Toppkategorier inom proteinpulver

Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-8%
Kampanj
45 GAAM Clear Whey 400 g GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
229 kr 249 kr
-5%
Paketpris
106 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg 2 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Fler varianter
-10%
Paketpris
74 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg 4 x GAAM 100% Whey Premium 1 kg
Fler varianter
Nyhet: fitnessjunkie proteinpulver
Nyhet
-5%
Paketpris
1 2 x GAAM Whey 1 kg - No Whey:st 2 x GAAM Whey 1 kg - No Whey:st
Fler varianter
-2%
Kampanj
3 2 x GAAM Clear Whey 400 g 2 x GAAM Clear Whey 400 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
10 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Fler varianter
-19%
Paketpris
17 GAAM Whey + Casein GAAM Whey + Casein
Fler varianter
Vilket proteinpulver är bäst? Här hittar du Proteinpulver bäst i test 2024 - Se vinnaren!
-17%
Kampanj
43 GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein GAAM Whey & Oats 1 kg Blandprotein
Fler varianter
Artikel 28 av 172

Proteinpulver & protein med oändiga valmöjligheter

Kanske är du på jakt efter ett proteinpulver med kaseinprotein, proteinpulver med vassleprotein, veganskt protein, eller kanske ett proteinpulver flera olika proteinkällor? Välj och vraka bland alla våra olika proteinpulver! Inget proteinpulver är den andra lik. Därför har vi på Proteinbolaget ett stort urval av proteinpulver och oändliga valmöjligheter när det gäller protein. Allt för att du ska kunna hitta något som matchar dina behov och önskemål.

Tänk på att välja ett proteinpulver som passar din kost, dina preferenser och mål och allergener. Vill du ha snabb muskelåterhämtning med hög biologisk tillgänglighet bör du välja vassleprotein. Däremot finns kaseinprotein som också är ett mjölkprotein, men som är ett långsammare protein och används på kvällar för muskelåterhämtning under natten. Och för veganer eller vegetarianer har vi självklart veganska proteinpulver som är från växtbaserade källor. Är du laktosintolerant bör du välja ett laktosfritt proteinpulver som till exempel sojaprotein eller ärtprotein (mjölkfria proteinpulver).

Varför är proteinpulver bra?

När du börjar ett nytt träningsprogram - eller påbörjar din träningsresa, kommer dina muskler att behöva mer protein än tidigare. Därför kan det vara en bra idé att använda proteinpulver för att stödja dina nya träningsmål. Efter träning kan musklerna vara i behov av extra protein för att återhämta sig från ansträngningen och för att stödja muskelvävnadsreparation. Proteintillskott, såsom proteinpulver, erbjuder en snabb och bekväm källa till högkvalitativt protein, vilket kan vara särskilt användbart för personer som har svårt att uppnå sina proteinmål genom vanlig kost.

För viktminskning eller viktnedgång rekommenderas högt proteinintag vid frukost för en längre mättnadskänsla som i sin tur hjälper till att minska ditt kaloriintag. Proteinet som finns i måltidsersättning kan vara lämpligt då, eftersom dessa typer av produkter innehåller vanligtvis kaseinprotein eller vassleprotein. Om du tränar för idrottsrelaterade evenemang eller bodybuilding är det viktigt att konsumera proteinpulver omedelbart efter träning för att främja muskelreparation. Här kan en proteinshake eller dryck vara bra att ta efter träningen. Om du vill hellre öka i muskelmassa och vikt kan en gainer, som är en typ av proteinpulver, vara lämpligt.

Vilket proteinpulver ska man välja? 

Att erbjuda nästan allt kan göra valen lite svårare. Därför har vi samlat information om några av våra produkter från vårt sortiment. Låt dig inspireras och botanisera bland vårt utbud.

