Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-30%
Kampanj
37 GAAM Glutamine 250 g
119 kr 169 kr
-10%
Kampanj
0 Viterna Ignited Glutamine 300 g
-20%
Kampanj
1 BioTechUSA 100% L-glutamine 500 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
2 Scitec Nutrition G-Bomb 500 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
9 BioTechUSA Glutamine Zero 300 g
Fler varianter
-15%
Kampanj
2 SSN Glutamine 300 g
161 kr 189 kr
-20%
Lagerrensning
2 Fairing L-Glutamin 500 g
-20%
Lagerrensning
2 Stacker2 Complete Glutamine 300 g
-20%
Lagerrensning
0 Olimp L-glutamine Powder 250 g
-20%
Kampanj
9 BioTechUSA 100% L-glutamine 240 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
0 Scitec Nutrition Mega Glutamine 120 caps
Fler varianter
Artikel 25 av 25

Vad är L-Glutamin?

L-Glutamin är en aminosyra som finns naturligt i kroppen och som också kan tas som kosttillskott. Det är en av de mest förekommande aminosyrorna i musklerna och är viktig för muskelproteinsyntes.

Vad är L-Glutamin bra för?

L-Glutamin är viktigt för muskelreparation och tillväxt efter träning. Det kan också hjälpa till att minska muskelnedbrytning under intensiv träning och stärka immunsystemet. Andra fördelar kan vara att det kan hjälpa till att minska trötthet och förbättra matsmältningen.

Vilka är effekterna av L-Glutamin?

Effekterna av L-Glutamin kan variera beroende på personens hälsa och träningsrutin. Generellt kan det hjälpa till att öka muskelmassa, förbättra muskelåterhämtning efter träning, stärka immunsystemet och öka uthålligheten under träning.

Studier har visat att L-Glutamin kan minska muskelnedbrytning och öka muskelproteinsyntesen, vilket är viktigt för muskelreparation och tillväxt. Det kan också öka uthålligheten under träning och minska trötthet efter träning. Dessutom kan glutamin hjälpa till att öka glykogeninlagringen i musklerna och stimulera produktionen av hormoner som är viktiga för muskeltillväxt.

Dessa effekter kan vara särskilt fördelaktiga för personer som tränar regelbundet och vill optimera sin prestation och återhämtning. Det är dock viktigt att notera att effekterna av L-Glutamin kan variera beroende på personens hälsa och träningsrutin, och mer forskning behövs för att bekräfta dess effektivitet vid träning.

Vilka är biverkningarna av L-Glutamin?

L-Glutamin har vanligtvis inga allvarliga biverkningar, men vissa personer kan uppleva magbesvär som gas, diarré eller illamående. Det är också viktigt att notera att överdosering av L-Glutamin kan leda till höga ammoniaknivåer i kroppen, vilket kan vara skadligt för hälsan.

Håll dig frisk med L-Glutamin

Att äta L-Glutamin som kosttillskott gynnar inte enbart dig som tränar mycket och hårt. Det är också en viktig del för att immunförsvaret ska fungera som det är tänkt. L-Glutamin bidrar med andra ord till att du håller kroppens försvar i trim och undviker att bli sjuk. En förutsättning för att träna på ett bra och effektivt sätt är att hålla sig frisk, och genom att ta L-Glutamin så gör du ditt immunförsvar en tjänst.