Retur och Byten


På Proteinbolaget är det enkelt att returnera! 

För att byta en vara gör du en först en retur som vanligt och lägger sedan en ny beställning. En retur kostar 39 kronor. 
Om du önskar göra ett storleksbyte på varan du redan köpt och priset har förändrats, skriv ett meddelande till kundtjänst i samband med din beställning så får du också fri frakt på din nya order.

Läs våra fullständiga köpvillkor här.

Har du beställt via Budbee?


Då kan du enkelt göra din retur via dem - Du väljer själv om du vill lämna returen i ett paketskåp eller om du vill att det ska hämtas hemma hos dig. Du behöver ingen retursedel för någon utav alternativen. Ser hur du gör nedan!

Budbee Home

1. Via länken skickad på SMS eller via app kan du gå in i den order som du vill returnera. Du bokar din retur via knappen "boka upphämtning av retur".

2. Boka in en tid som passar dig för upphämtning. Välj själv om de ska hämta upp ditt paket utanför din dörr eller om du vill lämna din retur direkt till chauffören när vi kommer hem till dig.

Budbee Box

1. Gå till din order i appen och tryck på ”boka retur. Packa produkterna och välj vilken Box du vill lämna paketet i.

2. När du har fått en bekräftelse på att returen är bokad så har du två timmar på dig att lämna paketet i vald Box. Om du inte hinner i tid kan du boka en ny retur i appen eller trackinglänken.

Läs mer om hur du gör en retur via Budbee här!
Tänk på att returen kan ta upp till 1-2 veckor innan den kommer åter till oss. När vi har hanterat din retur meddelar Qliro dig angående återbetalning.


Om du har använt dig av något annat fraktalternativ - se nedan hur du gör en retur:

#1 Skicka tillbaka produkten

Om du fick en returfraktsedel i ditt paket använder du denna och skickar tillbaka paketet. Om det inte fanns en returfraktsedel kontaktar du kundservice för att få en returfraktsedel.

#2 Inga krångliga lappar här

Du behöver inte fylla i någon lapp om vilka varor du returnerat, vi vet vilken order det gäller och vilka varor det är via din returfraktsedel, som är kopplad till din order.

#3 Pengarna snabbt tillbaka

Genom Qliro kan du markera att du har returnerat en del av eller hela din order. Om du valt att betala med faktura kan du pausa din faktura tills returen är hanterad. Har du betalat med kort eller bank kommer du snabbt att bli återbetald via Qliro.