Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Visa kampanjartiklar
-41%
Veckokampanj
255 GAAM Shaker, 700 ml
Fler varianter
-11%
91 Smartshake Slim, 500 ml
Fler varianter
fr. 79 kr fr. 89 kr
-20%
Veckokampanj
5 GAAM Water bottle, 750 ml
Fler varianter
44 Smartshake Original2Go, 600 ml
Fler varianter
62 Virtufit Foam Roller, 33 cm
Fler varianter
17 Gorilla Wear 4 Inch Nylon Belt
Fler varianter
18 Viterna Liquid Chalk, 100 ml
Fler varianter
240 Womens Best Shaker Cup
Fler varianter
15 Smartshake Revive, 750 ml
Fler varianter
Artikel 28 av 422
Loading...

Att tänka på när du ska köpa träningsredskap

Ska du träna hemma eller vill du ha din träningsutrustning till gymmet? Du kanske gillar att ta dig till gymmet men vill trots allt använda dina favoritredskap utan att någon annan rör dem. På så sätt slipper du också stå i kö för att få använda dem.

Bra träningsutrustning för gymträning
  • Hantlar
  • Skivstång
  • Boxningssäck
  • Kettlebells
  • Hopprep

Träningsredskap för hemmaträning
Föredrar du att köra hemmaträning lite när du känner för det, kan du köpa samma träningsredskap som ovan men utöka hantlarna till ett set av flera vikter. En pull up-stång är också bra att ha, med den kan du göra pull ups för effektiv armträning. Köp även en pilatesboll och en yogamatta/träningsmatta att göra rörelser eller stretching på.

Ett tips att ta del av när du ska köpa träningsredskap är att inte köpa för många med en gång. Känn efter vilken träningsutrustning du behärskar samt gillar mest. Kolla också hur stor plats du har att ge dina träningsredskap. Har du en hel källare till förfogande eller bara ett hörn i sovrummet?

Billiga träningsredskap hos Proteinbolaget

Träningsutrustning ska vara säker, ergonomisk, lättanvändlig och gärna så billig som möjligt. Det kan gå åt ganska mycket pengar att investera i ett hemmagym så tänk ekonomiskt så kan du med tiden skaffa mer utrustning, allt till rimliga priser. Vi på Proteinbolaget hjälper dig mer än gärna, vare sig det gäller att komplettera ditt lilla egna gym eller att komma igång med din träning. Hitta billiga och bra träningsredskap här!