Gainers – Köp gainer för viktökning | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Gainers

Prova en gainer när du vill förse kroppen med mer energi och kolhydrater för att kunna orka och leverera mer. Gainers tillfredsställer ditt sötsug på ett nyttigare sätt och kan också hjälpa dig att gå upp i vikt när du vill bygga muskler och lagra energi. Gainers i olika varianter hittar du här hos Proteinbolaget. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
12
4 x GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Fler varianter
41
Lagerrensning
NJIE ProPud Recovery, 1,2 kg
Fler varianter
19
6 x GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Fler varianter
Weider Mega Mass 4000
Fler varianter
25
BioTechUSA Hyper Mass, 4 kg
Fler varianter
fr. 374 kr fr. 499 kr
24
8 x GAAM 100% MASS Premium, 1 kg
Fler varianter
BSN True Mass 1200, 4,73 kg
Fler varianter
Vitargo Post, 2 kg
Fler varianter
Artikel 28 av 58

Senast besökta produkter

Snabba kolhydrater

Snabba kolhydrater är ofta en omtvistad debatt eftersom de anses onyttiga. Men i en gainer får du i dig ett ökat kaloriintag utan att vräka i dig socker och onyttigheter som godis och glass. Upptäck viktökning, återhämtning och muskeltillväxt när det är som bäst med en gainer. Vanliga ämnen i en gainer är maltodextrin och vassle.

Gainers för att gå upp i vikt

Innehållet i en gainer är en mix av kolhydrater och en viss mängd protein. Man kan kalla det ett energigivande mellanmål som gör att du går upp i vikt och vinner muskelmassa samtidigt som du känner en markant återhämtning och kan köra ett nytt träningspass relativt snabbt. Använd gainer när du vill täcka energibehovet som inte tillgodogörs helt av vanlig mat. Kaloriinnehållet i gainers ligger runt 400 Kcal.

Vanliga frågor och svar om gainers


När ska man ta gainer?

Du kan egentligen ta gainers när som helst men de flesta väljer att ta det efter träningspasset för bättre återhämtning och muskeluppbyggnad. Det kan dessutom kännas lite tungt i magen med flera deciliter vätska som skumpar runt när du tränar.

Hur mycket gainer ska man ta?
De flesta väljer att ta ett mellanmål av gainer om dagen men vill du verkligen öka i vikt kan du ta det flera gånger om dagen. Det blir några deciliter i en dryck och ger både mättnadskänsla och tillför de extra kalorier du behöver för att öka vikten.

Hitta din gainer på Proteinbolaget

Köp den ultimata återhämtningsdrycken här hos oss i vårt stora sortiment. Det blir en perfekt komplettering till din vanliga kost när du vill öka i muskelmassa.
1  2  3  Nästa »