Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-18%
Kampanj
334 GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
229 kr 279 kr
-36%
Golden Deals!
44 Aware Nutrition Aware PWO 400 g
Fler varianter
-25%
Lagerrensning
6 fitnessjunkie PWO 300 g
-20%
Kampanj
66 GAAM Stim Free PWO 360 g
Fler varianter
-34%
Kampanj
62 Swedish Supplements Fucked up Joker Edition 300 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
100 GAAM PUMP 300 g
Fler varianter
239 kr 299 kr
-10%
Kampanj
22 GAAM x MandyFit PWO 330 g
-20%
Lagerrensning
5 Swedish Supplements I am Fucked up RTD 330 ml
Fler varianter
-25%
Kampanj
6 Viterna Gladiator Blood 2.0 460 g
Fler varianter
-13%
Kampanj
38 2 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
458 kr 529 kr
-15%
Kampanj
21 SSN Awaken 400 g
Fler varianter
339 kr 399 kr
-20%
Kampanj
13 SSN Alpha Pump 300 g
303 kr 379 kr
-25%
Kampanj
4 Viterna Samurai Fury 2.0 400 g
Fler varianter
fr. 299 kr fr. 399 kr
Bästa PWO - PWO bäst i test 2024 med märkena GAAM, SSN, Swedish Supplements och AwareNutrition
1 Nutramino Pre-Workout Shot
Fler varianter
-30%
Paketpris
13 Deffpaketet
Fler varianter
749 kr
-20%
Kampanj
3 Aware Nutrition Aura-7 PWO
-8%
Kampanj
10 3 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
687 kr 749 kr
-16%
Kampanj
12 GAAM PUMP 120 caps
Fler varianter
159 kr 189 kr
-20%
Lagerrensning
2 Better You Organic PWO 300 g
-15%
Kampanj
3 Viterna Citrulline Malate 250 g
-20%
Kampanj
13 BioTechUSA L-Arginin 90 caps
Artikel 28 av 103

Vad är PWO?

PWO eller pre-workout från engelskan är ett prestationshöjande tillskott du tar innan din träning för att öka energi och mentala fokus. Vanliga ingredienser i denna typ av produkt är koffein, aminosyror och beta-alanin, vilka alla förhöjer din träningsprestation. En pre-workout tas vanligtvis 30-60 minuter före träningen och erbjuder näringsämnen som kommer att ge kraft åt din träningsession. Vissa pre-workout kosttillskott innehåller även kreatin, som vetenskapligt bevisats öka fysisk prestation vid kortvarig, högintensiv träning, såsom tyngdlyftning – perfekt om du vill slå dina personliga rekord.

Extra energi med PWO

Att välja rätt PWO-dryck, shake eller kosttillskott kan ge din träning fördelar och hjälpa dig att nå dina mål. Pre-workouts ger dig fokus och energi och kan vara en värdefull uppiggare. Perfekt om du tränar tidigt på morgonen eller efter en lång arbetsdag och vill få ut det mesta av din träning.

  • PWO hjälper dig att förbättra din prestation: Oavsett om du har tränat ett tag och nar nått en platå eller behöver hitta lit motivation kan en preworkout-shake eller några kapslar i din rutin få dig tillbaka på spåret. Förutom att ge dig energi för att springa den sista milen eller lyfta den sista repetitionen, förser en PWO din kropp med ingredienser som protein och aminosyror som hjälper dina muskler att växa och återhämta sig. Dessa ingredienser finns också i kosttillskott som BCAA och proteinpulver som klassas som "post-workouts" och säkerställer att dina ansträngningar och tiden du lägger ner på gymmet inte går förlorad.
  • PWO hjälper dig att öka ditt fokus: Om du vill få ut det mesta av din träning måste du hålla huvudet på skaft. Det kan vara svårt om du lätt blir distraherad och hamnar i samtal med personen bredvid dig på gymmet eller om ditt sinne vandrar iväg mitt i ett träningspasset. Koffeinet i en PWO ger dig all koncentration du behöver.

Dessutom är de flesta pwo pulver berikade med vitaminer och mineraler som hjälper din kropp att absorbera tillskotten och ger andra hälsofördelar - för varför inte ta hand om hela din kropp?

Förbered dig för din träning med vårt sortiment av PWO-produkter, designade för att ge dig den energi, fokus och drivkraft du behöver för att ta dig igenom dina träningspass och överträffa förväntningarna. Du kan välja från ett stort sortiment med olika tillsatser och ingredienser och enkelt boosta ditt träningspass som präglas av dina behov och förutsättningar. Testa att kombinera din nya PWO med ett kreatintillskott och ta din träning till nya höjder.

Vilken PWO passar mig?

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus, exemplevis med koffein. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump, alltså pre-workouts med aminosyror. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet, till exempel med kreatin.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Vanligaste formen av ett pre-workout är pwo pulver, som innehåller de aktiva ingredienser du behöver för att maximera ditt träningspass - aminosyror, koffein, beta-alanin och kreatin. PWO-pulver absorberas bättre av kroppen än övriga former.

Köp PWO online hos Proteinbolaget

I vårt breda utbud av PWO hittar du allt du letar efter, allt från med eller utan koffein, med eller utan kreatin och med eller utan beta-alanin och i flytande form som shots och drycker. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av PWO online, tillverkade av hög kvalitet från många olika varumärken som GAAM, Optimum Nutrition, Aware Nutrition, Scitec Nutrition, BioTechUSA och många andra. Vi är din favorit-onlinevaruhus, med ett av det största urvalet, de bästa priserna och fördelen med snabb leverans och enkel retur.

Hur fungerar PWO Pump- och kväveoxid tillskott?

Tar du Pump och Kväveoxid (NO) innan du börjar träna som kommer din kropp att berätta för dina muskler att de behöver slappna av, för att mer blod ska flöda till dem och på så sätt öka din pump. Det görs genom kväveoxid, som är en gas som bildas i din kropp när den bryter ner vissa aminosyror och andra ingredienser i andra kosttillskott.

När du då tillför mer kväveoxid slappnar musklerna av genom att dina blodkärl expanderar. Resultatet blir helt enkelt en förbättrad blodtillförsel under din styrketräning, och effekterna har vi redan var inne på – du orkar mer och pumpar bättre.