Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-17%
Kampanj
73 GAAM Meal Solution Måltidsersättning 900 g
Fler varianter
-34%
Kampanj
5 Homie Good to Go Måltidsersättning 600 g
Fler varianter
-12%
Kampanj
5 2 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidsersättning
Fler varianter
-20%
Kampanj
4 Heey! Food Shake Måltidsersättning 1.4 kg
Fler varianter
-20%
Kampanj
7 Aware Nutrition Real Meal 1,4 kg
-20%
Kampanj
9 Heey! Meal Shake Måltidsersättning 750 g
Fler varianter
-8%
Kampanj
2 3 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidsersättning
Fler varianter
-30%
Kampanj
8 Self Omninutrition Diet Meal
Fler varianter
0 Ehrmann Foodie 400 ml
Fler varianter
Osäker på vilken måltidsersättning som är bäst? Hitta inspiration och de bästa måltidsersättningarna här.
-3%
Paketpris
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml
Fler varianter
6 Fairing Proteingröt 1.4 kg
Fler varianter
Artikel 16 av 16

Viktminskning eller viktkontroll med måltidsersättning

När man vill gå ner i vikt eller få kontroll över sitt kaloriintag kan en måltidsersättning vara behändig. Det är viktigt att få i dig färre kalorier för att uppnå det önskade resultatet. Samtidigt är det av stor vikt att du inte slarvar med näringsämnen, fetter, vitaminer och mineraler – något som kan gå förlorat när du äter lite mindre. En måltidsersättning, oavsett om det är i pulverform eller i form av en shake är praktiska och enkla att integrera i din kost. Eftersom du vet hur mycket näringsämnen och kalorier varje portion kommer att ge. Detta gör att du kan undvika att få i dig för mycket kalorier. 

Många upplever tidsbristen i vardagen som anledning till att äta ohälsosam och processad mat. Eftersom det går snabbt att få i sig mat och det är samtidigt praktiskt. Måltidsersättningar gör måltidsplaneringen enklare, eftersom de innehåller alla näringsämnen du behöver för att kunna ersätta någon av vardagens måltider - på ett snabbt, enkelt och praktiskt sätt. De hjälper dig också att äta mindre genom att mätta dig snabbare, vilket minskar suget att äta för mycket eller hetsäta. Läs mer om hur effektiv en måltidsersättning är för viktnedgång, här går vi igenom hur en måltidsersättare fungerar och hur hälsosamma de är för att gå ner i vikt.    

Kom dock ihåg att en måltidsersättning är en endast en del av pusslet för att gå ner i vikt. Detta kosttillskott ska alltid kombineras med en hälsosam och aktiv livsstil för bästa resultat. 

Vad är en måltidsersättning?

Som namnet antyder är måltidsersättning näringsmässiga måltidslösningar som kan konsumeras för att ersätta dina måltider. De innehåller vanligtvis makronäringsämnen som kolhydrater och protein, samt mikronäringsämnen som vitaminer och mineraler. Detta säkerställer att ditt intag av näringsämnen som din kropp behöver för att bibehålla en hälsosam vikt inte påverkas, även om du försöker minska ditt kaloriintag. Att ersätta 2-3 måltider med våra shakes kan också leda till en snabb och betydande viktminskning. En måltidsersättning ska alltid användas i samband med en balanserad kost. 

Måltidsersättning innehåller en betydande mängd protein, men det innehåller andra näringsämnen som kolhydrater, fett, vitaminer och mineraler för att ersätta en komplett måltid. Måltidsersättningar, till skillnad från proteintillskott som proteinpulver, används för att kontrollera sitt kaloriintag eller gå ner i vikt, medan proteinpulvret används för att bygga och återhämta muskler efter träning.

Varför välja måltidsersättning från Proteinbolaget?

Njut av en läcker och näringsrik måltidsersättning som en del av din dietplan med någon av våra måltidsersättningar. Våra produkter är speciellt utvecklade för att inkludera de vitaminer, mineraler och näringsämnen din kropp behöver när du går ner i vikt. Med våra lågkalorimåltider kan du arbeta mot dina viktminskningsmål utan att tumma på smak eller näring.

Alla våra måltidsersättningar är snabba och enkla att tillaga, vilket gör dem perfekta för en snabb middag hemma när du har bråttom eller som en praktisk matlåda på jobbet - följ bara de lätta instruktionerna och din måltid är klar på nolltid.

Tillgängliga i olika smaker, med nya varianter som läggs till hela tiden, är våra måltidsersättningar inte bara näringsrika utan också utsökt smakrika. Du kanske blir förvånad över att du faktiskt äter en måltid med låga mängder kalorier!

För att uppnå kostmässig framgång är det viktigt att hålla sig till en hälsosam kost som passar din livsstil och ger både näring och njutning. Våra måltidsersättningar erbjuder den perfekta kalorikontrollerade lösningen för att stödja din viktminskningsresa.

Måltidsersättningar kan vara en effektiv kickstart för ett bättre leverne. Man rekommenderar ofta att ta en måltidsersättning för viktminskning i cirka 2 veckor för att sedan fortsätta med den vanliga kosthållningen. De kan också vara ett bra sätt att gradvis vänja kroppen vid färre kalorier och få en boost i rätt riktning när du börjar din nya kosthållning.

Beställ din måltidsersättning online 

Det är viktigt att välja en måltidsersättning som smakar gott, annars finns risken att du slutar eller tröttnar. På Proteinbolaget hittar du både nyttiga, goda och billiga måltidsersättningar som innehåller det din kropp behöver under en kortare period. Vi leverar dina varor pålitligt och snabbt. Och med 365 dagars öppet köp kan du vara helt säker på att ditt köp känns rätt.