Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
20 Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Fler varianter
-12%
Paketpris
12 9 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Fler varianter
3 Gatorade 500 ml
Fler varianter
-14%
Paketpris
7 12 x Gatorade 500 ml
Fler varianter
-8%
Paketpris
8 6 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Fler varianter
-4%
Paketpris
12 3 x Pro Brands Rehydrate 20 Tabs
Fler varianter
-25%
Kampanj
3 BioSalma Vätskebalans Direkt 21 pcs
Fler varianter
-24%
Kampanj
1 BioSalma Vätskebalans 20 pcs
Fler varianter
11 GAAM Rehydrate 120 caps
Fler varianter
-7%
Paketpris
3 GAAM Rehydrate 240 caps
Fler varianter
-9%
Paketpris
1 GAAM Rehydrate 360 caps
Fler varianter
-10%
Paketpris
5 12 x NoRR Rehydration Drink 50cl
Fler varianter
Artikel 14 av 14

Hitta rätt vätskeersättning för dig 

Vi har vätskeersättning för alla människor och plånböcker på Proteinbolaget. Kanske är du på jakt efter vätskeersättning i form av dryck? Eller i form av kapslar, tabletter eller pulver? Oavsett om du är ute efter vätskeersättning för vuxna, barn eller tonåringar så har vi många alternativ för dig att välja mellan. Och det är inte allt – vi erbjuder också vätskeersättning i mängder av olika smaker – så att du kan välja något som passar din smak. Drycker med smak av persika, citron eller rabarber? Brustabletter med smak av päron?  Vi har alla goda smaker!

När du ska välja vätskeersättning är det bra att tänka på hur du vill konsumera det. I vårt breda utbud hittar du vätskeersättning i alla möjliga former – många gillar att dricka det, medan andra föredrar att svälja tabletter. Hitta det du behöver för att återställa vätskebalansen i din kropp - eller förebygg vätskebrist.


Vätskeersättning - så återställer du kroppens vätskebalans

Vätskeersättning är det bästa vuxna, äldre personer och barn kan dricka för att återställa vätskebalansen. I synnerhet under sommarmånaderna, vid träning eller i andra sammanhang där kroppen förlorar mycket vätska. Vätskeersättning kommer i många olika former som pulver, tabletter och flytande, så att du kan välja något som passar dig och dina behov. Välj bland många olika smaker som äpple, fläder, passionsfrukt, persiska och så mycket mer.


Vätskeersättning eller vatten?

Vid tillfällen när du exempelvis haft maginfluensa med kräkning och diarré, legat i hårdträning eller har vistats utomhus i extrem värme utan att dricka ordentligt, är det bättre att få i dig vätskeersättning än att enbart dricka vatten. Varför? Av den enkla anledning att vätskeersättningen innehåller de viktiga mineraler och salter som kroppen behöver.

Vad är vätskeersättning?

Vätskeersättning är en salt- och sockerlösning med viktiga mineraler som gör att du återställer balansen. När vi förlorar mycket vätska går mineraler, salter och socker förlorade och gör att vi kan känna oss mycket dåliga. Du hittar nyttig vätskeersättning hos oss på Proteinbolaget.

Gör dig av med onödig vätska

Viss vätskeersättning kan även göra dig av med onödig vätska som du samlat på dig. Det kan vara bra för dig som tävlar i en viss sport som fitness eller bodybuilding och behöver göra dig av med överflödig vätska innan tävlingen.

Hur används vätskeersättning?

Du kan köpa vätskeersättning som pulver, kapslar eller brustablett för att lösa upp i vatten eller som färdig dryck som du kan dricka direkt ur flaskan. Var noga med att följa förpackningens instruktioner för att ta rätt dos. Vi har även vätskeersättningar som innehåller koffein om du skulle vilja ha det. Testa olika smaker så att din vätskeersättning blir så god som du vill ha den.

Läs mer om vätskeersättning här:

Vätskebrist - Tecken och symptom

Vätskebrist hos äldre - symtom, förebyggande och lösningar

Förebygg vätskebrist hos barn - allt du behöver veta inför värmen

Undvik vätskebrist när du springer - tips för att hålla vätskebalansen under löpning