Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
340 GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
58 GAAM Stim Free PWO 360 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
98 GAAM PUMP 300 g
Fler varianter
239 kr 299 kr
-20%
Lagerrensning
5 Swedish Supplements I am Fucked up RTD 330 ml
Fler varianter
-25%
Lagerrensning
5 fitnessjunkie PWO 300 g
-5%
Paketpris
40 2 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
-15%
Kampanj
3 Viterna Gladiator Blood 2.0 460 g
Fler varianter
19 SSN Awaken 400 g
Fler varianter
-15%
Kampanj
3 Viterna Samurai Fury 2.0 400 g
Fler varianter
-30%
Paketpris
13 Deffpaketet
Fler varianter
749 kr
-10%
Kampanj
20 GAAM x MandyFit PWO 330 g
Är du osäker på vilket PWO som är bäst för dig? Kolla in vår översikt över de bästa pre-workouts..
-20%
Lagerrensning
10 JNX Sports The Curse
Fler varianter
fr. 399 kr fr. 499 kr
-20%
Lagerrensning
5 Olimp Redweiler
Fler varianter
fr. 423 kr fr. 529 kr
1 Nutramino Pre-Workout Shot
Fler varianter
-11%
Paketpris
12 3 x GAAM P.W.R 360 g
Fler varianter
-34%
Paketpris
9 12 x Nutramino +Pro Pre-Workout Shot
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
4 Leader Performance Pre Workout 300 g
-21%
Lagerrensning
1 PULS Nutrition Energy Shot 60 ml
Fler varianter
Artikel 28 av 125

Ett brett utbud av PWO för alla träningsmål

I vår breda kollektion av PWO hittar du allt du letar efter, allt från med eller utan koffein, med eller utan kreatin och med eller utan beta-alanin och i flytande form som shots och drycker. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av PWO online, tillverkade av hög kvalitet från många olika varumärken som GAAM, Optimum Nutrition, Aware Nutrition, Scitec Nutrition, BioTechUSA och många andra. Vi är din favorit-onlinevaruhus, med ett av det största urvalet, de bästa priserna och fördelen med snabb leverans och enkel retur.

Vad är PWO?

PWO, eller pre-workout som det heter på engelska, är speciella tillskott med syfte att öka din energi och mentala fokus innan du tränar. Vanliga ingredienser i denna typ av produkt är koffein, aminosyror och beta-alanin, vilka alla verkar i prestationshöjande syften. PWO finns i många former, inklusive pulver som du kan blanda i vatten, tabletter, kapslar och färdiga shots. Den tas vanligtvis 30-60 minuter före träningen och erbjuder näringsämnen som kommer att ge kraft åt din träningsession. Vissa pre-workout kosttillskott innehåller även kreatin, som vetenskapligt bevisats öka fysisk prestation vid kortvarig, högintensiv träning, såsom tyngdlyftning – perfekt om du vill slå dina personliga rekord.

Fördelar med att ta PWO

Att välja rätt PWO-dryck, shake eller kosttillskott kan ge din träning fördelar och hjälpa dig att nå dina mål. Pre-workouts ger dig fokus och energi och kan vara en värdefull uppiggare. Perfekt om du tränar tidigt på morgonen eller efter en lång arbetsdag och vill få ut det mesta av din träning.

  • PWO hjälper dig att förbättra din prestation: Oavsett om du har tränat ett tag och nar nått en platå eller behöver hitta lit motivation kan en preworkout-shake eller några kapslar i din rutin få dig tillbaka på spåret. Förutom att ge dig energi för att springa den sista milen eller lyfta den sista repetitionen, förser en PWO din kropp med ingredienser som hjälper dina muskler att växa och återhämta sig. Dessa ingredienser är BCAA och protein som klassas som "post-workouts" och säkerställer att dina ansträngningar och tiden du lägger ner på gymmet inte går förlorad.
  • PWO hjälper dig att öka ditt fokus: Om du vill få ut det mesta av din träning måste du hålla huvudet på skaft. Det kan vara svårt om du lätt blir distraherad och hamnar i samtal med personen bredvid dig på gymmet eller om ditt sinne vandrar iväg mitt i ett träningspasset. Koffeinet i en PWO ger dig all koncentration du behöver.

Dessutom är de flesta pwo pulver berikade med vitaminer och mineraler som hjälper din kropp att absorbera tillskotten och ger andra hälsofördelar - för varför inte ta hand om hela din kropp?

Förbered dig för din träning med vårt sortiment av PWO-produkter, designade för att ge dig den energi, fokus och drivkraft du behöver för att ta dig igenom dina träningspass och överträffa förväntningarna. Du kan välja från ett stort sortiment med olika tillsatser och ingredienser och enkelt boosta ditt träningspass som präglas av dina behov och förutsättningar.

Att tänka på när man väljer PWO

För att en PWO ska ge effekt är det bra att veta vad du är ute efter. Är du trött och ofokuserad ska du ha en PWO som är framtagen för att framkalla fokus, exemplevis med koffein. Styrketränar du och vill ha muskelkontakt ska du ha en PWO som är framtagen för att främja pump, alltså pre-workouts med aminosyror. Kör du lågintensiva men långa pass ska du ha en PWO som är framtagen att förbättra din uthållighet, till exempel med kreatin.

Som tur är har vi kommit lång i utvecklingen och dom flesta PWO-produkter är framtagna med en bra balans mellan fokus, pump och uthållighet. Men det skadar aldrig att kolla en extra gång på innehållsförteckningen för att verkligen vara säker på att du väljer en PWO som fyller dina kriterier. Vanligaste formen av ett pre-workout är pwo pulver, som innehåller de aktiva ingredienser du behöver för att maximera ditt träningspass - aminosyror, koffein, beta-alanin och kreatin. PWO-pulver absorberas bättre av kroppen än övriga former.

Hur fungerar PWO Pump- och kväveoxid tillskott?

Tar du Pump och Kväveoxid (NO) innan du börjar träna som kommer din kropp att berätta för dina muskler att de behöver slappna av, för att mer blod ska flöda till dem och på så sätt öka din pump. Det görs genom kväveoxid, som är en gas som bildas i din kropp när den bryter ner vissa aminosyror och andra ingredienser i andra kosttillskott.

När du då tillför mer kväveoxid slappnar musklerna av genom att dina blodkärl expanderar. Resultatet blir helt enkelt en förbättrad blodtillförsel under din styrketräning, och effekterna har vi redan var inne på – du orkar mer och pumpar bättre.