Toppkategorier inom proteinpulver

Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
59 GAAM Whey 1 kg - No Whey:st
Fler varianter
-15%
Kampanj
241 GAAM 100% Casein Premium 750 g Kaseinprotein
Fler varianter
70 GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-5%
Paketpris
4 2 x GAAM Whey 1 kg - No Whey:st
Fler varianter
-5%
Paketpris
109 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Fler varianter
-10%
Paketpris
3 4 x GAAM Whey 1 kg - No Whey:st
Fler varianter
Nyhet: fitnessjunkie proteinpulver
-10%
Paketpris
71 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Fler varianter
-10%
Kampanj
39 2 x GAAM 100% Casein Premium 750 g
Fler varianter
27 Heey! Veganskt Protein 500 g
Fler varianter
12 GAAM Whey 500 g Vassleprotein
Fler varianter
-20%
Kampanj
12 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
13 Scitec Nutrition 100% Whey Protein Professional 920 g Vassleprotein
Fler varianter
Är du osäker på vilket protein som är bäst för dig? Kolla in vår översikt över de bästa proteinpulver.
15 GAAM Whey 33 g Vassleprotein
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
10 BioTechUSA 100% Pure Whey 454 g Vassleprotein
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
20 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 908 g Vassleprotein
-6%
Paketpris
6 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-19%
Paketpris
20 GAAM Whey + Casein
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
5 Viterna 100% Premium Whey Isolate 900 g Vassleprotein
Fler varianter
-15%
Kampanj
47 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 2.27 kg Vassleprotein
Fler varianter
35 GAAM Pea Protein 1 kg Veganprotein
Fler varianter
-30%
Golden Deals!
6 Leader 2 kg Performance Whey Protein Vassleprotein
Fler varianter
Artikel 28 av 152

Nå dina träningsmål med proteinpulver

När du börjar ett nytt träningsprogram - eller påbörjar din träningsresa, kommer dina muskler att behöva mer protein än tidigare. Därför kan det vara en bra idé att använda proteinpulver för att stödja dina nya träningsmål. Protein är byggstenen för muskler och hjälper dig att öka din muskelmassa samt motverkar muskelnedbrytning. Och efter en intensiv eller hård träning kan musklerna vara i behov av extra protein för att återhämta sig från ansträngningen och för att stödja muskelvävnadsreparation. Proteintillskott, såsom proteinpulver, är ett enkelt och prisvärt sätt att få i sig protein och smakar mycket bra! Om du tränar för idrottsrelaterade evenemang eller bodybuilding är det viktigt att konsumera proteinpulver omedelbart efter träning för att främja muskelreparation. Här kan en proteinshake eller dryck vara bra att ta efter träningen. Om du vill hellre öka i muskelmassa och vikt kan en gainer, som är en typ av proteinpulver, vara lämpligt.

Proteinpulver kan även tas för viktminskning eller viktnedgång, eftersom det rekommenderas högt proteinintag vid frukost för en längre mättnadskänsla som i sin tur hjälper till att minska ditt kaloriintag. Förutom proteintillskottet proteinpulver, kan du köpa måltidsersättning med hög proteinhalt för viktnedgång, eftersom dessa produkter innehåller vanligtvis proteinkällorna kasein eller vassle samt få kalorier.

Varför välja proteinpulver?

Proteinpulver ger dig en riktig kraftpaket när det gäller att hjälpa dig att må på topp. Låt oss prata muskeltillväxt. Protein är bokstavligen byggstenen för musklerna. Att få i dig tillräckligt med protein hjälper dig att behålla din muskelmassa och, tillsammans med en träningsrutin, kan leda till muskeltillväxt.

Proteinpulver stödjer också återhämtning. Du känner väl till den känslan när du har avslutat ett tufft pass på gymmet? Dina muskler är trötta och lite skadade. Och de behöver tid och bränsle för att reparera och återhämta sig. Proteinpulver tillsammans med kolhydrater hjälper musklerna att återfå styrka och återställa glykogennivåerna. Med lite omtanke och näringsstöd kan du komma tillbaka till gymmet eller spåret snabbare, starkare och i bättre form än någonsin. 

Det här är protein och proteinpulver

Ett essentiellt näringsämne för muskeltillväxt, underhåll och återhämtning, protein är inte bara för idrottare, och ibland kan det vara knepigt att få tillräckligt med det. Oavsett om du är en idrottare, en fitnessentusiast eller helt enkelt någon som vill förbättra sitt näringsintag, är proteinpulver ett värdefullt tillskott till din kost som säkerställer att du når dina proteinmål.

