Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Pris
Visa lådor
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-40%
Golden Deals!
14 12 x GAAM Protein bar 55 g Mixlåda
9 GAAM Soft Bar 55 g
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
62 12 x GAAM Soft Bar 55 g Mixlåda
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
147 12 x GAAM Protein bar/ Soft bar 55 g Mixlåda
Mixflak
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
39 12 x GAAM Protein bar 55 g Caramel & Peanut
-17%
Paketpris
123 12 x Barebells Soft / Protein Bar Mixlåda 55 g
Fler varianter
-0%
Kampanj
13 Pro Brands Proteinbar 45 g
Fler varianter
-40%
Golden Deals!
41 12 x GAAM Protein bar 55 g Chocolate & Almond
-40%
Golden Deals!
14 12 x GAAM Protein bar 55 g Mixlåda
-20%
Kampanj
33 24 x Pro Brands Proteinbar 45 g Mixpack
Fler varianter
-19%
Lagerrensning
8 Gainomax Protein Bar 60 g
Fler varianter
fr. 22 kr fr. 27 kr
-40%
Golden Deals!
23 12 x GAAM Protein bar 55 g Hazelnut & Nougat
9 Nutramino Protein Bar 55 g
Fler varianter
6 Dalblads Swebar 55 g
Fler varianter
4 REDO Bar 60 g
Fler varianter
-50%
Kort Datum
14 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g Cashew Almond
-0%
Kampanj
10 Healthyco Wafer Bar 24 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
11 24 x Pro Brands Proteinbar 45 g
Fler varianter
-17%
Kampanj
39 12 x NJIE ProPud Proteinbar 55 g Mixlåda
Fler varianter
0 Oatlaws The Energy Bar 40 g
Fler varianter
-17%
Lagerrensning
14 Pro Brands Big Bite 45 g
Fler varianter
2 NICKS Soft Bar 50 g
Fler varianter
Artikel 28 av 199

Hitta bars som passar dig!

Vi har ett brett utbud av olika nyttiga bars fyllda med energi och näring. Här kan du välja bland kompletta måltidsersättare likväl som renodlade proteinbars, energibars eller dietbars. Med en mängd olika smaker och egenskaper så kan du prova dig fram till vilken bar som passar dig och dina behov bäst.

Nyttiga bars på Proteinbolaget 

De flesta bars hos oss är nyttiga bars. Kanske framför allt är de mer nyttiga än den klassiska chokladbiten eller godis. Och då pratar vi både sett till kalorier, men även mängd protein, kolhydrater, fett och socker. Den gemensamma nämnaren för alla våra bars är att de innehåller bra näringsämnen för dig som behöver energi inför träning eller bra återhämtning efter träning. Eller kanske är du bara sugen på något som inte innehåller allt för många kalorier. 

Vilka bars ska jag välja?

Vilka bars som är nyttigast beror helt på vad ditt mål är. Om du är ute efter att få i dig mycket protein och undvika kolhydrater bör du välja en proteinbar. Vill du istället få energi och ladda upp inför ett träningspass kan istället en energibar vara ditt bästa alternativ. Är det istället viktigt för dig att kontrollera mängden kalorier du får i dig är det bäst att välja en dietbar, som har både väldigt lite socker och fett. Vill du undvika alla former av näringsämnen som är kopplade till djur, och istället fokusera på helt naturliga näringsämnen från växtriket, välj bland våra rawbars.
 

Olika typer av bars

Proteinbars är precis som det låter en bar som innehåller mycket protein, och då även mest protein i förhållande till andra näringsämnen i baren. En proteinbar brukar även ha ett något lägre sockerinnehåll då det räknas som en kolhydrat. Denna typ av bar är alltså bäst lämpad när du behöver få i dig återhämtning till musklerna efter ett träningspass. Självklart kan det även fungera som vilket nyttigt snacks som helst. 

Energibars är perfekta för att få snabb energi när du får en dipp, eller när du är på språng. En energibar innehåller generellt sett lite mindre protein och istället en högre andel kolhydrater, som är vårt primära bränsle för en hög energinivå. Eftersom att kolhydrater innehåller fler kalorier än protein brukar dessa bars ha ett lite högre kalorivärde.  

Dietbars är det givna valet om du vill kontrollera mängden kalorier du stoppar i dig, men ändå få i dig både protein och kolhydrater utan att automatiskt täckt en halv dags kaloriintag. 

Rawbars är ett populärt val om det är viktigt för dig som prioriterar en naturdiet och enbart äter saker som kommer från växtriket. Rawbars innehåller helt naturliga näringsämnen utan några som helst spår av animaliskt protein eller andra animaliska näringsämnen.

Vanliga frågor och svar

Vad är bars?

Bars är färdigförpackade, energirika och smakrika matprodukter. De är utformade för att vara bekväma att äta på språng och är försedda med näringsämnen som exempelvis protein, fibrer och kolhydrater.

Är det bra att äta bars?

Att äta bars kan vara bekvämt som ett mellanmål eller snacks på språng. Välj bars med näringsämnen och undvik de som är höga i socker och bearbetade ingredienser. Bars bör komplettera en balanserad kost, inte ersätta den.

Är bars hälsosamma?

Bars kan vara hälsosamma beroende på märke och innehåll. Vissa bars kan vara näringsrika och ge en bra balans av proteiner, fibrer och andra näringsämnen, medan andra kan vara höga i socker och bearbetade ingredienser.

När ska man äta bars?

Dom flesta bars fungerar alltid som ett smidigt mellanmål, oavsett om det är en vardags- eller träningssituation. Olika bars tjänar olika syften så tänk på att välja rätt bar för just dina behov. 

De flesta bars går att köpa i storpack till rabatterade priser. Läs mer under varje enskild bar.