Hälsokost övrigt | Övriga produkter | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Hälsokost övrigt

Inom hälsokost kan det vara svårt att placera vissa livsmedel och produkter som kanske inte passar in i en viss kategori. Därför har vi skapat kategorin Hälsokost övrigt där exempelvis nyttiga snacks och godis ingår. Det här är också en samling produkter som kan vara riktigt intressanta att prova. Håll tillgodo! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
25
Aprilkampanj
GAAM Enzym Complex, 90 caps
Fler varianter
25
Aprilkampanj
GAAM Health Series Rosenrot, 90 caps
Fler varianter
30
Aprilkampanj
GAAM Health Series Rosenrot, 180 caps
Fler varianter
30
Aprilkampanj
GAAM Enzym Complex, 180 caps
Fler varianter
35
Aprilkampanj
GAAM Enzym Complex, 270 caps
Fler varianter
35
Aprilkampanj
GAAM Health Series Rosenrot, 270 caps
Fler varianter
Artikel 24 av 24

Senast besökta produkter

Svårplacerade men hälsofrämjande produkter

Goda nötter, hälsosamma snacks, naturgodis och smarriga juicer – Här har vi samlat allt under samma tak för dig att botanisera bland. Köp nyttiga produkter och använd som tilltugg till festen eller under fredagsmyset, eller ta en klunk juice på morgonen och känn hur kroppen får energi direkt. En svårplacerad produkt innebär inte att den har en sämre kvalitet.

Billig hälsokost i sitt esse
Letar du efter något specifikt i hälsokostväg? Använd vår vanliga filtrering och leta efter ett visst varumärke eller produkt och sortera bland de många alternativen. Alla produkter håller ett lågt pris och en hög kvalitet som vi aldrig tummar på. Andra filtreringar du kan testa är:

  • Smak
  • Diet
  • Storlek
  • Målsättning
  • Kampanjartiklar m.m.

Fråga oss!
Hittar du inte det du söker i det övriga sortimentet och har hamnat här av en slump? Sannolikheten att din produkt hamnat här är stor och har den inte gjort det är du alltid välkommen att kontakta oss för att se om vi inom kort tar in produkten eller om den har utgått. Vi ser alltid till att försöka hjälpa dig vad du än behöver och är ute efter.

Proteinbolaget tar bara in kosttillskott och livsmedel från de bästa leverantörerna och varumärkena för att du ska bli så nöjd som möjligt.