Rätt produkter efter mål!

Anledningen bakom träning och rätt kosthållning är oftast en personlig målsättning såsom viktminskning, ökad muskelstyrka eller mer uthållighet. Vi har därför sammanställt en Kosttillskottsguide för att leda dig till slutmålet snabbare – oavsett kön, ålder eller syfte. Med vår guide kan hittar du produkter efter din målsättning, enkelt och smidigt.

Välj ditt mål!

Vilket eller vilka mål ligger bakom ditt val av träning och kost? Här följer en lista av de vanligaste orsakerna för både män och kvinnor. Genom vår guide kan du enkelt och bekvämt hitta rätt produkter genom att klicka dig in på respektive målsättning och komma vidare därifrån.

Kosttillskottsguide


Många ställer sig frågan till varför kosttillskott är nödvändiga. Som vi alla vet är maten grunden till att få i dig alla de livsviktiga näringsämnena, men ibland kan det uppstå brister av olika anledningar.


Kanske är du vegan eller vegetarian och får inte i dig den mängd protein eller vitaminer som främst kommer från animaliska produkter. Eller så tränar du extra hårt och behöver kosttillskott för extra muskeltillväxt. Vill du gå ner i vikt kan det vara så att du äter mindre mat generellt och riskerar att få brister under en viss period. Och är du gravid kan vissa mineraler och vitaminer vara extra viktiga att få i sig under de 9 månaderna.

Oavsett vilken anledning du har, om du tränar mycket eller lite och om du är man eller kvinna, är kosttillskott ett perfekt komplement som säkerställer att din kropp får allt den behöver för att hålla igång och inte göra dig trött eller nedstämd. Kosttillskottens olika fördelar är många och de kan både rikta in sig på en bredare och smalare målgrupp.

  • De är bekväma att ta och går ofta ner i väskan eller fickan.

  • De innehåller rätt dosering så att du får i dig den rekommenderade dagsdosen.

  • De är avsedda för vissa ändamål så att du kan skräddarsy ditt produktintag utifrån mål.

  • Med ett rimligt pris får du i dig nödvändiga ämnen utan att det känns för mycket i plånboken.

De vanligaste kosttillskotten

Nedan följer en punktlista med de allra vanligaste kosttillskotten som både fungerar vid träning och som komplement till ett helt vanligt liv för att säkerställa att du får i dig de ämnen som kroppen behöver.

Proteinpulver
Protein är livsviktigt för kroppens och musklernas återuppbyggnad. De räknas som kroppens byggstenar. Tränar du hårt är proteinpulver ett rekommenderat kosttillskott som även ger synligt resultat snabbare.

Vitaminer
Från A till K; vitaminer är viktiga för oss alla, stora som små, tränade som otränade, kvinnor som män. Hos oss hittar du alla vitaminer men även tillskott med multivitamininnehåll och antioxidanter.

Mineraler
Mineraler såsom kalcium, zink och magnesium har mångsidiga funktioner och behövs i alla kroppar. De reparerar och bygger upp alltifrån hormonsystem till skelett och tänder. Mineralerna måste tillföras kroppen eftersom de inte kan produceras på egen hand.

Energidrycker
Ge kroppen en energiboost och ett välsmakande välbehag med våra energidrycker. De innehåller en drös av vitaminer, mineraler och näringsämnen samtidigt som de smakar himmelskt gott.

Ready to Go (Bars, drycker)
Med bars och drycker ger du snabbt och smidigt kroppen vad den behöver oavsett om du har ett sug på någonting gott och nyttigt, eller om du vill ge den en näringsboost inför träningen. Vill du ha något som ger dig protein i samband med träning rekommenderar vi att du spanar in våra goda proteindrycker och proteinbars.

Fortsätt surfas vidare in på vår Kosttillskottsguide, filtrera produkter och se hur resultatet kommer snabbare och snabbare och hur du mår bättre och bättre.