Köp Snabba kolhydrater | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Logga in
Historik

Snabba kolhydrater

Snabba kolhydrater innebär att kroppen tar upp kolhydraterna snabbt. Ofta förknippas snabba kolhydrater med något negativt, vilket kan stämma om du är ute efter att gå ned i vikt. Men snabba kolhydrater kan vara väldigt effektivt som snabb återhämtning efter intensiv träning om du sprungit eller cyklat långt. Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
Vitargo +Electrolyte, 1 kg
Fler varianter
25
Veckokampanj
Self Omninutrition Just Carbs, 1 kg
Fler varianter
51
Enervit Sport Pre Sport Gel, 45 g
Fler varianter
Enervit Sport Gel, 25 ml
Fler varianter
Vitargo Gel
Fler varianter
25
Veckokampanj
Self Omninutrition Just Carbs, 5 kg
Fler varianter
28
BioTechUSA Energy Gel, 60 g
Fler varianter
Vitargo Pure, 2 kg
Fler varianter
25
Veckokampanj
Self Omninutrition Just Carbs, 2 kg
Fler varianter
9
2 x GAAM Carbs, 1 kg
Fler varianter
Vitargo +Electrolyte, 2 kg
Fler varianter
Artikel 28 av 68

Senast besökta produkter

Vad är snabba kolhydrater?

Snabba kolhydrater är kolhydrater med ett högt glykemiskt index (högt GI). När glukoshalten ökar måste kroppen slå på sitt insulin eftersom det sänker blodsockernivån genom att öka cellernas upptag av glukos. Snabba kolhydrater hittar du i livsmedel som vitt ris, vitt mjöl, pasta, bananer, godis och läsk. Alla livsmedel som innehåller mycket socker kan mer eller mindre räknas som snabba kolhydrater.

Snabba kolhydrater efter träning

Efter ett intensivt träningspass är det bra att återhämta kroppen med rätt sorts energi. I en perfekt värld skulle det inte vara svårare än att bara slänga i sig en måltid direkt efter ett träningspass, men det är långt ifrån en lösning som passar alla. Ett tips är att istället dricka kosttillskott direkt efter träningen, antingen kosttillskott som aminosyror eller snabba kolhydrater beroende på hur intensivt du tränat och i vilken utsträckning du behöver återhämta dig.
1  2  3  Nästa »