Kreatin monohydrat-tillskott hos Proteinbolaget
Hem
Sök
Visadeprodukter
Bonusar

Kreatin monohydrat

Kreatin monohydrat är oftast det första man nämner när man pratar om de olika kreatinsorterna som finns på marknaden. Vi erbjuder kreatin monohydrat från ledande tillverkare och märken på marknaden, så som bl.a. Scitect, Optimum Creatine, Nutramino, Strength Sport Nutrition, BioTechUSA, Trec Nutrition m.fl.

För den som på ett effektivt sätt vill bygga muskelmassa och öka i styrka och explosivitet så är kreatin monohydrat ett måste att ha hemma i köksskåpet. Sök runt och hitta din favorit här på Proteinbolaget.se!
Läs mer
PB-9509
25
Efterfesten
GAAM Nutrition Candy Series Creatine, 500 g
PB-96835
25
Efterfesten
GAAM Nutrition Creatine Monohydrate, 500 g
PB-3801
Rich Piana 5% Nutrition Crea-TEN
PB-7673
Womens Best Creatine - Creapure
PB-1994
33
Trec Nutrition CM3, 500 g
PB-5912
BSN Creatine DNA, 216 g
PB-0700
CreatinePRO
PB-83214
BioTechUSA Creatine PH-X
PB-1257
Nutramino + Pro Creatine, 500 g
PB-6369
Womens Best Creatine caps, 120 caps
PB-9429
Fairing Kreatin Monohydrat, 1 kg
Kreatin monohydrat fungerar på det sättet att de ger upphov till ökad lagring av vätska i dina muskler, något som i sin tur bidrar till bättre uthållighet och ett extra tryck i musklerna under träningspasset. Det är ett effektivt kosttillskott som inte kostar alltför mycket heller! Perfekt för dig som tränar för en starkare uthållighet eller mer explosiva och starka muskler.

Uppladdningsfas med kreatin
Många brukar köra en uppladdningsfas med kreatin på fyra dagar med en lite lägre dosering, innan de ökar på. Kreatin som kosttillskott handlar om att öka på kroppens lager av kreatinfosfat. Däremot fungerar det lika bra utan denna uppladdningsfas och det är lite av en vanesak.

När ska jag ta mitt kreatin?
De flesta menar att det inte spelar någon större roll när under dygnet som tar sitt kreatin, men förslagsvis kan det vara bra efter ett träningspass i kombination med en gainer, Prova dig fram för att hitta bästa lösningen för dig. Här på Proteinbolaget.se kan du välja bland ett flertal olika varianter, smaker och priser.
1  2  Nästa »