Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Visa kampanjartiklar
Artikel 13 av 13

Vad är proteinpannkakor?

Proteinpannkakor är det lite mer medvetna valet för dig som älskar pannkakor men vill få i dig mer protein, samtidigt som du får i dig mindre kolhydrater och fett. Vanligtvis innehåller proteinpannkaksmixar rikligt med protein och lågt med socker. Många mixar är också glutenfria men inte alla, så är du ute efter glutenfria proteinpannkakor är det bra att titta lite extra på innehållet.

Proteinpannkakor recept

Det finns oändliga möjligheter att variera en proteinpannkaksmix. Oavsett om du är sugen på tunna eller tjocka pannkakor, eller kanske till och med våfflor så kan du med enkelhet använda dig av samma mix. Proteinpannkakor är som sagt ett enkelt sätt att förse din kropp med protein oavsett om det är pannkakor till frukost, mellanmål eller kvällsmat. Vi har en hel del recept på olika sorters proteinpannkakor i vårt magazine om du behöver inspiration.

Vill du ha recept direkt så kan vi tipsa dig om pannkaksrullar med proteinella, proteinpannkakor och proteinvåfflor .Ett annat tips är att toppa dina proteinpannkakor med något gott från kategorin Såser och röror.