Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Pris
Varumärke
Diet
Fri från
78 GAAM Grötmix 750 g GAAM Grötmix 750 g
Fler varianter
-11%
25 2 x GAAM Grötmix 750 g 2 x GAAM Grötmix 750 g
Fler varianter
-15%
4 4 x GAAM Grötmix 750 g 4 x GAAM Grötmix 750 g
Fler varianter
-10%
10 2 x GAAM Whey & Oats 1 kg 2 x GAAM Whey & Oats 1 kg
Fler varianter
-17%
5 4 x GAAM Whey & Oats 1 kg 4 x GAAM Whey & Oats 1 kg
Fler varianter
-10%
Kampanj
6 Fairing Proteingröt 1.4 kg Fairing Proteingröt 1.4 kg
Fler varianter
Artikel 24 av 24

Vad gör du med din gröt?

Det finns många olika sätt att äta sin gröt på. Fast gröt, rinnig gröt, gröt med proteinpulver, gröt med sylt, the list goes on. Det finns så många möjligheter att göra dina vanliga gryn till något alldeles extra. Pimpa din gröt genom att slänga på lite nötter, bär, äpple eller en skopa proteinpulver.

Gröt passar perfekt att äta på morgon, dag eller kväll. Vill du göra gröten lite mer mättande så tipsar vi om gröt med proteinpulver. Ett annat sätt att göra gröten mer proteinrik är att addera ägg, det gör den även krämigare i sin konsistens. För ytterligare mättnadskänsla adderar gärna jordnötssmör på din gröt.

Du kan tillaga din gröt både på spisen och i micro. Vissa lämnar sin gröt i kylen över natten och äter sedan sin overnight oats med toppings till. Läs vårt recept på hur du kan göra overnight oats

Gröt och träning

Det finns självklart en anledning till att många aktiva människor väljer att starta sin morgon, eller eftermiddag, med gröt. Havregryn och havregrynsgröt är rikt på kolhydrater som förser din kropp med energi, plus att det också är rikt på fibrer. Dessutom innehåller grötgryn protein som gör att du håller dig mätt längre.