Led & muskelvärk efter träning - Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Ledvärk & muskelvärk

Hård träning gör att du belastar din kropp hårt och det brukar ofta leda till att muskler och leder får ta rejält med stryk. Det är inte så ovanligt att kroppen värker efter det. Antingen är det lederna som skriker av smärta, eller så ömmar musklerna till den grad att du har svårt att röra på dig. Nästa träningspass känns kanske långt borta i ett sådant läge, men då finns det en lösning. Att ta ett kosttillskott mot ledvärk och muskelvärk är en genväg till att återhämta sig fortare och på så sätt vara tillbaka i träning snabbare. Hitta din smärtlindring i Proteinbolagets stora utbud av ledvärk och muskelvärk efter träning.

Läs mer
PB-1824
Linnex Liniment Stick, 50 g
PB-5712
Olimp Collaregen, 400 g
PB-1428
25
Kampanj
Self Omninutrition Flex N Joint, 120 caps
PB-2611
BioTechUSA MSM + Vitamin C, 150 g
PB-2730
Olimp Flex Power, 504 g
PB-84278
Linnex Värmekräm Liniment, 100 ml
PB-3420
25
Kampanj
Self Omninutrition Flex Senior Citizen, 75 caps
PB-1192
Fairing Joint Fusion, 120 caps
PB-3086
Stacker2 Joint Fit, 300 g
PB-24671
40
Utgår
Scitec Nutrition Joint-X, 100 caps
PB-6312
PES GenoFlex, 120 caps
PB-7350
Linnex Värmekräm Liniment, 500 ml
PB-97924
Scitec Nutrition Jumbo Pak 44
Det är inte bara dina smärtor på leder och muskler som lindras av detta kosttillskott. Med kosttillskott för ledvärk och muskelvärk efter träning så hjälper du också din kropp med ett mindre slitage. Det gör att risken för att du ska stå där med smärta i kroppen minskar, och kan känna dig tryggare i din träning då du vet att kroppen är förberedd på hård, fysisk ansträngning. Med dessa kosttillskott kan du helt enkelt kasta dig in i träningen, fullt fokuserad på uppgiften, och slippa tänka på att kroppens leder och muskler slits allt för hårt.

Ge efter för kroppens signaler
När man tränar så är det oerhört viktigt att lyssna på kroppens signaler. Smärta är ofta ett tecken på att du har gjort något som påfrestat kroppen till den nivå som helt enkelt är för mycket. När, eller om, det händer så är det viktigt att det finns en medvetenhet om att kroppen behöver sin läkning för att du ska komma tillbaka i full form. Då är det ett bra läge att använda sig av detta kosttillskott för en snabbare läkning, och det är inte bara efter som det fungerar på ett bra sätt – även innan och efter har bra och hälsobringande effekter på din kropp. Hitta till kosttillskott här hos oss på Proteinbolaget och välj bland marknadens populäraste märken!