Köp Kaseinprotein | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Kaseinprotein

Kaseinprotein är det perfekta kosttillskottet för dig som vill ha ett så kallat långsamt proteinpulver. Det innebär att proteinpulvret bryts ner av kroppen under flera timmars tid och nå ut till musklerna. Speciellt effektivt om du vill förse din kropp med protein att bryta ner medan du sover. Kasein utvinns till 80% ur vanlig komjölk. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
19
Utgående design
GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Fler varianter
19
Utgående design
2 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Fler varianter
19
Utgående design
4 x GAAM 100% Casein Premium, 750 g
Fler varianter
SSN Casein Protein, 900 g
Fler varianter
Artikel 24 av 24

Senast besökta produkter

Vad är kaseinprotein?

Kasein är ett protein som du vanligtvis hittar helt naturligt i mjölk. Där utgör det ungefär 80% av mjölkens protein. Tack vare ett högt biologiskt värde är kasein en proteintyp av hög kvalitet. När du äter eller dricker kasein får du i dig aminosyror, kolhydrater, kalcium och fosfor.

Kasein som kosttillskott Kasein är ett så kallat långsamt protein. Det betyder enkelt förklarat att det hinner gå längre tid mellan intaget och att proteinet börjar användas för att bygga upp dina muskler än vad det gör vid ett snabbt protein som vassle.

Det är vanligt att använda kaseinpulver för att “lagra upp” protein i kroppen som sedan kan brytas ned under flera timmar och nå ut till dina muskler. Ett bra tillfälle att “lagra upp” med kaseinprotein är innan du går och lägger dig. Då kan kroppen bryta ner kaseinet medan du sover.