Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
2 Viterna Samurai Fury, 375 g
Fler varianter
17 Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Fler varianter
27 Viterna Gladiator Blood, 460 g
Fler varianter
7 GAAM PUMP, 120 caps
Fler varianter
-20%
Veckokampanj
7 BioTechUSA Ulisses Surge V2, 300 g
Fler varianter
-2%
0 12 x PULS Nutrition PWO Shot, 60 ml
Fler varianter
-2%
0 12 x PULS Nutrition Energy Shot, 60 ml
Fler varianter
--944%
1 12 x Fairing Endurox, 100 ml
-10%
1 GAAM PUMP, 240 caps
Fler varianter
268 kr 298 kr
Artikel 28 av 33
Loading...

Vad är Pre workout?

PWO är en produkt som innehåller sammansatta ingredienser med syftet att kunna förbättra dina prestationer på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en pre workout variera sig från produkt till produkt. Till skillnad från en post workout ska en pre workout tas innan ditt träningspass.

Pre workout som kosttillskott?

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin.