Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-18%
Summer Sale
323 GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
229 kr 279 kr
-38%
Summer sale
11 fitnessjunkie PWO 300 g
-34%
Kampanj
67 Swedish Supplements Fucked up Joker Edition 300 g
Fler varianter
-20%
Summer Sale
72 GAAM Stim Free PWO 360 g
Fler varianter
-38%
Kampanj
3 Swedish Supplements Crazy 8 325 g
Fler varianter
-25%
Kampanj
16 Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout
Fler varianter
-30%
Golden Deals!
7 Viterna Samurai Fury 2.0 400 g
Fler varianter
-20%
Summer Sale
101 GAAM PUMP 300 g
Fler varianter
239 kr 299 kr
-25%
Kampanj
43 Aware Nutrition Aware PWO 400 g
Fler varianter
-13%
Summer Sale
37 2 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
458 kr 529 kr
9 Viterna Gladiator Blood 2.0 460 g
Fler varianter
-30%
Kampanj
8 Optimum Nutrition Amino Energy 270 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
22 SSN Awaken 400 g
Fler varianter
319 kr 399 kr
1 Nutramino Pre-Workout Shot
Fler varianter
-34%
Paketpris
7 12 x Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Fler varianter
-20%
Summer Sale
3 BioTechUSA Citrulline Malate 90 caps
Bästa PWO - PWO bäst i test 2024 med märkena GAAM, SSN, Swedish Supplements och AwareNutrition
-20%
Kampanj
3 Aware Nutrition Aura-7 PWO
-20%
Summer Sale
5 BioTechUSA Beta Alanine 300 g
-20%
Kampanj
13 SSN Alpha Pump 300 g
303 kr 379 kr
-30%
Paketpris
12 Deffpaketet
Fler varianter
749 kr
-25%
Golden Deals!
4 SSN Xplode+ 336 g
299 kr 399 kr
-20%
Summer sale
0 Fairing Nitrat 120 caps
-8%
Summer Sale
10 3 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
687 kr 749 kr
-15%
Summer Sale
9 Elit Nutrition X-tream Shred 308 g
Fler varianter
-20%
Summer sale
0 12 x Fairing Endurox 60 ml
-15%
Summer Sale
6 Stacker2 Black Burn Micronized 300 g
Fler varianter
-16%
Summer Sale
12 GAAM PUMP 120 caps
Fler varianter
159 kr 189 kr
Artikel 28 av 92

Vad är PWO?

PWO är förkortningen av engelskans Pre-Workout och är ett prestationshöjande tillskott du tar innan träning för att öka energi och mentalt fokus. Vanliga ingredienser i denna typ av produkt är koffein, aminosyror och beta-alanin, vilka alla förbättrar din träningsprestation. En PWO tas vanligtvis 30-60 minuter före träningen och erbjuder näringsämnen som ger kraft åt din träningssession. Vissa pre-workout-tillskott innehåller även kreatin, som vetenskapligt bevisats öka fysisk prestation vid kortvarig, högintensiv träning, såsom tyngdlyftning – perfekt om du vill slå dina personliga rekord.

Vad gör en PWO?

En PWO ger dig fokus och energi och kan vara en värdefull uppiggare. Perfekt om du tränar tidigt på morgonen eller efter en lång arbetsdag och vill få ut det mesta av din träning. Dessutom är de flesta pwo pulver berikade med vitaminer och mineraler som hjälper din kropp att absorbera tillskotten och ger andra hälsofördelar - för varför inte ta hand om hela din kropp?

  • PWO hjälper dig att förbättra din prestation: Oavsett om du har tränat ett tag och nar nått en platå eller behöver hitta lit motivation kan en preworkout-shake eller några kapslar i din rutin få dig tillbaka på spåret. Förutom att ge dig energi för att springa den sista milen eller lyfta den sista repetitionen, förser en PWO din kropp med ingredienser som protein och aminosyror som hjälper dina muskler att växa och återhämta sig. Efter träningen kan det därför vara bra att komplettera med kosttillskott som BCAA och proteinpulver för att säkerställa att dina ansträngningar och tiden du lägger ner på gymmet inte går förlorad.
  • PWO hjälper dig att öka ditt fokus: Om du vill få ut det mesta av din träning måste du hålla huvudet på skaft. Det kan vara svårt om du lätt blir distraherad och hamnar i samtal med personen bredvid dig på gymmet eller om ditt sinne vandrar iväg mitt i ett träningspasset. Koffeinet i en PWO ger dig all koncentration du behöver.

Hur väljer jag rätt PWO?

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus, exemplevis med koffein. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump, alltså pre-workouts med aminosyror. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet, till exempel med kreatin.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Vanligaste formen av ett pre-workout är pwo pulver, som innehåller de aktiva ingredienser du behöver för att maximera ditt träningspass - aminosyror, koffein, beta-alanin och kreatin. PWO-pulver absorberas bättre av kroppen än övriga former.

Förbered dig för din träning med vårt sortiment av PWO-produkter, designade för att ge dig den energi, fokus och drivkraft du behöver för att ta dig igenom dina träningspass och överträffa förväntningarna. Du kan välja från ett stort sortiment med olika tillsatser och ingredienser och enkelt boosta ditt träningspass som präglas av dina behov och förutsättningar. Testa att kombinera din nya PWO med ett kreatintillskott och ta din träning till nya höjder. Läs också vår välj rätt PWO för mer tips och råd.

Köp PWO & PWO pulver hos Proteinbolaget

I vårt breda utbud av PWO hittar du allt du letar efter, allt från med eller utan koffein, med eller utan kreatin och med eller utan beta-alanin och i flytande form som shots och drycker eller pulver. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av PWO online, tillverkade av hög kvalitet från många olika varumärken som GAAM, Optimum Nutrition, Aware Nutrition, Scitec Nutrition, BioTechUSA och många andra. Vi är din favorit-onlinevaruhus, med ett av det största urvalet, de bästa priserna och fördelen med snabb leverans och enkel retur.

Hur fungerar PWO Pump- och kväveoxid tillskott?

Tar du Pump och Kväveoxid (NO) innan du börjar träna som kommer din kropp att berätta för dina muskler att de behöver slappna av, för att mer blod ska flöda till dem och på så sätt öka din pump. Det görs genom kväveoxid, som är en gas som bildas i din kropp när den bryter ner vissa aminosyror och andra ingredienser i andra kosttillskott.

När du då tillför mer kväveoxid slappnar musklerna av genom att dina blodkärl expanderar. Resultatet blir helt enkelt en förbättrad blodtillförsel under din styrketräning, och effekterna har vi redan var inne på – du orkar mer och pumpar bättre.