Logga in
Historik

Proteinpulver

Protein är livsviktigt för kroppen, speciellt när det gäller muskeluppbyggnaden och enzymreaktioner. Ämnet protein är i sin tur uppbyggt av flera aminosyror som tillför kroppen olika fördelar för hormonbildning och muskeltillväxt. Ibland kan det dock vara på sin plats att hjälpa kroppen på traven genom att äta proteintillskott som proteinpulver och dylikt. Här på Proteinbolaget kan du köpa billigt proteinpulver av hög kvalitet som genererar både starkare muskler och viktnedgång – beroende på vad du är ute efter. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
19
Majkampanj
GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Fler varianter
19
Majkampanj
2 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Fler varianter
26
Utgående design
GAAM 100% Isolate Premium, 1 kg
Fler varianter
19
Majkampanj
4 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Fler varianter
6
2 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Fler varianter
48
Lagerrensning
NJIE ProPud Whey, 750 g
Fler varianter
26
Utgående design
2 x GAAM 100% Isolate Premium, 1 kg
Fler varianter
20
Veckokampanj
Swedish Supplements Whey Protein Deluxe, 1 kg
Fler varianter
14
4 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Fler varianter
GAAM Pea Protein, 1 kg
Fler varianter
GAAM Whey & Oats, 1 kg
Fler varianter
22
Majkampanj
Self Omninutrition Soy Protein, 1 kg
Fler varianter
50
BioTechUSA 100% Pure Whey, 2,27 kg
Fler varianter
21
Majkampanj
8 x GAAM 100% Whey Premium, 1 kg
Fler varianter
Artikel 28 av 188

Senast besökta produkter

De olika proteintillskotten

Ibland kan det vara svårt att välja vilket proteintillskott du ska köpa eftersom det finns många olika sorters proteinpulver som fyller olika funktioner. Några av de vanligaste proteinpulvren är vassleprotein, kaseinprotein, äggprotein och sojaprotein. Det är också vanligt att man pratar om proteinpulver som snabba och långsamma vilket syftar på hur fort din kropp tar upp proteinet.

Vassleprotein

Snabbupptagande protein från mjölk med en bra aminosyrasammansättning. Det finns två olika sorter varav den ena har lägre laktos- och fetthalt. Vassleprotein är det vanligaste proteintillskottet.

Kaseinprotein

Ett mjölkprotein som tas upp lite långsammare av kroppen. Kasein är speciellt bra för återhämtningen efter träning och tas gärna före sänggåendet.

Äggprotein

Ett kraftfullt protein från äggvita som tas upp medelsnabbt av kroppen. Dock finns även heläggsprotein där även protein från äggulan ingår. Äggprotein innehåller normalt få kalorier och har minimal fetthalt och passar därför både för muskeltillväxt och viktnedgång.

Sojaprotein

Vegetabiliskt protein och bra för vegetarianer/veganer eller personer med känsliga magar/laktosintoleranta. Proteinet kommer från sojabönan.

Vilket proteinpulver är bäst?

För att veta vilket proteinpulver som är bäst måste du veta vad du vill ha för effekt av användningen. Vare sig du är ute efter att gå ner i vikt eller öka i muskelmassa så är ett högt proteinintag något att sträva efter. Många har problem med att komma upp i det rekommenderade intaget endast genom sin dagliga kost. Genom att köpa proteinpulver gör du ett praktiskt val som både din kropp och din plånbok kommer att tjäna på.

Har du frågor angående det bästa proteinpulvret för just dig kan du höra dig för med oss på Proteinbolaget. Vi hjälper dig gärna med vår expertis och rådgivning.
1  2  3  4  5  6  ..7  Nästa »