Logga in
Historik

Biffprotein

Är du på jakt efter ett nytt proteinpulver? Då kan biffprotein vara något för dig. Vill du av någon anledning även ha ett mjölkfritt protein så kan biffprotein vara en bra lösning. Det är ett kosttillskott med en hög koncentration av aminosyror och kreatin som är fullkomligt naturligt. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Artikel 7 av 7

Senast besökta produkter

Vad är biffprotein?

Biffprotein tillverkas av nötkött och är en relativt ny produkt på marknaden. I och med att biffprotein tillverkas av kött är det väldigt rikt på kreatin (ett ämne som hjälper till att omvandla lagrad energi till rörelseenergi i människokroppen). Ett bra biffpulver innehåller också i princip alla essentiella aminosyror som din kropp behöver.

Biffprotein som kosttillskott

En anledning till att biffprotein dröjt på marknaden är för att nötkött hittills varit en väldigt dyr råvara att använda sig av i jämförelse med ägg, vassle eller soja. Nu finns det prisvärt biffprotein hos många tillverkare som inte kostar skjortan i och med att priset på nötkött sjunkit.

Likt hampaprotein är biffprotein också ofta fritt från laktos och mjölkproteiner. Så vill du av någon anledning undvika dessa ämnen kan biffprotein vara ett intressant alternativ till klassiker som vassle och kasein.