Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Kategori
Varumärke
Diet
Fri från
Målsättning
Form
Pris
Visa kampanjartiklar
Finns i lager
39 GAAM MSM 90 caps
Fler varianter
-30%
Kampanj
7 BioTechUSA MSM + Vitamin C 150 g
-12%
Paketpris
7 3 x GAAM MSM 90 caps
Fler varianter
-4%
Paketpris
4 2 x GAAM MSM 90 caps
Fler varianter
-20%
Lagerrensning
1  WellAware MSM + Vitamin C 100 caps
-28%
23 GAAM MSM + Vitamin C 90 caps
Fler varianter
-4%
Paketpris
1 GAAM MSM + Vitamin C 180 caps
Fler varianter
-12%
Paketpris
5 GAAM MSM + Vitamin C 270 caps
Fler varianter
Artikel 12 av 12

MSM kosttillskott för bättre hår, naglar och leder

MSM används som kosttillskott för att främja ledfunktion, hudhälsa och antioxidanter. I kroppens vävnader finns svavel som en naturlig byggsten, och är även en av byggstenarna i kollagen. Dess syfte är att bygga upp kroppens bindväv, stärka håret och reparera naglar med mera. Svavel eller MSM, finns också i keratin vilket är en viktigt protein för styrka för hår, naglar och hud. Utforska vårt urval eller läs vår MSM-tillskottsguide. Hitta de MSMtillskott som passar just dig och dina behov.

Fördelar med att ta MSM

Naturligt svavel kommer som en hjälpande hand när du lider av ledvärk, inflammationer eller hudåkommor som psoriasis och eksem.

  • Hjälper vid artros. Ledsjukdomen kan ge bestående smärta och inskränka din rörelsefrihet. Med MSM pulver, eller MSM kapslar och tabletter lindras smärtan och brosket byggs upp igen.
  • Förbättrar hud- och hårkvaliteten. Slitet hår som lätt tappas, naglar som går av, hud som kliar och är röd – MSM är där för att bygga upp och reparera. Du kan både inta det i tablett- eller pulverform men även smörja in det med en salva på irriterad hy.
  • Motverkar inflammationer och andra sjukdomstillstånd. Andra saker som MSM kosttillskott är bra för är när du har träningsvärk, inflammationer, smärta i allmänhet, trötthet, koncentrationssvårigheter och skador i mjukdelar.


Bästa effekt med MSM kosttillskott

Vissa preparat upptas lättare om de tas med något annat. För bästa effekt av MSM kan du ta C-vitamin samtidigt, vilket ökar reparationsförmågan. Här kan du hitta MSM produkter tillsammans med vitamin C.


Så använder du MSM tillskott

För att dra nytta av MSM:s fördelar kan du enkelt inkludera det som ett kosttillskott i din dagliga rutin. Vanligtvis finns det i form av pulver, kapslar eller krämer. Doseringen varierar beroende på produkten, så det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer.


Rekommenderat intag av MSM

Tänk också på att använda rätt dos av MSM pulver, MSM kapslar eller MSM tabletter. Mellan 2-4 gram/dag är en rekommenderad dosering. Dock kan du börja lite smått och utöka med tiden. Följ instruktionerna på förpackningen. Du kan även kontakta oss på Proteinbolaget. Vi hjälper dig gärna med eventuella frågor.