Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Pris
Artikel 28 av 33

Vad är eteriska oljor?

Ur delar av växter, frukter, örter, frön och liknande kan man utvinna essenser som man sedan använder som doftsättning i oljor. Oljorna kan vidare användas i olika syften, till exempel för att komponera dina hudvårdsprodukter eller för att bli doftspridare i hem som aromaterapi. Den molekylära strukturen i oljorna gör att de absorberas av huden och in i blodbanan för att göra den nytta de är avsedda för.

100 % rena eteriska oljor
Det är viktigt att eteriska oljor är rena och helt naturliga. Det är då deras unika egenskaper framhävs som bäst. De eteriska oljor du finner i vårt sortiment har genomgått kvalitets- och renhetsanalyser och är av hög kvalitet. Samtidigt kan du köpa alla våra eteriska oljor billigt!’

Vilka egenskaper i eteriska oljor?

Olika eteriska oljor kommer med olika egenskaper. Vilka är du ute efter?

  • Uppfriskande och energigivande – Dessa egenskaper är behagliga om du känner dig trött eller när du behöver hitta tillbaka till motivationen igen.

  • Avslappnande och lugnande – Är du ofta uppe i varv och behöver stressa ned, kanske inför natten - ja då kan dessa eteriska oljor hjälpa dig.

  • Återfuktande – Om du har torr hy är återfuktande oljor bra. Mandelolja och arganolja är två exempel.

Essenser
Letar du efter en väldoftande eukalyptus, fruktig citrus eller uppfriskande sandelträ? Ladda upp hemma med olika eteriska oljor inom allt vad skönhet, hälsa och välmående beträffar.

OBS! Tänk på att oljorna är kraftigt koncentrerade så använd bara några droppar vid aromaterapi och späd ut dem i skönhetsprodukter.

Eteriska oljor till bra priser

Köp dina eteriska oljor till ett bra pris från Proteinbolaget och få fri frakt när du handlar över 499 kronor. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst.