Gainer protein för viktökning - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Gainers

En gainer är ett perfekt tillskott som hjälper dig som har svårt att gå upp i vikt med att bygga och lägga på dig muskelmassa.

Gainers består oftast av en mindre mängd protein, och en större mängd kolhydrater. Tillskottet hjälper dig med att gå upp i vikt genom att du får i dig en stor mängd energi och näring som stöttar kroppen med återhämtning, muskeluppbyggnad, energilagring och viktökning.

En del gainers innehåller även fett, så som exempelvis MTC eller Omega3, medan andra istället har en dos av kreatin för att stötta din viktökning och bättra uthålligheten.

Läs mer
PB-4521
25
Efterfesten
GAAM Nutrition 100% MASS Premium, 1,33 kg
PB-1945
25
Efterfesten
3 x GAAM Nutrition 100% MASS Premium, 1,33 kg
PB-1339
Mutant Mass, 6,8 kg
PB-9528
Weider Mega Mass 4000
PB-5679
Mutant Mass, 2,2 kg
PB-2479
BioTechUSA Hyper Mass
PB-4811
BSN True-Mass, 2,64 g
PB-69223
Olimp Gain Bolic 6000
PB-34853
BSN True Mass 1200, 4,73 kg
PB-0123
Fairing Whey & Oats, 2 kg
Vare sig du använder dig av en gainer innan träning eller en gainer efter träning så kommer du att märka hur denna produkt hjälper dig att tillgodose din kropp med näring och energi som i sin tur leder till en efterlängtad viktökning. En gainer bidrar dessutom med kraft, ork och prestationsförmåga som gör att du kan lägga i den där extra växeln under träningspasset – likväl som den stöttar muskelåterhämtningen.

En gainer är en kaloribomb med en perfekt fördelning av kolhydrater och protein, som samtidigt är snål på socker och mättade fetter. För de som har svårare att lägga på sig massa är gainers räddaren i nöden.

Gainer med olika smaker
Proteinbolaget erbjuder ett brett urval av gainers med olika smaker så att du ska kunna testa dig fram till vilken gainer som passar din smak bäst. Vad sägs om gainers med vanilj-, jordgubb eller chokladsmak kanske? Hitta din favorit gainer här!

Fungerar både för muskelbyggande och återhämtning
En gainer hjälper din kropp både under och efter träningspasset. Den laddar din kropp med tillräckligt mycket energi för att klara av även det tuffaste passet, samtidigt som den hjälper kroppen med maximal återhämtning mellan passen.
1  2  Nästa »