Hampaprotein & hampaproteinpulver - Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Hampaprotein

Många saker från naturen har genom många tusentals år hjälp oss människor att få en varierad och bra kost, som gör bra för våra kroppar. Det som var sant för 6000 år sedan är också sant idag, nämligen att exempelvis hampa är en otroligt bra källa till högvärdigt protein, omega fetter och kostfibrer. Av den anledningen så är det idag ett av de mest populära kosttillskotten som finns på marknaden, eftersom att dess innehåll är så pass bra att det gör nytta för våra kroppar på flera olika sätt. Dessutom är det helt naturligt och något som har positiv effekt. Utnyttja det naturen har att ge och må bättre med hampaprotein från oss på Proteinbolaget!
Läs mer
Hampaprotein kommer många gånger i pulverform, helt enkelt för att underlätta för dig att hitta en bra dos som passar dig. Det gör det samtidigt enkelt att få i sig precis så mycket som du och din kropp behöver, speciellt om du ligger i hårdträning. Högvärdigt protein är, som många av er redan vet, en viktig del i kroppens uppbyggnad av muskler, och med hampaprotein får du just det allra bästa från växtriket – samtidigt som du kan dra fördel av de omega fetter och kostfibrer som också finns i hampa.

Bra proteinalternativ
För dig som är vegan eller har vegetarisk kost så är det här ett sätt att hitta bra protein för att må bättre. Det samma gäller dig som är laktosintolerant – med hampaprotein får du alla de näringsämnen som kroppen behöver, utan att behöva hitta andra ersättare. Hampaprotein är helt vegetabiliskt, vilket betyder att de allra flesta kan addera detta kosttillskott till sina matvanor. Det spelar med andra ord ingen roll om det är protein till träning du letar efter, eller om det är en källa till protein som inte kommer från djur. Du hittar lösningen på båda bland våra produkter med hampaprotein här på Proteinbolaget!