Toppkategorier inom proteinpulver

Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-34%
Lagerrensning
6 GAAM No Whey:st 500 g
Fler varianter
-15%
Summer Sale
240 GAAM 100% Casein Premium 750 g Kaseinprotein
Fler varianter
-22%
Summer Sale
9 GAAM Casein 750 g - No waste
Fler varianter
-8%
Summer Sale
91 GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
229 kr 249 kr
-5%
Paketpris
101 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Fler varianter
-39%
Summer sale
11 fitnessjunkie Protein 900 g Vassleprotein
Fler varianter
-15%
Summer Sale
42 BioTechUSA Iso Whey Zero Laktosfri 2.27 kg Vassleprotein
Fler varianter
Nyhet: fitnessjunkie proteinpulver
-10%
Paketpris
67 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Fler varianter
-15%
Summer Sale
80 GAAM Vegan Protein 900 g
Fler varianter
-30%
Golden Deals!
12 Self Omninutrition Micro Whey Active 1 kg Vassleprotein
Fler varianter
-17%
Summer Sale
42 GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein
Fler varianter
14 GAAM Whey 500 g Vassleprotein
Fler varianter
-10%
Summer Sale
38 2 x GAAM 100% Casein Premium 750 g
Fler varianter
Proteinpulver bäst i test 2024 med fyra populära proteinpulver
-2%
Summer Sale
8 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
37 Heey! Veganskt Protein 500 g
Fler varianter
-20%
Summer sale
12 Scitec Nutrition 100% Whey Isolate 2 kg Vassleprotein
Fler varianter
-20%
Summer Sale
12 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Fler varianter
-15%
Summer Sale
2 Swedish Supplements Lifestyle Whey 900 g Vassleprotein
Fler varianter
Artikel 28 av 142

Vad är ett proteinpulver?

Proteinpulver är ett näringstillskott som kan hjälpa till att bygga muskler, reparera vävnad och bilda enzymer och hormoner. Användning av proteinpulver kan vara fördelaktigt för den som vill går ner i vikt eller att bygga och återhämta sina muskler. Protein är väsentligt för muskeltillväxt, och därför väljer många atleter och gymentusiaster att dricka proteinshakes eftersom det kan hjälpa dem att få bygga mer muskler efter styrketräning.

Därför behöver kroppen extra proteiner som omvandlas till aminosyror så att muskel- och kroppsceller kan återhämta sig. Ett snabbt och effektivt sätt att få i sig proteiner är att konsumera en proteinshake eller till exempel en proteinbar. Under de senaste åren har proteintillskott blivit alltmer populära i fitnessvärlden och protein för fitness har blivit oumbärligt.

Varför ta proteinpulver?

Det finns många fördelar med att välja ett proteinpulver. Protein är ett essentiellt näringsämne för muskeltillväxt, underhåll och återhämtning. När man tränar mycket kan det uppstå mindre muskelskador, och då behöver kroppen extra protein för att omvandla det till aminosyror för att muskel- och kroppsceller ska kunna återhämta sig. Ibland kan det vara knepigt att få tillräckligt med protein. Här är proteinpulvret ett värdefullt tillskott till din kost som säkerställer att du når dina proteinmål. Att ta en proteinshake senast 30 minuter efter träning underlättar återhämtningen genom att minska muskelskador och förbättra muskelprestanda och muskelproteinsyntes. Förutom att ta protein för muskeluppbyggnad, kan man ta proteintillskott för viktminskning. Att få i sig tillräckligt med proteiner, i kombination med styrketräning, kan hjälpa dig att gå ner i vikt eller behålla samma vikt. Om du vill hellre vill gå upp i vikt har vi mass gainers för ökad muskelmassa, vilka innehåller bra mängd protein och kolhydrater.

Vad gör ett proteinpulver?

Protein är bokstavligen byggstenen för musklerna och att få i dig tillräckligt hjälper dig att behålla din muskelmassa och, tillsammans med en träningsrutin, kan leda till muskeltillväxt. Proteinpulver fungerar som en praktisk och enkel källa för muskelbyggande protein. När du börjar ett nytt träningsprogram eller påbörjar din träningsresa, kommer dina muskler att behöva mer protein än tidigare. Därför kan det vara en bra idé att använda proteinpulver för att ge kroppen en höjning av protein för att stödja dina träningsmål.

Proteinpulvertillskott stödjer också återhämtning. Du känner väl till den känslan när du har avslutat ett tufft pass på gymmet? Dina muskler är trötta och lite skadade samt behöver tid och bränsle för att reparera och återhämta sig. Proteinpulver tillsammans med kolhydrater hjälper musklerna att återfå styrka och återställa glykogennivåerna. Med lite omtanke och näringsstöd kan du komma tillbaka till gymmet eller spåret snabbare, starkare och i bättre form än någonsin.

Även om man hittar protein i livsmedel som kött, fisk, mejeriprodukter, baljväxter och nötter, erbjuder proteinpulvret ett bekvämt och effektivt sätt att möta dina dagliga proteinbehov. Tillskott med koncentrerat protein är gjorda av flera olika källor som vassle, kasein, soja och växtbaserade alternativ som ärtor eller hampa.

