Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 7 av 7

Vad är antioxidanter?

Antioxidanter är kemiska substanser och enzymer med förmågan att förhindra att fria radikaler bryter ner kroppens celler, även kallat oxidativ stress. En naturlig källa till antioxidanter är frukt och grönsaker.


Vad är antioxidanter bra för?

Antioxidanternas funktion i kroppen är att förhindra att så kallad oxidativ stress uppstår. När du andas får du i dig syre vilket frisätter fria radikaler som bryter ned dina celler. Det är oundvikligt att fria radikaler frisätts i kroppen eftersom du måste andas för att kunna leva. Men genom att tillföra antioxidanter som skyddar kroppen från fria radikaler kan du balansera processen på ett bättre sätt.

Håll dig frisk och stark

Antioxidanter är bra för att de hjälper oss att hålla oss friska, samtidigt som de ger oss många av de byggstenar som gör att vi kan anstränga oss på en hög nivå. Det är med andra ord inte enbart ditt immunförsvar som kommer att tacka dig för det du gör när du äter antioxidanter som tillskott, dina muskler och ork kommer att älska det. Antioxidanter är helt enkelt en otroligt viktig del av alla människors liv, så se till att du har tillräckligt av det i din kropp för att ge dig själv chansen att må så bra som möjligt. Utforska vårt stora utbud på antioxidanter kosttillskott. Kanske är du på jakt efter antioxidanter tabletter? Antioxidanter kapslar eller antioxidanter pulver? Du hittar allt här på Proteinbolaget!