Även om man hittar protein i livsmedel som kött, fisk, mejeriprodukter, baljväxter och nötter, erbjuder proteinpulver ett bekvämt och effektivt sätt att möta dina dagliga proteinbehov. Dessa kosttillskott med koncentrerat protein är gjorda av flera olika källor som vassle, kasein, soja och växtbaserade alternativ som ärtor eller hampa.

På Proteinbolaget har vi ett brett utbud av läcka och varierade proteinpulver från de bästa varumärkena för proteinpulver för att passa alla behov. Från vassleprotein med krämig och lyxig vaniljsmak till lite mer söta smaker som kanelbulle och cookies & cream, vårt omfattande sortiment har garanterat det du behöver. Osäker på vilket protein du ska välja? Ta hjälp av vår kategoribeskrivning nedan och hitta det som passar dig bäst!

Vilka typer av proteinpulver finns det?

Vårt urval av proteintillskott inkluderar pulver från följande proteinkällor:

  • Vassle/Whey protein: Vassleprotein, eller whey protein på engelska, är ett komplett och högvärdigt protein. Det innebär att proteinet innehåller alla nio essentiella aminosyror som är nödvändiga för proteinsyntesen. Vassle är ett grundläggande tillskott och stödjer en rad olika mål för både män och kvinnor. Det är snabbt att smälta och perfekt för muskelbyggande och fettminskning i samband med en hälsosam kost och regelbunden motion.
  • Vassleisolat: Vassleproteinisolat är vassleprotein som har filtrerats för att avlägsna det mesta av fettet, kolesterol och laktos, vilket resulterar i ett renare protein som är rikt på grenade aminosyror (BCAA). Det här snabbt absorberande proteinet är utmärkt för att snabbt återhämta musklerna efter styrketräning.
  • Kasein: Kasein är ett mejeribaserat långsamt smältande protein som stödjer uppbyggnaden av mager muskelmassa. Micellärt kaseinprotein är det bästa valet för muskelåterhämtning dygnet runt. Det är idealiskt för en proteinkick på natten.
  • Växtbaserat: Växtproteiner tillverkas från vegetabiliska källor som soja, hampa, ärta, broccoli, sötpotatis och brunt ris. Dessa vegetariska alternativ passar perfekta för de som inte vill ha ett mjölbaserat protein eller letar efter ett alternativ till annat djurbaserat protein. Dessa naturligt laktosfria proteinpulver kan intas av vem som helst från en helgkrigare till en kroppsbyggare.
  • Soja: Sojaprotein utgör en komplett proteinkälla och bidrar till en komplett aminosyraprofil. Det är vanligt förekommande i växtbaserade proteinblandningar- eller formler.
  • Ägg: Äggprotein rankas som det mest kompletta proteinet jämfört med andra djur- och växtbaserade källor. Det är idealiskt för kunder med mjölk- eller laktoskänslighet och bidrar till att bygga mager muskelmass aoch främja återhämtning. 
  • Blandprotein: Blandprotein kombinerar flera proteinkällor för en gradvis frisättning av protein. Dessa blandningar kan anpassa för att balansera makronäringsförhållandena och tillhandahålla en komplett aminosyraprofil.

Hur får jag mer protein i min diet?

Proteinpulver är mångsidigt och kan användas i ett antal recept för att lägga till mer gram protein i din kost, inklusive:

  • Blanda i en shaker-kopp med vatten, mjölk eller din favoritdryck.
  • Lägg till i bakrecept eller mikrovågsugnskakor
  • Blanda med färska eller frysta frukter, grönsaker eller is för att göra en uppfriskande smoothie

Proteinbolaget erbjuder ett brett utbud av hälsosamma recept som passar alla livsstilsdieter, inklusive ketogen, glutenfri och lågkolhydratalternativ. Du kan konsumera protein när som helst på dagen. Blanda en snabb och enkel shake eller njut av en proteinbar direkt efter din träning. Tillsätt proteinpulver för en läcker och näringsrik boost till din frukost. Se till att alltid ha högkvalitativ näring till hands. Kolla in "Baka med proteinpulver: 5 nyttiga och proteinrika recept" och hitta inspiration för hur du kan få mer protein i din diet.

Köp dina favoritproteinpulver hos Proteinbolaget

Nå dina fitness- och hälsomål med hjälp av proteinpulver i din kost. Våra toppmärken som GAAM, BioTechUSA, Optimum Nutrition, Aware Nutrition, Scitec Nutrition, BSN, Leader Performance, SSN, Elit Nutrition och fler har massor av utsökta smakkombinationer. Du kan garanterat hitta fantastiskt goda proteinpulver hos oss, eftersom vi erbjuder ett enormt utbud av utsökta smaker inklusive vanilj, choklad, jordgubb, iskaffe, banan, salted caramel, naturell och mer. Bläddra igenom Proteinbolagets sortiment och köp ditt nya proteinpulver idag för att komma igång.