Köp termogena fettförbrännare | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Termogena fettförbrännare

Vissa ämnen har en förmåga att påverka kroppens energiförbrukning (termogenes) och hjälpa dig att gå ner i vikt. Starka kryddor och centralstimulerande ämnen som koffein hör till den kategorin. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 21 av 21

Senast besökta produkter

Vad är termogena fettförbrännare?

Termogena fettförbrännare har en så kallad termogen effekt på energiförbrukningen i din kropp. Vanligtvis så stiger energiförbrukningen i din kropp när du ätit för att kroppen ska kunna bryta ned maten ordentligt. Termogena fettförbrännare har förmågan att kunna öka samma energiförbrukning utan att du behöver få i dig kalorier, vilket kan hjälpa dig att gå ner i vikt.

Termogena fettförbrännare som kosttillskott?

En termogen fettförbrännare stimulerar kroppens metabolism genom att vid nedbrytning av ett ämne påverka din kroppstemperatur i högre grad. Ökad metabolism leder till en ökad kaloriförbrukning och fettförbränning vilket har en indirekt påverkan på din viktnedgång. Många termogena kosttillskott innehåller också stimulantia som till exempel koffein för att göra dig pigg och underlätta frisättningen av fettsyror från fettcellerna.