Billiga träningsredskap – Köp träningsutrustning | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Träningsredskap & Utrustning

Hos oss hittar du alltifrån de små träningsredskapen som vattenflaskor och handskar till skivstänger, hantlar med mera. Våra billiga träningsredskap håller hög kvalitet och används med stor trygghet. Allt för att effektivisera din träning. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
GAAM Shaker, 700 ml
Fler varianter
11
Smartshake Slim, 500 ml
Fler varianter
fr. 79 kr fr. 89 kr
GAAM Water bottle, 750 ml
Fler varianter
25
Aprilkampanj
Virtufit Speed Ladder
Artikel 28 av 479

Senast besökta produkter

Att tänka på när du ska köpa träningsredskap

Ska du träna hemma eller vill du ha din träningsutrustning till gymmet? Du kanske gillar att ta dig till gymmet men vill trots allt använda dina favoritredskap utan att någon annan rör dem. På så sätt slipper du också stå i kö för att få använda dem.

Bra träningsutrustning för gymträning
  • Hantlar
  • Skivstång
  • Boxningssäck
  • Kettlebells
  • Hopprep

Träningsredskap för hemmaträning
Föredrar du att köra hemmaträning lite när du känner för det, kan du köpa samma träningsredskap som ovan men utöka hantlarna till ett set av flera vikter. En pull up-stång är också bra att ha, med den kan du göra pull ups för effektiv armträning. Köp även en pilatesboll och en yogamatta/träningsmatta att göra rörelser eller stretching på.

Ett tips att ta del av när du ska köpa träningsredskap är att inte köpa för många med en gång. Känn efter vilken träningsutrustning du behärskar samt gillar mest. Kolla också hur stor plats du har att ge dina träningsredskap. Har du en hel källare till förfogande eller bara ett hörn i sovrummet?

Billiga träningsredskap hos Proteinbolaget

Träningsutrustning ska vara säker, ergonomisk, lättanvändlig och gärna så billig som möjligt. Det kan gå åt ganska mycket pengar att investera i ett hemmagym så tänk ekonomiskt så kan du med tiden skaffa mer utrustning, allt till rimliga priser. Vi på Proteinbolaget hjälper dig mer än gärna, vare sig det gäller att komplettera ditt lilla egna gym eller att komma igång med din träning. Hitta billiga och bra träningsredskap här!
1  2  3  4  5  6  7  8  ..18  Nästa »