Vassleprotein (Whey protein) - bra efter träningen

Det vanligaste proteinpulvret är vassleprotein, eller Whey protein som det kallas på engelska och är känt för sin höga biologiska tillgänglighet. Det är ett snabbupptagande protein som utgör ca 20% av mjölken och resterande består av ämnet kasein med en bra aminosyrasammansättning. Om du ligger i hårdträning är vassleprotein bland det bästa du kan välja för att se resultat snabbt. Vassleprotein eller proteinpulver whey finns i många olika former, bland annat Whey-80 och Whey-100. 


Kaseinprotein - ett långsamt proteinpulver

Ett mjölkprotein som tas upp lite långsammare av kroppen. Kaseinprotein är speciellt bra för återhämtningen efter träning och tas gärna före sänggåendet. Kaseinproteinpulver innehåller vanligtvis mycket lite laktos, vilket gör det lämpligt för många personer med laktosintolerans. Men om du har allvarlig laktosallergi bör du överväga ett laktosfritt proteinalternativ.

Äggprotein - för muskeltillväxt och viktnedgång

Äggprotein är ett kraftfullt protein från äggvita som tas upp medelsnabbt av kroppen. Dock finns även heläggsprotein där även protein från äggulan ingår. Äggprotein innehåller normalt få kalorier och har minimal fetthalt och passar därför både för muskeltillväxt och viktnedgång. Perfekt för den som går på en restriktiv diet med miminalt intag av fett.


Sojaprotein - för vegetarianer/veganer

Sojaprotein är ett vegetabiliskt protein som är bra för vegetarianer/veganer eller personer med känsliga magar/laktosintoleranta. Proteinet kommer från sojabönan och har ett mycket högt biologiskt värde. Det räknas faktiskt som ett fullvärdigt protein - som exempelvis vassleprotein.

Blandprotein - flera olika proteiner i ett

Blandprotein är precis som namnet antyder, ett proteinpulver med flera olika typer av protein. Fördelen med en blandningen är att kroppen tar upp dom olika proteinerna olika snabbt. Då får du i dig protein som tas upp både snabbt och långsamt, vilket förser din kropp med protein under en längre tid.

De olika typerna av proteinpulver kan även användas för många ändamål - om du vill inkludera mer protein i din frukost, matlagning eller bakning hittar du massor av inspiration i vårt blogginlägg baka med proteinpulver: 5 nyttiga och proteinrika recept. I denna artikel listar vi fem nyttiga, goda och proteinrika recept.

Billiga proteinpulver på Proteinbolaget

På Proteinbolaget kan du köpa billiga bra proteinpulver på nätet, och du kan räkna med att få mycket kvalitet för pengarna. Vi levererar dina varor snabbt och smidigt. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp, fri retur och 0kr i fakturaavgift för att du ska känna dig trygg med ditt köp hos Proteinbolaget. Vårt sortiment av prisvärda proteinpulver gör det enkelt för dig att hitta protein som passar dig, dina mål och dina behov utan att tömma plånboken.

Vanliga frågor om proteinpulver

Är det nyttigt med proteinpulver?

Ja, proteinpulver kan vara nyttigt! Proteinpulver är en nyttig källa till protein för personer som har svårt att få i sig tillräckligt med protein från maten. Det kan också hjälpa till att öka muskelmassa, förbättra prestation under träning och främja snabbare muskelåterhämtning. Det är dock viktigt att notera att proteinpulver inte är en magisk lösning för hälsa och fitness, utan bör användas som ett komplement till en hälsosam livsstil.

Kan jag använda proteinpulver för viktminskning?

Ja du kan använda proteinpulver för att gå ner i vikt. För det första, högt proteinintag ökar mättnadskänslan, vilket kan bidra till att minska det totala kaloriintaget. Dessutom bevarar protein muskelmassa, vilket är viktigt under kalorireducerade perioder för att undvika muskelförlust. Var dock uppmärksam på kaloriinnehållet i proteinpulvret och se till att det passar in i din totala dagliga kaloriintag.