Köp Kreatin monohydrat | Prisgaranti & Fri retur | Proteinbolaget
Hem
Sök
Historik
Bonusar

Kreatin monohydrat

Håller du på med styrketräning har du säkert hört talas om kosttillskottet kreatin. Det är ett av dom vanligaste kosttillskotten med välstuderade effekter. Vid intensiv träning förvandlas kreatin till kreatinfosfat, som ser till att det finns extra energi tillgänglig för dina muskler när du tränar.
Läs mer
Kategorier
Filtrera / Sortera
PB-96835
20
Aprilkampanjer
GAAM Nutrition Creatine Monohydrate, 500 g
PB-7673
Womens Best Creatine - Creapure
PB-4859
AminoPRO Candy Creatine, 360 g
PB-6369
Womens Best Creatine caps, 120 caps
PB-9595
Stacker2 Complete Creatine, 300 g
PB-9429
Fairing Kreatin Monohydrat, 1 kg
Artikel 1-28 av 50

Du kanske också gillar

Vad är kreatin monohydrat?

Kreatin är ett ämne som finns naturligt i dina muskler som spelar roll för din energiomsättning. Vid högintensiv träning omvandlar din kropp kreatin till kreatinfosfat vilket agerar som en snabbtillgänglig energikälla så du orkar fler repetitioner under ditt träningspass.

Kreatin som kosttillskott

Kreatin monohydrat som kosttillskott förekommer främst i så kallad enskild form men är också en vanlig ingrediens i andra kosttillskott. Förutom att kreatin resulterar i en styrkeökning så kan det också hjälpa till med din återhämtning och minska muskelnedbrytningen.

Du kan inta kreatin under hela din styrketräning utan negativ effekt, men för att höja effekten av kreatinet rekommenderas det att tas i kurer. Det innebär att man tar det under ett bestämt antal veckor och sedan gör ett uppehåll.
1  2   »