Viktväst – Köpa viktväst ger tyngre träning | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Träna med viktväst

När är träning med viktväst aktuell och vilket resultat kan du förvänta dig? Kort sagt är träning med viktväst ett enkelt sätt att kombinera mer styrka och uthållighet – endast genom att du tar på dig fler vikter för tillfället. Den extra belastningen gör träningspasset tyngre och du utmanar dig själv. Köp din viktväst här på Proteinbolaget och känn skillnad. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 2 av 2

Senast besökta produkter

Styrketräning med rörelsefrihet

Att träna med viktväst innebär att du tar på dig en väst fylld med vikter som du naturligtvis kan reglera. Ta bort eller lägg till beroende på hur tung du vill att träningen ska bli. Fördelen är att du får styrketräning utan att behöva hålla i redskap som hantlar och kettlebells. Istället fördelas vikten över överkroppen när du till exempel kör löpning, power walking, annan styrketräning med mera.

Viktväst löpning

Prova att jogga eller springa med viktväst. Du kommer att svettas mer och vara tvungen att ta i som aldrig förr. Löpning med viktväst ger dig både mer styrka och lättare viktnedgång.

Viktväst bra eller dåligt?
Har du inte tidigare tränat med viktväst och nu tänkt att köpa viktväst – börja med en lägre vikt och öka gradvis. Att använda viktväst är bra men kan bli för tufft om du går ut för hårt i början.

Superb hemmaträning med viktväst

En viktväst är så enkel att använda. Dra på dig den när du ska ut i skogen och terränglöpa eller gör övningar utomhus eller inomhus med den.

  • Utfallsövningar
  • Boxhopp
  • Burpees
  • Bench dips
  • Push ups m.fl

Köpa viktväst hos Proteinbolaget

Leta bland våra viktvästar som både ger dig effektiv träning och är snygga på samma gång. De passar till en rad olika träningspass och grader av erfarenhet, så hitta din favorit redan nu!