Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
Nyhet
-20%
Kampanj
0 GAAM Soy Isolate 750 g GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
-20%
Kampanj
5 Pureness Vegan Protein 600 g Pureness Vegan Protein 600 g
Fler varianter
Nyhet
-22%
Kampanj
2 2 x GAAM Soy Isolate 750 g 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
Nyhet
-23%
Kampanj
1 4 x GAAM Soy Isolate 750 g 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
Artikel 26 av 26

En guide till olika veganska proteinpulver

Behöver du några produktinformationer eller strävar du bara efter att få en kortfattad förklaring av de olika proteinpulvren för veganer, laktos- och glutenintoleranta samt personer som vill testa något nytt? Vi ger dig en liten beskrivning av några produkter.

Ärtprotein från gula ärtor
Ett populärt och trendigt val som passar både atleter och personer som vill ha en proteinrikare kost som är helt plantbaserad. Finns även med innehåll av havre för extra god smak.

Sojaproteinet, den gamla klassikern
Sojaproteinet är fortfarande det vanligaste veganska proteinpulvret sedan länge men har dock fått betydligt fler uppdateringar och valmöjligheter.

Risprotein för många syften
Risprotein passar också till bakning och goda smoothies tack vare den neutrala smaken. Det går lika väl att inta i samband med träning som till en måltid eller ett gott mellanmål med hembakt bröd.

Blandade veganska proteinpulver
Om du föredrar en blandad kompott kan du även hitta mixade proteinpulver från olika proteinkällor. Bra för dig som vill ha en fulländad kombination.

Hitta din favorit i vårt sortiment

Ibland kan det vara svårt att hitta just det veganska proteinpulver som passar dig eftersom det finns så många alternativ att välja på. Genom den användarvänliga sorteringsfunktionen ovanför våra produkter kan du klicka i exakt de olika egenskaper du är intresserad av – och på så sätt hitta din favorit snabbare. Välj till exempel kategori, målsättning med proteinpulvret, diet eller scrolla bland våra kampanjartiklar för bästa pris.