Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-17%
Kampanj
74 GAAM Meal Solution Måltidsersättning 900 g
Fler varianter
-12%
Kampanj
5 2 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidsersättning
Fler varianter
-20%
Kampanj
7 Aware Nutrition Real Meal 1,4 kg
-8%
Kampanj
2 3 x GAAM Meal Solution 900 g Måltidsersättning
Fler varianter
-3%
Paketpris
0 6 x Ehrmann Foodie 400 ml
Fler varianter
0 Ehrmann Foodie 400 ml
Fler varianter
Osäker på vilken måltidsersättning som är bäst? Hitta inspiration och de bästa måltidsersättningarna här.
Nyhet
-25%
Kampanj
0 KIANO Fuel 825 g Måltidsersättning
6 Fairing Proteingröt 1.4 kg
Fler varianter
Artikel 17 av 17

Viktnedgång eller viktkontroll med måltidsersättning

När man vill gå ner i vikt eller få kontroll över sitt kaloriintag kan en måltidsersättning vara behändig. Det är viktigt att få i dig färre kalorier för att uppnå det önskade resultatet. Samtidigt är det av stor vikt att du inte slarvar med näringsämnen, fetter, vitaminer och mineraler – något som kan gå förlorat när du äter lite mindre. En måltidsersättning, oavsett om det är i pulverform eller i form av en shake är praktiska och enkla att integrera i din kost. Eftersom du vet hur mycket näringsämnen och kalorier varje portion kommer att ge. Måltidsersättningen gör också att du kan undvika näringsbrist och att få i dig för mycket kalorier.

Varför ska man välja en måltidsersättning?

Många upplever tidsbristen i vardagen som anledning till att äta ohälsosam och processad mat. Eftersom det går snabbt att få i sig mat och det är samtidigt praktiskt. Måltidsersättningar gör måltidsplaneringen enklare. De innehåller alla näringsämnen du behöver för att kunna ersätta någon av vardagens måltider på ett snabbt, enkelt och praktiskt sätt. En måltidsersättning mättar dig snabbare, vilket minskar suget att äta för mycket eller hetsäta. Kom dock ihåg att en måltidsersättning är en endast en del av pusslet för att gå ner i vikt. Detta kosttillskott ska alltid kombineras med en hälsosam och aktiv livsstil för bästa resultat. 

Läs våra artiklar fördelar med måltidsersättningar, hur effektiv är en måltidsersättning för viktnedgång eller hur du väljer rätt måltidsersättning för mer tips och råd.

Vanliga frågor om måltidsersättning

Vad är en måltidsersättning?

Som namnet antyder är måltidsersättning näringsmässiga måltidslösningar som kan konsumeras för att ersätta dina måltider. De innehåller makronäringsämnen som kolhydrater och protein, samt mikronäringsämnen som vitaminer och mineraler. Detta säkerställer att ditt intag av näringsämnen som din kropp behöver för att bibehålla en hälsosam vikt inte påverkas, även om du försöker minska ditt kaloriintag. Att ersätta 2-3 måltider med våra shakes kan också leda till en snabb och betydande viktminskning. En måltidsersättning ska alltid användas i samband med en balanserad kost.

Kan jag ersätta mina måltider med en måltidsersättning?

Ja, en måltidsersättning är avsedd att ersätta en till två måltider per dag. Man rekommenderar ofta att ta en måltidsersättning för viktminskning i cirka 2 veckor, om din läkare inte sagt något annat, för att sedan fortsätta med den vanliga kosthållningen. De kan också vara ett bra sätt att gradvis vänja kroppen vid färre kalorier och få en boost i rätt riktning när du börjar din nya kosthållning.

Vilken måltidsersättning passar mig? 

Det finns många olika alternativ på marknaden, och många måltidsersättningar innehåller olika mängder vitaminer, mineraler, kolhydrater och protein.Tänk på vad som är viktigt för dig och välj utifrån det. Tänk också på dina kostpreferenser - är du vegan? laktosintolerant? Måltidsersättningar kan innehålla animaliska ingredienser och mjölkproteiner. Hos oss på Proteinbolaget kan du ta hjälp av våra relaterade kategorier som du hittar ovan och filtrera efter måltidsersättning shakes måltidsersättning pulver, laktosfri måltidsersättning eller vegansk måltidsersättning - beroende på vad du är ute efter. Vi har skapat dessa kategorier för att du ska enklare kunna navigera dig fram bland vårt massiva sortiment av kosttillskott med måltidsersättningar. Allt för att du ska hitta rätt för dig!

Var kan jag köpa måltidsersättning? 

Det är viktigt att välja en måltidsersättning som smakar gott, annars finns risken att du slutar eller tröttnar. På Proteinbolaget hittar du både nyttiga, goda och billiga måltidsersättningar som innehåller det din kropp behöver under en kortare period. Vi leverar dina varor pålitligt och snabbt. Och med 365 dagars öppet köp kan du vara helt säker på att ditt köp känns rätt.