Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-15%
Summer Sale
80 GAAM Vegan Protein 900 g
Fler varianter
-20%
Summer Sale
12 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Fler varianter
37 Heey! Veganskt Protein 500 g
Fler varianter
-15%
Summer Sale
34 GAAM Pea Protein 1 kg Veganprotein
Fler varianter
-16%
Summer Sale
10 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
-11%
Summer Sale
5 Pureness Vegan Protein 600 g Veganprotein
Fler varianter
-12%
Summer Sale
5 2 x GAAM Vegan Protein 900 g
Fler varianter
-10%
Kampanj
5 Viterna Vegan Protein 900 g Veganprotein
Fler varianter
-20%
Summer Sale
2 BioTechUSA Vegan Protein 500 g Veganprotein
Fler varianter
-15%
Summer Sale
3 Swedish Supplements Vegan Protein Deluxe 750 g Veganprotein
Fler varianter
-15%
Summer Sale
7 Elit Nutrition Vegan Protein 750 g Veganprotein
Fler varianter
-10%
Summer Sale
2 2 x GAAM Pea Protein 1 kg
Fler varianter
-20%
Summer Sale
2 Superfruit EKO Rice Protein Powder 500 g
-20%
Summer Sale
9 Olimp Sojavit 85 700 g
-15%
Summer Sale
2 BioTechUSA Vegan Protein 2 kg Veganprotein
Fler varianter
-6%
Summer Sale
4 4 x GAAM Pea Protein 1 kg
Fler varianter
-15%
Summer Sale
1 WellAware Ärtprotein 500 g Veganprotein
-20%
Summer sale
3 Fairing Clear Vegan Protein 500 g Veganprotein
Fler varianter
-12%
Summer Sale
6 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
-20%
Summer Sale
4 Superfruit Pea Protein Powder 400 g
-9%
Summer Sale
0 4 x GAAM Vegan Protein 900 g
Fler varianter
Artikel 28 av 30

Protein för veganer och vegetarianer

Letar du efter ett effektivt och miljövänligt sätt att öka ditt proteinintag? Då har du hittat rätt! Veganska proteinpulver är det perfekta valet för dig som vill bygga muskler, förbättra din hälsa och ta hand om planeten på samma gång. Med en mängd olika växtbaserade proteinkällor att välja mellan, kan du hitta det perfekta pulvret för att passa dina behov och smakpreferenser. Fördelen med veganska proteinkällor är att de inte bara ger dig protein, utan också en rad andra näringsämnen som är viktiga för din hälsa. De kan bidra till förbättrad matsmältning, lägre kolesterol och en mer balanserad blodsockernivå.

Genom att välja veganskt proteinpulver gör man också en positiv inverkan på miljön, då det krävs färre resurer vid produktion. Och visste du att veganskt protein är minst lika fullvärdigt som till exempel mer traditionella proteinpulver som vassleprotein och kaseinprotein? Veganskt proteinpulver av hög kvalitet innehåller alla de essentiella aminosyror.

Fördelar med att välja veganskt proteinpulver

 • Det är allergivänligt och lättsmält: Eftersom det inte innehåller laktos neutraliseras många biverkningar, såsom uppblåsthet och gas. Dålig matsmältning, en vanlig biverkning av laktosintolerans, begränsas också genom att använda växtbaserat proteinpulver. Detta innebär att växtproteiner är lätt smältbara, absorberade, assimilerade och eliminerade, vilket gör dem perfekta för dig!
 • Förbättrad hjärthälsa och mineraler: Enligt vissa studier har växtbaserade proteinpulver visat sig minska kolesterolnivåerna och minska markörer för hjärtsjukdomar. Många växtbaserade proteinpulver innehåller mikronäringsämnen som antioxidanter, vitaminer, fibrer och mineraler som är avgörande för din kropp.
 • Perfekt för veganen eller vegetarianer: En utmaning som veganen eller vegetarianen kan ha, är att få i sig tillräckligt med protein från sin dagliga kost. Här kommer veganproteinet in i bilden och kan vara räddaren i nöden. Veganskt proteinpulver från växtbaserade källor kan hjälpa dig att uppnå dina träningsmål - eller upfylla dina dagliga proteinbehov. 

  Stort utbud av veganskt proteinpulver

  Veganska proteinpulver, är proteinpulver som är anpassade efter veganska- eller dietkostbehov och tränar. Denna typ av proteinpulver är rika på olika typer av växtbaserade proteinkällor. När du väljer ett veganskt proteinpulver är det bra att leta efter produkter som innehåller en mix av olika proteinkällor för att säkerställa en komplett aminosyraprofil. Dessutom kan vissa produkter berikas med vitaminer och mineraler för att komplettera näringsprofilen.

  Behöver du några produktinformationer eller strävar du bara efter att få en kortfattad förklaring av de olika proteinpulvren för veganer, laktos- och glutenintoleranta samt personer som vill testa något nytt? Vi ger dig en liten beskrivning av några veganska proteinpulverkategorier nedan.

  Typer av veganska proteinpulver

  När det kommer till veganskt proteinpulver är de mest populära typerna soja-, ärta-, hampa- och risprotein. Soja-, hampa- och ärtprotein betraktas som 'kompletta proteiner', vilket innebär att de innehåller alla essentiella aminosyror (de som våra kroppar inte kan producera själva), precis som kött och vassleprotein gör. Med ett urval av fantastiska smaker, som lyxig vanilj och läcker choklad, erbjuder vårt utbud av veganskt proteinpulver något för alla. Lägg helt enkelt till vatten, växtbaserad mjölk eller blanda det till en läcker smoothie för att dra nytta av allt det veganska proteinpulvret har att erbjuda.

  Ärtprotein - från gula ärtor

  Ärtprotein är ett populärt och trendigt val som passar både atleter och personer som vill ha en proteinrikare kost som är helt plantbaserad. Finns även med innehåll av havre för extra god smak.


  Sojaproteinet - den gamla klassikern

  Sojaproteinet är fortfarande det vanligaste veganska proteinpulvret sedan länge men har dock fått betydligt fler uppdateringar och valmöjligheter.


  Risprotein - för många syften

  Risprotein passar också till bakning och goda smoothies tack vare den neutrala smaken. Det går lika väl att inta i samband med träning som till en måltid eller ett gott mellanmål med hembakt bröd.


  Blandade veganska proteinpulver

  Om du föredrar en blandad kompott kan du även hitta mixade proteinpulver från olika proteinkällor. Bra för dig som vill ha en fulländad kombination.

  Hampaprotein

  Hampaprotein är ett helt fullvärdigt protein med essentiella aminosyror, trots att det är ett vegetabilliskt protein. Hampa tillverkas av hampaväxtens frön och innehåller en väldigt jämn balans av fettsyrorna omega-3 och omega-6.