Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Smak
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
-20%
Kampanj
10 GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein GAAM Soy Isolate 750 g Sojaprotein
Fler varianter
-16%
Kampanj
11 2 x GAAM Soy Isolate 750 g 2 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
-30%
Lagerrensning
3 PES Select Vegan Protein Veganprotein PES Select Vegan Protein Veganprotein
Fler varianter
-6%
Paketpris
4 2 x GAAM Pea Protein 1 kg 2 x GAAM Pea Protein 1 kg
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
3 Viterna Vegan Protein 900 g Veganprotein Viterna Vegan Protein 900 g Veganprotein
Fler varianter
-12%
Kampanj
5 4 x GAAM Soy Isolate 750 g 4 x GAAM Soy Isolate 750 g
Fler varianter
-10%
Paketpris
5 4 x GAAM Pea Protein 1 kg 4 x GAAM Pea Protein 1 kg
Fler varianter
Artikel 28 av 36

Bygg muskler med veganskt proteinpulver

Letar du efter ett effektivt och miljövänligt sätt att öka ditt proteinintag? Då har du hittat rätt! Veganska proteinpulver är det perfekta valet för dig som vill bygga muskler, förbättra din hälsa och ta hand om planeten på samma gång. Med en mängd olika växtbaserade proteinkällor att välja mellan, kan du hitta det perfekta pulvret för att passa dina behov och smakpreferenser. Fördelen med veganska proteinkällor är att de inte bara ger dig protein, utan också en rad andra näringsämnen som är viktiga för din hälsa. De kan bidra till förbättrad matsmältning, lägre kolesterol och en mer balanserad blodsockernivå. Genom att välja veganskt proteinpulver gör man också en positiv inverkan på miljön, då det krävs färre resurer vid produktion. Och visste du att veganskt protein är minst lika fullvärdigt som till exempel vassleprotein och kaseinprotein? Veganskt proteinpulver av hög kvalitet innehåller alla de essentiella aminosyror, precis som de traditionella proteinpulvren.

  Stort utbud av veganskt proteinpulver

  Veganska proteinpulver, är särskilda proteinpulver som är anpassade efter veganska- eller dietkostbehov och tränar. Denna typ av proteinpulver är rika på olika typer av växtbaserade proteinkällor. När du väljer ett veganskt proteinpulver är det bra att leta efter produkter som innehåller en mix av olika proteinkällor för att säkerställa en komplett aminosyraprofil. Dessutom kan vissa produkter berikas med vitaminer och mineraler för att komplettera näringsprofilen.

  Behöver du några produktinformationer eller strävar du bara efter att få en kortfattad förklaring av de olika proteinpulvren för veganer, laktos- och glutenintoleranta samt personer som vill testa något nytt? Vi ger dig en liten beskrivning av några veganska proteinpulverkategorier nedan:

  Ärtprotein - från gula ärtor

  Äggprotein är ett populärt och trendigt val som passar både atleter och personer som vill ha en proteinrikare kost som är helt plantbaserad. Finns även med innehåll av havre för extra god smak.


  Sojaproteinet - den gamla klassikern

  Sojaproteinet är fortfarande det vanligaste veganska proteinpulvret sedan länge men har dock fått betydligt fler uppdateringar och valmöjligheter.


  Risprotein - för många syften

  Risprotein passar också till bakning och goda smoothies tack vare den neutrala smaken. Det går lika väl att inta i samband med träning som till en måltid eller ett gott mellanmål med hembakt bröd.


  Blandade veganska proteinpulver

  Om du föredrar en blandad kompott kan du även hitta mixade proteinpulver från olika proteinkällor. Bra för dig som vill ha en fulländad kombination.