Kategorier
Filtrera
Sortera
Filtrera
Pris
Varumärke
Diet
Fri från
Artikel 13 av 13

Vårdande för både kropp och själ

Det som är så bra är att växtbaserade oljor stärker både kropp och själ och kan användas till så mycket.

  • Tillsätt en tesked eller matsked olja i smoothien
  • Ha dem som smaksättning i matlagningen
  • Tillsätt i hudkrämer eller i andra hud- eller hårvårdsprodukter
  • Stryk på eksem eller solskadad hy
  • Ta som kosttillskott precis som den är, i en matsked på morgonen

Lär dig mer om de naturliga oljornas egenskaper för att ta till dig det som just du behöver. Hampaoljan kan till exempel lindra ångest och smärta medan olivoljan både är god att laga mat med och att stryka på huden för utvärtes bruk, för en lugnande effekt. Kokosoljan ger en härlig smak som är god att baka med eller ha i såser och ger dig de riktigt goda fetterna du behöver för hjärna och leder med mera. Under vintern kan det vara

Hitta prisvärda oljor hos oss

Vi har många oljor som gör gott för dig. Du kan också köpa flera naturliga oljor och göra din egen blandning beroende på vilka effekter du efterfrågar. Tänk på att förvara oljan svalt och mörkt. Du kan även tillsätta lite E-vitamin eftersom det skyddar oljans hållbarhet, speciellt vid höga temperaturer.

Eftersom det finns en sådan uppsjö av naturliga oljor, tar vi kontinuerligt in nya i vårt sortiment. Håll utkik över de olika varianterna och gör en egen liten oljeboost när du behöver det. Under vintern kan det vara särskilt lämpligt då huden ofta blir torr och narig.

Läs mer här:

LCHF? Vad betyder det?