Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-34%
Golden Deals!
142 GAAM 100% MASS Premium 1 kg Gainer GAAM 100% MASS Premium 1 kg Gainer
Fler varianter
-16%
Kampanj
34 4 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg 4 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg
Fler varianter
-23%
Kampanj
11 8 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg 8 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg
Fler varianter
-20%
Kampanj
8 6 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg 6 x GAAM 100% MASS Premium 1 kg
Fler varianter
-10%
Kampanj
3 Sportlab Super Amino Gainer 4.5 kg Sportlab Super Amino Gainer 4.5 kg
Fler varianter
-10%
Kampanj
2 Fairing Vegan Meal 1.4 kg Gainer Fairing Vegan Meal 1.4 kg Gainer
Fler varianter
Artikel 28 av 47

Snabba kolhydrater

Snabba kolhydrater är ofta en omtvistad debatt eftersom de anses onyttiga. Men i en gainer får du i dig ett ökat kaloriintag utan att vräka i dig socker och onyttigheter som godis och glass. Upptäck viktökning, återhämtning och muskeltillväxt när det är som bäst med en gainer. Vanliga ämnen i en gainer är maltodextrin och vassle som enkelt blandas i en shaker. 

Vad är gainer?

Gainer är ett kosttillskott som främst används för att öka muskelmassa och vikt. Det är en form av proteinpulver som innehåller en hög mängd kolhydrater och kalorier för att hjälpa kroppen att bygga muskler och öka i storlek. Mass gainer, gainer och muskelbyggande gainer är alla synonymer för samma typ av kosttillskott.


Vad är gainer bra för?

Gainer är bra för personer som vill öka sin muskelmassa och vikt. Det är särskilt användbart för personer som har svårt att gå upp i vikt eller bygga muskler på grund av hög ämnesomsättning eller svårigheter att konsumera tillräckligt med kalorier genom sin kost. Den bästa gainer för dig beror på dina individuella mål och behov.


När ska man ta gainer?

Det bästa tillfället att ta gainer är efter träning när kroppen behöver en hög mängd kolhydrater och protein för att återhämta sig och bygga muskler. Det kan också tas som en måltidsersättning under dagen för att öka kaloriintaget.

Hur ofta ska man dricka gainer?

Det beror på individuella mål och behov. En vanlig dos är att ta en portion gainer (oftast ca 2 skopor) upp till tre gånger om dagen, antingen mellan måltider eller efter träning. Det är viktigt att inte överkonsumera gainer eftersom det kan leda till överskott av kalorier och fett.

Vad är effekten av gainer?

Effekten av gainer är att öka muskelmassa och vikt på grund av dess höga mängd kalorier och protein. Det är viktigt att välja en gainer som passar dina individuella mål och behov. Den bästa gainer för dig kan skilja sig från den bästa gainer för någon annan. Kom också ihåg att gainer inte fungerar magiskt, utan kräver fortfarande ett balanserat träningsprogram och en hälsosam kost för att se resultat.


Hitta din gainer på Proteinbolaget

Köp den ultimata återhämtningsdrycken här hos oss i vårt stora sortiment. Det blir en perfekt komplettering till din vanliga kost när du vill öka i muskelmassa. Välj bland flera olika sorters gainers från dina favoritvarumärken. 

Läs mer om gainers här:

Hitta mer information om vad gainers är och hur det används.

Börja bulka rätt med gainers, här ger vi dig tips om hur du kan bygga muskler genom att bulka med rätt schema.