Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-15%
1 12 x Barebells Fast Food 500 ml 12 x Barebells Fast Food 500 ml
Mixflak
Fler varianter
Artikel 19 av 19

Nyttiga måltidsersättningar för viktminskning

Vid viktminskning är det viktigt att du får i dig färre kalorier för att uppnå det önskade resultatet, men samtidigt är det av stor vikt att du inte slarvar med näringsämnen, fetter, vitaminer och mineraler – något som kan gå förlorat när du äter lite mindre. En bra och billig måltidsersättning från Proteinbolaget förser dig med alla tänkbara nyttigheter samtidigt som du förlorar kilon. Det blir med andra ord en nyttig måltidsersättare på alla plan.

Ta din måltidsersättare på tillfällig basis

En måltidsersättning är alltid bra under en viss period när du vill minska i vikt men du bör inte göra det till en alltför stor vana. Under tiden som du tar din måltidsersättare bör du också motionera för att träna kropp och muskler och därmed ta kontroll över din livsstil.


En kickstart för ett bättre leverne

Man brukar rekommendera att ta en måltidsersättning för viktminskning i cirka 2 veckor och sedan fortsätta med den vanliga kosthållningen. Måltidsersättning kan också vara ett bra sätt att starta sin nya kosthållning för att få en boost i rätt riktning och vänja kroppen långsamt vid färre kalorier.


Hitta goda och billiga måltidsersättning kosttillskott

Det är viktigt att en måltidsersättning också smakar gott, annars finns risken att du slutar eller tröttnar. På Proteinbolaget hittar du både nyttiga, goda och billiga måltidsersättningar som innehåller allt din kropp behöver under en period. Hos oss kan du hitta måltidsersättning kosttillskott i form av pulver, shakes och bars.

Läs mer om måltidsersättning och viktminskning här:

Gå ner i vikt på rätt sätt - Här får du lära dig mer om att tänka på balansen mellan intag och förbrukning av energi du får i dig i form av kost och kalorier

Viktnedgång-guide- Här ger vi dig alla våra bästa tips och tricks för din resa mot viktnedgång