Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Nyhet
-34%
Kampanj
0 Homie Good to Go 600 g Homie Good to Go 600 g
Fler varianter
-14%
2 8 x RE:DO Dryck 330 ml 8 x RE:DO Dryck 330 ml
Fler varianter
-14%
1 8 x RE:DO Dryck 330 ml 8 x RE:DO Dryck 330 ml
Mixflak
-55%
Kampanj
4 Homie Good to Go 1 kg Homie Good to Go 1 kg
Fler varianter
Artikel 21 av 21

Nyttiga måltidsersättningar för viktminskning

Vid viktminskning är det viktigt att du får i dig färre kalorier för att uppnå det önskade resultatet, men samtidigt är det av stor vikt att du inte slarvar med näringsämnen, fetter, vitaminer och mineraler – något som kan gå förlorat när du äter lite mindre. En bra och billig måltidsersättning från Proteinbolaget förser dig med alla tänkbara nyttigheter samtidigt som du förlorar kilon. Det blir med andra ord en nyttig måltidsersättare på alla plan.

Ta din måltidsersättare på tillfällig basis
En måltidsersättning är alltid bra under en viss period när du vill minska i vikt men du bör inte göra det till en alltför stor vana. Under tiden som du tar din måltidsersättare bör du också motionera för att träna kropp och muskler och därmed ta kontroll över din livsstil.

En kickstart för ett bättre leverne
Man brukar rekommendera att ta en måltidsersättning för viktminskning i cirka 2 veckor och sedan fortsätta med den vanliga kosthållningen. Måltidsersättning kan också vara ett bra sätt att starta sin nya kosthållning för att få en boost i rätt riktning och vänja kroppen långsamt vid färre kalorier.

Goda och billiga måltidsersättningar på Proteinbolaget

Det är viktigt att en måltidsersättning också smakar gott, annars finns risken att du slutar eller tröttnar. På Proteinbolaget hittar du både nyttiga, goda och billiga måltidsersättningar som innehåller allt din kropp behöver under en period. Hos oss kan du hitta måltidsersättnings pulver, shakes och bars.