Köp en medicinboll för att träna styrka och balans | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Medicinboll

Medicinbollar är ett oumbärligt redskap när du vill träna upp både balans, stabilitet, och muskelstyrka. Du kan till och med använda den som “stol” när du arbetar för att träna upp din hållning och din rygg. Välj bland vårt stora utbud av medicinbollar och hitta din favorit! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Tiguar Gymboll, Lila, 65 cm
Fler varianter
Tiguar Ovoball
Fler varianter
Tiguar Viktboll, 1 kg
Fler varianter
25
Tiguar Medicinboll, 3 kg
Fler varianter
Tiguar Medicinboll, 1 kg
Fler varianter
Tiguar Body Ball 3S, 70 cm
Fler varianter
Tiguar Body Ball 3S, 60 cm
Fler varianter
Tiguar Viktboll, 0.5 kg
Fler varianter
Tiguar Medicinboll, 2 kg
Fler varianter
Tiguar Easyball, 25 cm
Fler varianter
Tiguar Medicinboll, 4 kg
Fler varianter
Tiguar Gymboll, Grå, 65 cm
Fler varianter
Tiguar Gymboll, Blå, 75 cm
Fler varianter
Artikel 26 av 26

Senast besökta produkter

Vad är en medicinboll?

Medicinbollar är bollar med en viss vikt som du kan använda för att få mångsidig träning. Den är bra för både uppvärmning innan ett hårdare träningspass och för att träna effektiv styrketräning för exempelvis bål och mage. Med en medicinboll kan du träna själv eller i grupp med andra och på så sätt få ett socialare pass. Ofta kastas medicinbollen mellan två individer men det finns även andra rörelser att utöva.

Medicinbollar med och utan handtag
Om du hellre vill träna med medicinbollen lite som en kettlebell finns det varianter med handtag som är enklare att hålla i. Det ger ett bättre grepp och är en rekommenderad variant om du är ovan vid att använda medicinbollar.

Balansbollen – en annan form av medicinboll
Är det koordination och balans du vill träna upp ska du satsa på en balansboll, gärna med tillhörande träningsband. Den tränar upp styrka såväl som stabilitet och är bra att använda till exempel efter en ben- eller fotskada när du känner dig lite ur form eller ostadig.

En rolig träning!

Har du aldrig tidigare tränat med medicinbollar är det hög tid att prova på det nu. Det ger en riktigt kul och givande träning som boostar din stabilitet, balans och reaktionsförmåga – något som ofta glöms bort när du tränar dina vanliga pass.

Våga utmana dig själv med en medicinboll! Här på Proteinbolaget kan du köpa otaliga varianter i fin kvalitet som håller länge och som känns bra både för nybörjare och etablerade “medicinbollsatleter”.