Logga in
Historik

Antioxidanter

Antioxidanter fungerar som kroppens försvar mot fria radikaler. Antioxidanter är en grupp ämnen där du kan hitta flera olika vitaminer, bland annat C-vitamin, E-vitamin och Selen. Fria radikaler är ett samlingsnamn för en stor grupp olika ämnen, men som till störst del bildas från syre. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
40
Majkampanj
Prime Nutrition SlimDetox, 230 g
Fler varianter
GAAM Ginkgo biloba, 90 caps
Fler varianter
10
GAAM Ginkgo biloba, 180 caps
Fler varianter
GAAM Immunity, 60 caps
Fler varianter
15
GAAM Immunity, 180 caps
Fler varianter
15
GAAM Ginkgo biloba, 270 caps
Fler varianter
10
GAAM Immunity, 120 caps
Fler varianter
Artikel 28 av 37

Senast besökta produkter

Vad är antioxidanter?

Antioxidanter är kemiska substanser och enzymer med förmågan att förhindra att fria radikaler bryter ner kroppens celler, även kallat oxidativ stress. En naturlig källa till antioxidanter är frukt och grönsaker.


Vad är antioxidanter bra för?

Antioxidanternas funktion i kroppen är att förhindra att så kallad oxidativ stress uppstår. När du andas får du i dig syre vilket frisätter fria radikaler som bryter ned dina celler. Det är oundvikligt att fria radikaler frisätts i kroppen eftersom du måste andas för att kunna leva. Men genom att tillföra antioxidanter som skyddar kroppen från fria radikaler kan du balansera processen på ett bättre sätt.

Håll dig frisk och stark

Antioxidanter är bra för att de hjälper oss att hålla oss friska, samtidigt som de ger oss många av de byggstenar som gör att vi kan anstränga oss på en hög nivå. Det är med andra ord inte enbart ditt immunförsvar som kommer att tacka dig för det du gör när du äter antioxidanter som tillskott, dina muskler och ork kommer att älska det. Antioxidanter är helt enkelt en otroligt viktig del av alla människors liv, så se till att du har tillräckligt av det i din kropp för att ge dig själv chansen att må så bra som möjligt!
1  2  Nästa »