Logga in
Historik

Energibars

Behöver du extra energi under eller efter ditt träningspass? Energibars är ett effektivt sätt att orka prestera på topp genom hela passet eller ge din kropp chansen till en snabbare återhämtning. Genom att förse din kropp med extra energi under/efter ett träningspass kan du hjälpa till att hålla en jämnare energinivå under hela dagen. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
20
Majkampanj
24 x Healthyco Wafer Bar, 24 g
Fler varianter
20
Majkampanj
24 x Healthyco Wafer Bar Mix, 24 g
Fler varianter
Nicks Go Nuts Bar, 30 g
Fler varianter
Nicks Sport-Crunch, 40 g
Fler varianter
52
KLEEN Paleo Crunch Bar, 47 g
Fler varianter
fr. 13 kr fr. 27 kr
28
24 x Pro Brands EnergyPro, 30 g
Fler varianter
20
Majkampanj
12 x KLEEN Paleo Crunch Bar, 47 g
Fler varianter
8
28 x BioTechUSA Nut Bar, 35 g
Fler varianter
Artikel 28 av 46

Senast besökta produkter

Vad är en energibar?

Energibars innehåller framförallt mer kolhydrater än andra typer av bars, utformade för att ge dig en snabb kick med energi så du kan behålla en god energinivå genom hela ditt träningspass.

När ska man äta energibars?

Genom att äta en energibar får du i dig lite extra energi när din kropp behöver den. En del väljer att äta en energibar under sitt träningspass för att behålla en bra energi- och prestationsnivå. Andra väljer att äta sin energibar efter ett träningspass för att snabbt få i sig tillräckligt med energi för en bättre återhämtning. Oavsett när du äter din bar så är det ett smidigt mellanmål.

En rekomendation är att undvika energibars om du inte planerar någon fysisk aktivitet eftersom energibars ofta innehåller snabba kolhydrater som höjer blodsockret.
1  2  Nästa »