Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Artikel 28 av 52

Vad är kreatin?

Den dokumenterade effekten av kreatin för både högintensiv och repetitiv träning är god. Du som både styrketränar och gör konditionsträning får alltså bättre resultat om du intar kreatin tabletter eller pulver. Du slipper dessutom biverkningar av det och kan äta det med gott samvete!

Kreatin finns i våra muskler och har som uppgift att lagra fosfat, ett ämne som används vid kroppens energiomsättning. När du tränar frigörs energi och fosfaten hjälper till i omvandlingsprocessen så att du ska orka mer. Ökar du ditt kreatinlager förbättrar du denna process och prestationen ökar ännu mer.

Prestationsökning med rätt dosering
Med kreatin kosttillskott kan du öka lagren upp till 20–40 %. Då ökar också din prestationsförmåga med cirka 10–20 %. Tänk på att ta kurer av kreatin. När du sedan slutar behåller kroppen nivåerna i cirka 4–6 veckor.


Ladda batterierna med kreatin

Syftet med att ta kreatin kosttillskott är att ladda batterierna i kroppen genom att tillföra ny energi så att muskelfibrerna får en chans att reparera sig snabbare. Detta bidrar i sin tur att både din styrka och uthållighet blir bättre och gynnar dig i träningen. Din förmåga att utöka dina träningspass eller göra de där 10 extra styrkeövningarna i pressbänken boostas av kreatinet.

Vilka kreatin kosttillskott kan du hitta på Proteinbolaget?
I vårt sortiment kan du finna kreatin tabletter och kreatin pulver som kosttillskott. Vi har även kreatin speciellt framtaget för kvinnor. Hitta kreatin som passar just din smak och träning. Apropå smak kan du välja mellan en rad olika alternativ som smakar gott på tungan.

Läs mer här:

Kreatin – effekt och biverkningar

Relaterade sökningar:

Kreatinkapslar