Köp L-Glutamin | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

L-Glutamin

Aminosyran L-Glutamin omsätts mest och snabbast av alla aminosyror som finns i din kropp. Det är ett populärt tillskott hos många som styrketränar tack vare inverkan den har på muskeltillväxten. När du belastar din kropp under hårdträning eller diet är det schysst att säkra behovet av L-Glutamin i förebyggande syfte. Vi har L-Glutamin från populära varumärken som PEScience, Self Omninutrition och Olimp Sport Nutrition. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PES Prolific, 280 g
Fler varianter
BioTechUSA 100% L-glutamine
Fler varianter
Artikel 28 av 34

Senast besökta produkter

Vad är L-Glutamin?

L-Glutamin är en icke essentiell aminosyra vilket betyder att din kropp kan producera glutamin på egen hand. Det är den aminosyran som omsätts mest och snabbast av alla aminosyror i kroppen. Trots att dina muskler till störst del består av aminosyran glutamin är det fortfarande viktigt att du tillförser dina muskler med glutamin när du belastar din kropp utöver det vanliga. L-Glutamin ingår och används i många av kroppens fundamentala processer och brist kan resultera i bland annat försämrat immunförsvar.

L-Glutamin och muskler

När du använder dig av ett tillskott med L-glutamin kan det stimulera de hormoner som hjälper till att bygga muskler och öka glykogeninlagringen i musklerna när du tränat. Det är viktigt för dig som vill kunna prestera på topp och utnyttja all kraft du har i dina muskler.

Håll dig frisk med L-Glutamin

Att äta L-Glutamin som kosttillskott gynnar inte enbart dig som tränar mycket och hårt. Det är också en viktig del för att immunförsvaret ska fungera som det är tänkt. L-Glutamin bidrar med andra ord till att du håller kroppens försvar i trim och undviker att bli sjuk. En förutsättning för att träna på ett bra och effektivt sätt är att hålla sig frisk, och genom att ta L-Glutamin så gör du ditt immunförsvar en tjänst.
1  2  Nästa »