Köp Kreatin | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Kreatin

Kreatin används ofta som en kur. Du tar det under x antal veckor och gör sedan ett uppehåll. Oftast används det i samband med en bulk eftersom kreatin är ett bra alternativ när du vill lägga på dig muskler snabbt. Vi har kreatin från kända varumärken som GAAM Nutrition, Self Omninutrition och Muscletech.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-96835
20
Aprilkampanjer
GAAM Nutrition Creatine Monohydrate, 500 g
PB-1211
Mutant Creakong, 300 g
PB-7673
Womens Best Creatine - Creapure
PB-4859
AminoPRO Candy Creatine, 360 g
PB-7325
Muscletech Cell-Tech, 2,7kg
PB-3082
25
Stacker2 6Th Gear Creatine, 1135 g
PB-1183
Fairing Kre-Alkalyn, 120 caps
Artikel 1-28 av 81

Du kanske också gillar

Vad är kreatin?

Kreatin är ett ämne som finns naturligt i dina muskler som spelar en viktig roll för din energiomsättning. Vid högintensiv träning omvandlar din kropp kreatin till kreatinfosfat vilket blir en snabbtillgänglig energikälla.

Prestera bättre med kreatin!

Kreatintillskott har syftet att effektivisera återuppladdningen av energi i dina muskler. Ju mer energi som finns tillgänglig för dina muskler desto snabbare sker återuppladdningen. En effektiv och snabb återuppladdning bidrar till att du blir starkare och uthålligare.

Med mer energi i musklerna och högre intensitet i träningen klarar du förmodligen av att göra några extra repetitioner under ditt styrkepass. Tillskott med kreatin kan leda till ökad styrka, ökad uthållighet och förbättra din tålighet mot mjölksyra.
1  2  3   »