Logga in
Historik

Vitamindryck

Vitamindryck är perfekt för dig som är i behov av lite extra energi och en god vitaminboost. För de allra flesta räcker det med att variera sin kost för att få i sig det kroppen behöver. Räcker inte det kan det behövas ett tillskott av en vitamin eller mineral för att komplettera. Vi har vitamindrycker från favoriter som Vitamin Well, NOBE Aloe Vera och NoRR Company. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
50
NOBE Aloe Vera, 500 ml
Fler varianter
NJIE Fruktdryck, 1 l
Fler varianter
12
12 x Aloes Aloe Vera, 500 ml
Fler varianter
66
Kort datum
20 x NOBE Aloe Vera, 500 ml, LaLa Fruit
Fler varianter
13
12 x Vitamin Well Sport, 500 ml
Fler varianter
34
24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml
Mixflak
Fler varianter
Artikel 28 av 64

Senast besökta produkter

Vad är vitamindryck?

Vitamindryck är en dryck som logiskt nog är berikad med vitaminer och mineraler. Vilka mineraler och vitaminer som drycken innehåller kan variera beroende på dryckens funktion. Så utgå från vilket behov av vitaminer och mineraler du har när du väljer dryck.

Vitaminer och mineraler

Vitaminer är organiska ämnen som kroppen inte kan producera på egen hand, men som är nödvändiga för vårt välmående. Därför är det viktigt att vi får i oss det utifrån. Vissa tycker att en varierad kost gör tricket medan andra vill säkra sitt intag med hjälp av kosttillskott eller vitamindrycker. Precis som vitaminer har mineraler också viktiga egenskaper och fyller en mängd funktioner. Mineraler hjälper bland annat till med att bygga upp vårt skelett, vår ämnesomsättning och hormonproduktion.
1  2  3  Nästa »