett långt lopp finns det många fördelar med kolhydratladdning. Kroppens eget lager av kolhydrater är tyvärr ganska litet och kanske inte tar dig hela vägen. Laddar du upp ordentligt innan kan du fördubbla kroppens energidepåer så du orkar hela vägen i mål.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-1295
Vitargo Carboloader, 75 g
PB-58652
Manuka Sport Energy Gel Honung, 45 g
PB-25201
15
12 x Manuka Sport Energy Gel Honung, 45 g
PB-67272
6
24 x BioTechUSA Recovery Gel, 60 g
PB-4806
ENERVIT G SPORT G10, 10 st á 15 g
PB-94725
Vitargo Carboloader, 2 kg
Artikel 1-7 av 7

Du kanske också gillar

Vad är kolhydratuppladdning?

När du laddar upp med kolhydrater i kroppen fylls dina glykogenlager på och din kropp kan använda det som energi vid träning. Kroppens eget lager av kolhydrater (glykogen) är ganska litet och räcker ofta inte tillräckligt länge. Genom kolhydratladdning kan du fördubbla dina energidepåer så de räcker längre och du kan hålla en hög intensitet under en längre tid.

Kolhydrater som kosttillskott

I många sammanhang får kolhydrater ett oförtjänt dåligt rykte. Kolhydrater har en avgörande roll för vårt sätt att leva. Utan påfyllnad av energi blir ett liv med träning nästintill omöjligt. kolhydrater är nämligen en av våra viktigaste källor till ihållande energi. Därför är det ett alldeles utmärkt kosttillskott när du snabbt vill öka din energi oavsett om det är före, under eller efter träning.