Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-26%
Kampanj
315 GAAM P.W.R 360 g GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
199 kr 269 kr
-25%
Golden Deals!
35 Aware Nutrition Aware PWO 400 g Aware Nutrition Aware PWO 400 g
Fler varianter
-30%
Kampanj
40 2 x GAAM P.W.R 360 g 2 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
379 kr 538 kr
-15%
Kampanj
14 SSN Awaken 400 g SSN Awaken 400 g
Fler varianter
339 kr 399 kr
76 GAAM PUMP 300 g GAAM PUMP 300 g
Fler varianter
-25%
Lagerrensning
5 Elit Nutrition X-TREAM 2.0 308 g Elit Nutrition X-TREAM 2.0 308 g
Fler varianter
-34%
Kampanj
9 3 x GAAM P.W.R 360 g 3 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
529 kr 807 kr
-20%
Kampanj
18 Viterna Samurai Fury 375 g Viterna Samurai Fury 375 g
Fler varianter
fr. 319 kr fr. 399 kr
-15%
Kampanj
16 SSN Alpha Pump 300 g SSN Alpha Pump 300 g
fr. 305 kr fr. 359 kr
2 Tyngre PWO 250 ml Tyngre PWO 250 ml
Fler varianter
Artikel 28 av 161

Vad är Pre workout / PWO?

PWO är en produkt som innehåller sammansatta ingredienser med syftet att kunna förbättra dina prestationer på gymmet. Beroende på vilken effekt du vill ha så kan ingredienserna i en pre workout variera sig från produkt till produkt. Till skillnad från en post workout ska en pre workout tas innan ditt träningspass.

Pre workout / PWO som kosttillskott?

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Här på Proteinbolaget hittar du pre-workout/pwo kosttillskott i form av pulver, kapslar, drycker och tabletter. Några nyckelingredienser att hålla utkik efter kan vara kreatin, beta-alanin, koffein, tyrosin och l-arginin.

Uppiggande hälsokost & kosttillskott

Vad är det viktigaste för dig när du tränar? Fokusering? Energi? Bra förberedelser? Oavsett vad du fokuserar på så är den förberedande fasen, den innan träningen, otroligt viktig. Det gäller att du kommer fulltankad på energi och motivation för att din träning ska kunna bli så bra som möjligt. Det är så du når resultat snabbast, så underskatta aldrig behovet av att komma förberedd.

Uppiggande produkter

Med uppiggande hälsokost pre-workout, som du hittar i den här kategorin, kan du se till att förbättra ditt fokus, öka energin och maximera styrkan. Hitta ditt uppiggande kosttillskott här på Proteinbolaget!

Att ta kosttillskott pre-workout för energi är ett bra sätt att komma igång direkt när du börjar träna. Det betyder att din startsträcka på gymmet, i spåret eller på tävlingen förkortas och du kommer att nå din maximala peak snabbare. Och samtidigt stanna där under en längre tid. Välj bland ett massivt utbud av pwo pulver, kapslar, tabletter och dryck!

Vissa lägen är det extremt viktigt att ha detta fulla fokus, med höga energinivåer, för att du ska kunna prestera maximalt vid speciellt utvalda tillfällen. Då är det uppiggande hälsokost och kosttillskott verkligen kommer till sin rätt!

Kväveoxid & Pump

Det finns tillskott som med fördel ska tas innan du börjar träna, kallade PWO, pre-workout. Pump och Kväveoxid (NO) är precis ett sådant tillskott.

Detta pre-workout med pump är till för dig som tränar mycket och vill ha extra pump i musklerna. Genom dess unika förmåga att slappna av musklerna och ge högre blodflöde så känner du att du och dina muskler orkar mer. Det betyder att du får en extra pump helt enkelt, och det i sin tur har en positiv effekt på utvecklingen av din träning.

Hur fungerar Pump- och Kväveoxid-produkter?

Tar du Pump och Kväveoxid (NO) innan du börjar träna som kommer din kropp att berätta för dina muskler att de behöver slappna av, för att mer blod ska flöda till dem och på så sätt öka din pump. Det görs genom kväveoxid, som är en gas som bildas i din kropp när den bryter ner vissa aminosyror och andra ingredienser i andra kosttillskott. När du då tillför mer kväveoxid slappnar musklerna av genom att dina blodkärl expanderar. Resultatet blir helt enkelt en förbättrad blodtillförsel under din styrketräning, och effekterna har vi redan var inne på – du orkar mer och pumpar bättre.

Nå resultat snabbare

NO, eller kväveoxid, är ett naturligt förekommande ämne i kroppen - så det är inget nytt eller obekant som tillförs. Pump och NO är helt enkelt en perfekt lösning för dig som är ute efter att få ut varenda liten kvadratmillimeter av styrka i dina muskler och samtidigt se till att de växer så fort som möjligt – helt naturligt. Hitta din bästa pre-workout pump här hos oss på Proteinbolaget!

Läs mer om PWO här:

Välj rätt PWO!
10 anledningar till varför du bör använda kosttillskott