Köp biffprotein-pulver hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Biffprotein-pulver

Protein och proteintillskott är en grundpelare när det gäller muskler och muskelökning. Protein finns i hög koncentration i många olika livsmedel, bland annat bönor, kött och ägg. Kött är kanske den vägen som de flesta av oss väljer när vi ska få vår del av protein, och det är viktigt att du får i dig det – speciellt om du har som mål att maximera din muskeltillväxt. I den här kategorin hittar du en relativt ny produkt på marknaden – biffprotein. Detta biffprotein, i pulver, gör det lätt för dig att få i dig bra och nyttigt protein utan att behöva äta själva köttet. Snabbt och enkelt ger du dig själv möjligheten till en ideal muskeltillväxt genom biffprotein från oss på Proteinbolaget! 

Läs mer
Biffprotein är ett proteinpulver som är baserat på biffproteinisolat och den har en komplett aminosyraprofil samt en hög biotillgänglighet. Detta biffprotein har dessutom en naturligt hög koncentration av kreatin och BCAA, helt fri från laktos. Biffprotein kan därför vara en likvärdig ersättare till vassle, tack vare att den är mjölkfri. Det gör att biffprotein är något som passar dig som är laktosintolerant.

Snabb energi och låg fetthalt
Biffprotein förenar allt det som är nyttigt och bra för dig i din träning och muskeltillväxt, samtidigt som du undviker många andra sidoämnen som du kanske hade fått i dig om du åt själva köttet. Du slipper helt enkelt en hög halt av fett och kolhydrater då innehållet i biffprotein är naturligt lågt. Fokus ligger istället på att du ska kunna få i dig så mycket protein som du behöver i din träning. Genom biffprotein gör du kosten enkel för dig, då en stor och viktig del av den lätt kan ordnas genom en pulverblandning. Ta tag i din träning på allvar, våga utmana dina gränser och prova några av våra populära biffprotein här på Proteinbolaget!