Veganskt proteinpulver för dig som är vegan | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Veganskt proteinpulver

Idag kan du hitta mängder av högkvalitativa och rena veganska proteinpulver för att optimera din träning och må bra i vardagen. Prova proteinpulver för vegan med ärtprotein, sojaprotein, hampaprotein, protein från ris och ännu fler. Känn efter vilket som passar dig bäst utifrån din träning och kosthållning. Proteinbolaget ger dig all matnyttig information – helt naturligt! Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 20 av 20

Senast besökta produkter

En guide till olika veganska proteinpulver

Behöver du några produktinformationer eller strävar du bara efter att få en kortfattad förklaring av de olika proteinpulvren för veganer, laktos- och glutenintoleranta samt personer som vill testa något nytt? Vi ger dig en liten beskrivning av några produkter.

Ärtprotein från gula ärtor
Ett populärt och trendigt val som passar både atleter och personer som vill ha en proteinrikare kost som är helt plantbaserad. Finns även med innehåll av havre för extra god smak.

Sojaproteinet, den gamla klassikern
Sojaproteinet är fortfarande det vanligaste veganska proteinpulvret sedan länge men har dock fått betydligt fler uppdateringar och valmöjligheter.

Risprotein för många syften
Risprotein passar också till bakning och goda smoothies tack vare den neutrala smaken. Det går lika väl att inta i samband med träning som till en måltid eller ett gott mellanmål med hembakt bröd.

Blandade veganska proteinpulver
Om du föredrar en blandad kompott kan du även hitta mixade proteinpulver från olika proteinkällor. Bra för dig som vill ha en fulländad kombination.

Hitta din favorit i vårt sortiment

Ibland kan det vara svårt att hitta just det veganska proteinpulver som passar dig eftersom det finns så många alternativ att välja på. Genom den användarvänliga sorteringsfunktionen ovanför våra produkter kan du klicka i exakt de olika egenskaper du är intresserad av – och på så sätt hitta din favorit snabbare. Välj till exempel kategori, målsättning med proteinpulvret, diet eller scrolla bland våra kampanjartiklar för bästa pris.