Logga in
Historik

Vätskeersättning

Vid sjukdom, hård träning eller uttorkning kan du behöva få i dig vätskeersättning. Detta är vätska som innehåller salter, mineraler och socker som du kan ha förlorat och behöver tillföra kroppen för en bättre vätskebalans. På Proteinbolaget kan du köpa välbehövlig vätskeersättning och ta med på till exempel resa om du blir sjuk eller till gymmet efter ett hårt pass. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
13
12 x NoRR Rehydration Drink, 50cl
Fler varianter
Gatorade 500 ml
Fler varianter
34
24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml
Mixflak
Fler varianter
GAAM Rehydrate, 120 caps
Fler varianter
27
24 x NoRR Hydration Drink, 330 ml
Mixflak
Fler varianter
6
12 x Gatorade 500 ml
Fler varianter
10
3 x Pro Brands Rehydrate, 20 Tabs
Fler varianter
34
24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml
Mixflak
Fler varianter
34
24 x Wato Vätskeersättning, 330 ml, Hallon
Fler varianter
10
GAAM Rehydrate, 240 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 29

Senast besökta produkter

Vätskeersättning eller vatten?

Vid tillfällen när du exempelvis haft maginfluensa med kräkning och diarré, legat i hårdträning eller har vistats utomhus i extrem värme utan att dricka ordentligt, är det bättre att få i dig vätskeersättning än att enbart dricka vatten. Varför? Av den enkla anledning att vätskeersättningen innehåller de viktiga mineraler och salter som kroppen behöver.

Vad är vätskeersättning?

Vätskeersättning är en salt- och sockerlösning med viktiga mineraler som gör att du återställer balansen. När vi förlorar mycket vätska går mineraler, salter och socker förlorade och gör att vi kan känna oss mycket dåliga. Du hittar nyttig vätskeersättning hos oss på Proteinbolaget.

Gör dig av med onödig vätska

Viss vätskeersättning kan även göra dig av med onödig vätska som du samlat på dig. Det kan vara bra för dig som tävlar i en viss sport som fitness eller bodybuilding och behöver göra dig av med överflödig vätska innan tävlingen.

Hur används vätskeersättning?

Du kan köpa vätskeersättning som pulver, kapslar eller brustablett för att lösa upp i vatten eller som färdig dryck som du kan dricka direkt ur flaskan. Var noga med att följa förpackningens instruktioner för att ta rätt dos. Vi har även vätskeersättningar som innehåller koffein om du skulle vilja ha det. Testa olika smaker så att din vätskeersättning blir så god som du vill ha den.
1  2  Nästa »