Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Pris
Artikel 2 av 2
Loading...

Vad är hampaprotein?

Hampaprotein tillverkas av hampaväxtens frön. Trots att hampaprotein är ett helt vegetabiliskt protein är det också ett helt fullvärdigt protein med alla tillhörande viktiga aminosyror. Utöver protein innehåller hampaprotein också en väldigt jämn balans av fettsyrorna omega-3 och omega-6.

Hampaprotein som kosttillskott Många upplever att hampaprotein passar de flesta som vill ha ett naturligt och vegetabiliskt protein, fritt från gluten och laktos. I och med att hampa är växtbaserat är det också skonsamt mot känsliga magar.

Bra proteinkälla

För dig som är vegan eller har vegetarisk kost så är det här ett sätt att hitta bra protein för att må bättre. Det samma gäller dig som är laktosintolerant – med hampaprotein får du alla de näringsämnen som kroppen behöver, utan att behöva hitta andra ersättare. Hampaprotein är helt vegetabiliskt, vilket betyder att de allra flesta kan addera detta kosttillskott till sina matvanor. Det spelar med andra ord ingen roll om det är protein till träning du letar efter, eller om det är en källa till protein som inte kommer från djur.