Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-5%
Paketpris
16 2 x GAAM Creatine 500 g 2 x GAAM Creatine 500 g
Fler varianter
Vilket kreatin är bäst? Här hittar du Kreatin bäst i test 2024 - Se vinnaren!
-10%
Paketpris
5 3 x GAAM Creatine 500 g 3 x GAAM Creatine 500 g
Fler varianter
Artikel 28 av 57

Ladda batterierna i kroppen

Syftet med att ta kreatin kosttillskott är att ladda batterierna i kroppen genom att tillföra ny energi så att muskelfibrerna får en chans att reparera sig snabbare. Detta bidrar i sin tur att både din styrka och uthållighet blir bättre och gynnar dig i träningen. Kreatin ger dig förmågan att utöka dina träningspass eller göra de där 10 extra styrkeövningarna i pressbänken boostas av kreatinet. Om du vill lära dig mer om kreatin och dess effekter samt biverkningar, har vi skrivit en artikel för att hjälpa dig gör ett tryggt val när du väljer ett kreatintillskott.

Utforska ett brett sortiment av kreatin

I vårt sortiment kan du finna kreatintabletter, kapslar, kreatinpulver och kreatintillskott speciellt framtaget för kvinnor. Vi erbjuder med andra ord alla typer av kreatintillskott - och detta i ett enormt utbud. Hitta kreatin som passar just din smak och träning. Apropå smak kan du välja mellan en rad olika alternativ som smakar gott på tungan.

Hitta rätt kreatin

Svårt att välja ditt nya kreatintillskott? Blir du snurrig av alla förkortningar och svåra begrepp? Vi förstår din frustration! Valet av kreatin kan vara minst sagt klurigt, i synnerhet när det i dag finns flera olika typer av kreatintillskott att välja mellan. Vi har satt ihop en liten kreatin-guide som kan göra det enklare för dig att hitta din kreatin-match i djungeln. Här går vi igenom alla typer av kreatintillskott för att du ska kunna välja det bäst kompletterar dina mål och din träning!

Varför använda kreatin?

Kreatin är ett populärt tillskott som har visat sig vara effektivt för att öka muskelmassan, förbättra prestationen under träning och öka styrkan. Förutom dessa fördelar har kreatin också visat sig ha andra hälsofördelar, som att minska risken för skador, främja hjärthälsan, förbättra kognitiv funktion och minska trötthet. Kreatin kan också vara fördelaktigt för personer med vissa hälsotillstånd, som muskeldystrofi, Parkinsons sjukdom och multipel skleros. Kreatin kan också kombineras med andra kosttillskott som kreatin protein och kreatin glutamin för att förbättra effekten av träningen och muskeluppbyggnaden.

Köp kreatin hos Proteinbolaget

På Proteinbolaget kan du köpa billiga bra kreatin på nätet, och du kan räkna med att få mycket kvalitet för pengarna. Vi levererar dina varor snabbt och smidigt. Vi erbjuder alltid 30 dagars öppet köp, fri retur och 0kr i fakturaavgift för att du ska känna dig trygg med ditt köp hos Proteinbolaget. Vårt sortiment av prisvärda kreatin gör det enkelt för dig att hitta kreatintillskott som passar dig, dina mål och dina behov utan att tömma plånboken.

Var finns kreatin?

Kreatin finns naturligt i kött och fisk, och är särskilt rikt på rött kött och lax. Det finns också som ett tillskott i form av kreatin pulver eller kreatin tabletter, som kan köpas på de flesta hälsokostbutiker och onlinebutiker som säljer kosttillskott. Kreatin pulver och tabletter är populära bland både män och kvinnor, och kan användas för att öka muskelmassan, förbättra prestationen under träning och öka styrkan. Kreatin pulver kan enkelt blandas i drycker eller mat, medan kreatin tabletter kan tas som kosttillskott.

Hur länge ska man ta kreatin?

Det finns inget specifikt slutdatum för att ta kreatin, men många experter rekommenderar att man tar det under en längre period för att uppleva dess fördelar. Det är vanligt att ta kreatin i cykler, där man tar det under en period och sedan gör en paus. En typisk cykel kan vara att ta kreatin i åtta veckor och sedan göra en fyra veckors paus.

Prestationsökning med rätt dosering

Med kreatin kosttillskott kan du öka lagren upp till 20–40 %. Då ökar också din prestationsförmåga med cirka 10–20 %. Tänk på att ta kurer av kreatin. När du sedan slutar behåller kroppen nivåerna i cirka 4–6 veckor.