Köp L-Tyrosin | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

L-Tyrosin

Aminosyran tyrosin medverkar i uppbyggnaden av protein men har också en roll i tillverkningen av hormonerna dopamin och adrenalin. Det är signalsubstanser som bland annat bidrar till en god mental hälsa, ökat fokus och högre energinivåer. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 3 av 3

Senast besökta produkter

Vad är L-Tyrosin?

L-Tyrosin är en icke-essentiell aminosyra som ingår i uppbyggnaden av protein. Din kropp kan producera tyrosin på egen hand, men i väldigt små mängder. I kroppen används tyrosin främst vid bildningen av hormoner som ingår i hjärnans belöningssystem, som till exempel dopamin och adrenalin.

L-Tyrosin som kosttillskott?

Tyrosin är en vanlig aminosyra som ingår i de flesta proteintillskott men finns också som separat tillskott och kallas då L-Tyrosin. Sitter namnet på en aminosyra ihop med ett L betyder det att aminosyran är i fri form. Vill du ha ett proteintillskott med tyrosin så är det bra att vara medveten om att det då måste konkurrera om upptaget i kroppen eftersom det är sammansatt med andra aminosyror som också vill bli upptagna.

Tyrosin är populärt hos dom som tränar och vill öka sin prestationsförmåga. Det hjälper till med att öka och behålla fokus under ditt träningspass.