Typer av protein

Det finns olika typer av proteiner och valet av hur man konsumerar proteiner är olika för alla. Din preferens kan därför först vara för naturliga eller animaliska produkter. Proteinbolaget har ett komplett utbud av proteinpulver med olika sorters proteinkällor, vilket kan göra valet extar svårt. För att hjälpa dig med valet av nytt proteinpulver hittar du nedan en beskrivning av varje sort i vårt sortiment.

Vassle/Whey protein 

Vassleprotein, eller whey protein på engelska, är ett komplett och högvärdigt protein. Det innebär att proteinet innehåller alla nio essentiella aminosyror som är nödvändiga för proteinsyntesen. Det finns olika sorters vassleprotein som whey 100/vassleproteinkoncentrat och whey 80/vassleproteinisolat. Vassle är ett grundläggande tillskott och stödjer en rad olika mål för både män och kvinnor. Det är snabbt att smälta och perfekt för muskelbyggande och fettminskning i samband med en hälsosam kost och regelbunden motion.

Vassleisolat 

Vassleproteinisolat är vassleprotein som har filtrerats för att avlägsna det mesta av fettet, kolesterol och laktos, vilket resulterar i ett renare protein som är rikt på grenade aminosyror (BCAA). Det här snabbt absorberande proteinet är utmärkt för att snabbt återhämta musklerna efter styrketräning.

Kaseinprotein 

Kasein är ett mejeribaserat långsamt smältande protein som stödjer uppbyggnaden av mager muskelmassa. Micellärt kaseinprotein är det bästa valet för muskelåterhämtning dygnet runt. Det är idealiskt för en proteinkick på natten.

Växtbaserat protein

Växtproteiner tillverkas från vegetabiliska källor som soja, hampa, ärta, broccoli, sötpotatis och brunt ris. Dessa vegetariska alternativ passar perfekta för de som inte vill ha ett mjölbaserat protein eller letar efter ett alternativ till annat djurbaserat protein. Dessa naturligt laktosfria proteinpulver kan intas av vem som helst från en helgkrigare till en kroppsbyggare.

Sojaprotein 

Sojaprotein utgör en komplett proteinkälla och bidrar till en komplett aminosyraprofil. Det är vanligt förekommande i växtbaserade proteinblandningar- eller formler.

Äggprotein 

Äggprotein rankas som det mest kompletta proteinet jämfört med andra djur- och växtbaserade källor. Det är idealiskt för kunder med mjölk- eller laktoskänslighet och bidrar till att bygga mager muskelmass aoch främja återhämtning. 

Blandprotein 

Blandprotein kombinerar flera proteinkällor för en gradvis frisättning av protein. Dessa blandningar kan anpassa för att balansera makronäringsförhållandena och tillhandahålla en komplett aminosyraprofil.

Proteinpulver i mat

Ett proteinpulver är mångsidigt och kan användas i ett antal recept för att lägga till mer gram protein i din kost, inklusive:

  • Blanda i en shaker-kopp med vatten, mjölk eller din favoritdryck.
  • Lägg till i bakrecept eller mikrovågsugnskakor. 
  • Blanda med färska eller frysta frukter, grönsaker eller is för att göra en uppfriskande smoothie

Du kan konsumera protein när som helst på dagen. Blanda en snabb och enkel shake eller njut av en proteinbar direkt efter din träning. Tillsätt proteinpulver för en läcker och näringsrik boost till din frukost. Se till att alltid ha högkvalitativ näring till hands. När vi ändå pratar om extra protein i sin kost, är en måltidsersättare eller proteinrika pannkaksmixar ett måste. Hos oss hittar du också måltidsersättningar och proteinpannkaksmixar som ger en perfekt balans mellan smak och näringsvärde. För mer inspiration om hur du kan inkludera proteinpulver i bak- och matlagning, har vi skrivit en artikel med 5 proteinrika och nyttiga recept.

Köp billigt protein & proteinpulver

Du har kommit till rätt ställe om du vill köpa protein eller proteintillskott. Proteinbolaget har ett brett sortiment av proteinshakes och proteinpulver, vilket gör det enkelt att beställa protein online. Inkludera proteinpulver i din dagliga rutin idag. Upptäck våra proteindrycker, proteinbars, kaseinprotein, vassleprotein, laktosfritt protein och så mycket mer. Nå dina fitness- och hälsomål med hjälp av protein i din kost. Att äta protein har aldrig varit enklare, vi erbjuder billiga och högkvalitativa proteinpulver. Bläddra igenom vårt breda sortiment och köp ditt nya proteinpulver idag med snabb leverans för att komma igång.

Har du frågor angående det bästa proteinpulvret för just dig kan du höra dig för med oss på Proteinbolaget. Vi har över 12 års erfarenhet inom hälsa och träning. Vår kundservice hjälper dig gärna med vår expertis och rådgivning.